Adept Опубліковано: 27 січня 2023 Опубліковано: 27 січня 2023 можу більше не пити прегабалін від нейропатичного болю. Скільки часу і в яких дозах ти пила прегабалін, якщо не секрет? Я чув що від нього може бути фізична залежність і абстинентний синдром. Нормально все було, коли відміняла? Цим прегабаліном точно зловживають для кайфу і, кажуть, на Кавказі він був дуже популярний, там і для тренажерки його використовували. Нібито він притупляє відчуття втоми і болю у м'язах при тренуванні. А мілдронат латвійський я спробую, дякую, все рівно від тріметазидіна толку нема. Тільки не уколи, а капсули.
OlegRO Опубліковано: 27 січня 2023 Опубліковано: 27 січня 2023 Фиг знает. marinacopy, для этого и исследуют чтобы фиг знал не значит что люди не имеют право попробовать как и солнцеедение, и копрофагию и всё-всё свобода она такая
marinacopy Опубліковано: 27 січня 2023 Опубліковано: 27 січня 2023 Скільки часу і в яких дозах ти пила прегабалін, якщо не секрет? Я чув що від нього може бути фізична залежність і абстинентний синдром. Нормально все було, коли відміняла? Цим прегабаліном точно зловживають для кайфу і, кажуть, на Кавказі він був дуже популярний, там і для тренажерки його використовували. Нібито він притупляє відчуття втоми і болю у м'язах при тренуванні. А мілдронат латвійський я спробую, дякую, все рівно від тріметазидіна толку нема. Тільки не уколи, а капсули. Йоу. Я пила по 150 на ніч тричі на тиждень, менша доза болі не знімала в шиї, у мене вроджена хрящова патологія. З таким способом вживання ніякої залежності не буде, бо є перерви. Всі інші дні - міорелаксанти в макс дозах. Не знаю, я ніякого кайфу не відчувала. Тільки на ранок першу годину після пробудження могла носом в стіну заїхати. Нє, на треню під прегабаліном то тупо пертися, як вата будеш. Спробуй купи пластинку мілдронат, 2-3 шт по 500 мг, тоді за півтори години до тренування. Має легше дихатися, як то кажуть і енергічніше стати. Можна разово юзати, курсом в нетренувальні дні імхо переводняк філок. ПС. А та прегабалін пила ну роки 2 точно так напевне, бо жити було неможливо
Outlawif Опубліковано: 27 січня 2023 Опубліковано: 27 січня 2023 я ж чёт не ору Зря. Тем самым ты поощряешь мракобесие и невежество. С твоего молчаливого согласия человечество погружается во мрак средневековья. Орать может и не надо, но высказаться по поводу амиксинов и прочей уринотерапии - твоя святая обязанность. Как и против астрологии, карт таро, рун, привидений, энергии цы, астральных проекций, саентологии и прочих результатов антинаучного подхода к познанию окружающего мира. буду пробувати Еще банки попробуй на спину. Моей прабабушке хорошо помогали, она три инфаркта пережила.
marinacopy Опубліковано: 27 січня 2023 Опубліковано: 27 січня 2023 Кир, извиняюсь, но у самого милая мордочка в пушку. Кто Кардо советовал триттико есть без назначения врача? Отето ещё то мракобесие, давать советы там, где не следует. Вот и я имею право поделиться своим мнением. В отличие от триттико, Милдронат безвреден и без рецепта. Если человеку подойдёт, пусть юзает. Я бы лучше всех отговаривала от использования ацикловира чем от Милдроната С Милдроната хоть польза какая-то может быть)))
marinacopy Опубліковано: 27 січня 2023 Опубліковано: 27 січня 2023 А и да, человечество не спасти. Кругом сплошная кали юга. хочешь войны с мракобесием? Сожги церковь. )))Алюминь.
VUBlack Опубліковано: 27 січня 2023 Опубліковано: 27 січня 2023 Как и против астрологии, карт таро, рун, привидений, энергии цы, астральных проекций, саентологии и прочих результатов антинаучного подхода к познанию окружающего мира. 0utlaw, ты ж знаешь, что с верующим, доказать, что либо противоречащее вере практически нереально, хотя с некоторыми забавно пообщаться, раньше любил потролить свидетелей чего либо. когда на улице подходили с вопросом "верите ли вы в бога")) Я бы лучше всех отговаривала от использования ацикловира marinacopy, я вон свою жену не могу отговорить, вера сильная штука... благо она его жрет раз в три года
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз