Дід Опубліковано: 30 серпня 2017 Опубліковано: 30 серпня 2017 С сатанистами дружбу водишь? Может ведьма/колдун знакомые (и проверенные!) есть? Vladik, В мене дуже мало друзів,лічені одиниці, я дуже люблю ритуали, обряди, все що пов"язане з повір"ями та різними практиками магічного спрямування.Щодо колдуна та відьм-в більшості це шарлатани, а "проверенные"-тобі треба чи так просто цікаво? Може хочеш на Кардо порчу навести? :dc:
andreyyy Опубліковано: 30 серпня 2017 Опубліковано: 30 серпня 2017 в більшості це шарлатани, а в меншості ? :zhet:
Дід Опубліковано: 30 серпня 2017 Опубліковано: 30 серпня 2017 а в меншості ? andreyyy, Є-"Вона працює" :dc:
Vladik Опубліковано: 30 серпня 2017 Опубліковано: 30 серпня 2017 Vladik, дуже люблю ритуали, обряди, все що пов"язане з повір"ями та різними практиками магічного спрямування.Щодо колдуна та відьм-в більшості це шарлатани, а "проверенные"-тобі треба чи так просто цікаво? Може хочеш на Кардо порчу навести? :dc: 1.Странное увлечение, мне кажется... из чего это началось, если не секрет? 2.Проверенные нужны, да не только мне, всем (ну почти всем) нужны! 3.Стал бы я размениваться на мелочи, вот чесно, никогда не понимал желания нагадить соседу, сделать себе хорошо-это очень хорошо, но сделать другому плохо? Зачем??! Нет, это не мой путь... у меня всего 3 желания, если есть силы способные их осуществить - готов платить любой монетой :Cherna_03: а в меншості ? :zhet: В очередь!) Я первый, вдруг на всех силы не хватит...
andreyyy Опубліковано: 30 серпня 2017 Опубліковано: 30 серпня 2017 Діду, начаруй, будь ласка бабла. Я б кредитки погасив нарешті. Дохід навпіл. Начаруй 100 000 грн., 50 тобі негайно перерахую.
Дід Опубліковано: 30 серпня 2017 Опубліковано: 30 серпня 2017 Проверенные нужны, да не только мне, всем (ну почти всем) нужны! Vladik, "Узбагойся" :dc: у меня всего 3 желания, если есть силы способные их осуществить - готов платить любой монетой Vladik, Ти що в дитинстві казок Пушкіна чи братів Грімм не читав-про золоту рибку чи камбалу :dc:
Дід Опубліковано: 30 серпня 2017 Опубліковано: 30 серпня 2017 Діду, начаруй, будь ласка бабла. Я б кредитки погасив нарешті. Дохід навпіл. Начаруй 100 000 грн., 50 тобі негайно перерахую. andreyyy, Ти на приколе?Хто ж чарує гроші, може тобі будинок, машину, дачу ще підшаманити, от чиряк на дупі це можна :dc: і взагалі це не до мене...
andreyyy Опубліковано: 30 серпня 2017 Опубліковано: 30 серпня 2017 от чиряк на дупі це можна :dc: і взагалі це не до мене... Начальниці фото можу вислати. В загальних рисах що треба Показать Побачить цю падлюку на параші, за грою в півника з неголеним убивцей, або в канторі сраним інженером, або у юрті раком на підлозі татари шоб його єбали в сраку! (с)
Vladik Опубліковано: 30 серпня 2017 Опубліковано: 30 серпня 2017 Ти що в дитинстві казок Пушкіна чи братів Грімм не читав-про золоту рибку чи камбалу :dc: Там фигню какую-то просили, моя 3ка покрывает весь спектр. И я серьезно, если есть чел - в личку контакт, благодарность гарантирована.
Дід Опубліковано: 30 серпня 2017 Опубліковано: 30 серпня 2017 И я серьезно, если есть чел - в личку контакт, благодарность гарантирована. Vladik, Ти кумедний чоловік, все це жарти, розшевелити вас хочу-сонне царство на форумі...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз