MaJ0r Опубліковано: 6 листопада 2017 Опубліковано: 6 листопада 2017 ясно, спасибо. Давай теперь кроликов обоснуй. Я на ужин тушеного вкусного, кстати, трескал. И на обед собираюсь. Может передумаю Мажор!! )))
andreyyy Опубліковано: 6 листопада 2017 Опубліковано: 6 листопада 2017 Мажор!! ))) Они дорогие ? Нас угостили. Тетя жены подгоняет из села иногда всякое. Блин, такие были милые, пушистенькие, тепленькие. Жалко...
Vladik Опубліковано: 6 листопада 2017 Опубліковано: 6 листопада 2017 Жалко... Сейчас или когда ел тоже было? Мне рассказывали что дедушка мой пытался разводить. Купил. Кормил. Выросли. Пришла зима, пора убивать. Он не смог, раздарил знакомым... Человек прошел ВВ2, нац.лагерь+сов.лагерь.
andreyyy Опубліковано: 6 листопада 2017 Опубліковано: 6 листопада 2017 Сейчас или когда ел тоже было? Сейчас, конечно. Когда ел, было вкусно.
Дід Опубліковано: 6 листопада 2017 Опубліковано: 6 листопада 2017 Стрілянина в церкві в Техасі-26 трупів... Атеїст розстріляв баптистів
andreyyy Опубліковано: 6 листопада 2017 Опубліковано: 6 листопада 2017 Атеїст розстріляв баптистів не ну с кем не бывает
MaJ0r Опубліковано: 6 листопада 2017 Опубліковано: 6 листопада 2017 Стрілянина в церкві в Техасі-26 трупів... Атеїст розстріляв баптистів что-то там распоясались, думаю уже наверняка нашлись люди, которые все эти стрельбы увязали с приходом к власти Трампа.
Дід Опубліковано: 6 листопада 2017 Опубліковано: 6 листопада 2017 что-то там распоясались, думаю уже наверняка нашлись люди, которые все эти стрельбы увязали с приходом к власти Трампа. MaJ0r, Так там така кількість зброї у людей і зареєстрованої і нелегальної, що не дивно, а стріляють в США при всіх "презіках"...
Outlawif Опубліковано: 6 листопада 2017 Опубліковано: 6 листопада 2017 Келли было 26 лет, он служил в ВВС США и был уволен оттуда Я думаю, это имеет какое-то отношение к инциденту.
Дід Опубліковано: 6 листопада 2017 Опубліковано: 6 листопада 2017 не ну с кем не бывает andreyyy, З адекватними людьми не буває... Очами свідків
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз