Перейти до публікації

Религия, вероисповедание, теология, атеизм

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Дагот,

Він чемпіон світу і тому настало це "время"(інтерв'ю і всяка медійність)-його право говорити про те що він віруючий, що йому допомагає Бог і немає ніякого в цьому "випячивания", він же нікому не нав'язує свої особисті погляди...

Показушно все и наиграно у него с его верой, опять же мое мнение.

Хоть бы не началось пгм , жаль будет разочароваться.

• Відповіді 6,1 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• andreyyy

1623

• Outlawif

1120

• Дагот

542

• OlegRO

438

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

Після в'ю та базіканя про комерсів, все зрозуміло для мене зокрема стало про того усіка

Опубліковано:

Вон Емельяненки тоже вроде нормальные были , а потом ипанулись со своим православием, тыкали его где нужно и где не нужно, бороды эти поповские поотращивали, сектанты

Опубліковано:
Показушно все и наиграно у него с его верой, опять же мое мнение.

Хоть бы не началось пгм , жаль будет разочароваться.

Дагот,

Дивно, мені так не здалося, говорить спокійно, якогось фанатизму чи маячні по типу "єговістів" не було...

Не знав що є такий термін ПГМ, між іншим традиційно високу релігійність декларують жителі Заходу України, там таких понад 91%, це ж скільки людей -носії ПГМ :dc:

Опубліковано:
Дагот,

Дивно, мені так не здалося, говорить спокійно, якогось фанатизму чи маячні по типу "єговістів" не було...

Не знав що є такий термін ПГМ, між іншим традиційно високу релігійність декларують жителі Заходу України, там таких понад 91%, це ж скільки людей -носії ПГМ :dc:

в західних областях, по моїм спостереженням, в основному греко-католики, православних набагато меньше) так, що, мова про ПГМ не йде, хібащо про КГМ))

Опубліковано:

Никого не хочу обидеть, я до определенной черты толерантен к верующим, веганам, геям и даже москалям ), пока не вижу перебора .

Опубліковано:
Не знав що є такий термін ПГМ
Серьезно? Тут его вроде частенько употребляли.

У медийности свои законы. Известно, что верующих больше, чем нет. Поэтому дополнительный религиозный пиар еще никому не мешал.

Опубліковано:
в західних областях, по моїм спостереженням, в основному греко-католики, православних набагато меньше) так, що, мова про ПГМ не йде, хібащо про КГМ))

Там иконка православная на фото.

На католических люди как люди. На православных - зомбаки с непропорциональными частями тела.

Опубліковано:
в західних областях, по моїм спостереженням, в основному греко-католики
$l@ventiy,

Не дуже вірні спостереження, православних ,десь в 3- 4 рази більше ніж всіх католиків...

Загуглив (С)ВІКІ

УПЦ (МП) посідає перше місце серед церков за чисельністю громад (понад 11.000), що більше, ніж УПЦ-КП, УАПЦ i УГКЦ разом взятих (близько 8.000). Хоча це окрема церква, вона знаходиться у підпорядкуванні Російської Православної Церкви (їй надана «широка автономія», тобто вона не є незалежною у повному сенсі), тому не вважається частиною суспільства за національну. Наявність церковного євхаристійного спілкування з іншими Церквами є необхідною умовою для входження у Вселенську Православну Церкву — сукупність Помісних Церков, що перебувають між собою у євхаристійному спілкуванні.

Греко-католицька церква (УГКЦ i Закарпатська митрополія) має 97 % парафій (понад 3.000) в Галичині i Закарпатті, хоча осередок УГКЦ згідно з правилами Ватикану було перенесено до Києва як столиці України. Головне завдання цієї церкви — проголошення патріархату та розбудова громад у центрі та на сході держави по-перше за рахунок українців галицького походження, по-друге — православних віруючих, котрі бажають утворення українського патріархату, належно визнаного у всьому світі.

Опубліковано:
$l@ventiy,

Не дуже вірні спостереження, православних ,десь в 3- 4 рази більше ніж всіх католиків...

Греко-католицька церква (УГКЦ i Закарпатська митрополія) має 97 % парафій (понад 3.000) в Галичині i Закарпатті, хоча осередок УГКЦ згідно з правилами Ватикану було перенесено до Києва як столиці України. Головне завдання цієї церкви — проголошення патріархату та розбудова громад у центрі та на сході держави по-перше за рахунок українців галицького походження, по-друге — православних віруючих, котрі бажають утворення українського патріархату, належно визнаного у всьому світі.

я в основному перебував на Галичині, тому і склалось таке враження.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...