Дід Опубліковано: 30 серпня 2017 Опубліковано: 30 серпня 2017 Начальниці фото можу вислати. В загальних рисах що треба andreyyy, Та ти її за що так ненавидиш, заставляє працювати більше ніж треба?)))
andreyyy Опубліковано: 30 серпня 2017 Опубліковано: 30 серпня 2017 А може хто знає, як задушити падлюку, але щоб ніхто не запідозрив ?
Дід Опубліковано: 30 серпня 2017 Опубліковано: 30 серпня 2017 А може хто знає, як задушити падлюку, але щоб ніхто не запідозрив ? andreyyy, А ти не пробував їй посміхатися у відповідь чи при діалогах?
Vladik Опубліковано: 30 серпня 2017 Опубліковано: 30 серпня 2017 Vladik, Ти кумедний чоловік, все це жарти, розшевелити вас хочу-сонне царство на форумі... В кожному жарті є доля жарту, :Cherna_04: як кажуть, я просто підіграв... невже думаєш я поставив би свою чисту акі сніг на вершині Евересту, душу, на карту задля грішних миттєвих мирських благ?? Never ever... :d_training:
andreyyy Опубліковано: 30 серпня 2017 Опубліковано: 30 серпня 2017 andreyyy, А ти не пробував їй посміхатися у відповідь чи при діалогах? ні і нема бажання. Зараз всі мрії навколо мокрухи. Заплющуєш очі і уява малює розмаїття варіантів в деталях.
Дід Опубліковано: 30 серпня 2017 Опубліковано: 30 серпня 2017 я поставив би свою чисту акі сніг на вершині Евересту, душу, на карту задля грішних миттєвих мирських благ?? Vladik, Впевнений, що так як і більшість людей і я...
Vladik Опубліковано: 30 серпня 2017 Опубліковано: 30 серпня 2017 andreyyy, А ти не пробував їй посміхатися у відповідь чи при діалогах? Мій варіант - спокусити і зат...ти до смерті! Як? :Gigakach_01:
andreyyy Опубліковано: 30 серпня 2017 Опубліковано: 30 серпня 2017 Мій варіант - спокусити і зат...ти до смерті! Як? :Gigakach_01: В очко паяльником. Вариант.
Vladik Опубліковано: 30 серпня 2017 Опубліковано: 30 серпня 2017 Vladik, Впевнений, що так як і більшість людей і я... Угу-х.... :Cherna_03: В очко паяльником. Вариант. Смерть королей... вполне так...
Дід Опубліковано: 30 серпня 2017 Опубліковано: 30 серпня 2017 ні і нема бажання. Зараз всі мрії навколо мокрухи. Заплющуєш очі і уява малює розмаїття варіантів в деталях. andreyyy, Я просто не можу себе поставити на твоє місце-це як треба було "насрать" в душу, щоб була така ненависть.Вона напевно відчуває твої емоціїї...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз