Дід Опубліковано: 19 січня 2019 Опубліковано: 19 січня 2019 Дед помню себя к верующим причислял. andreyyy, Показать Показать
Дід Опубліковано: 19 січня 2019 Опубліковано: 19 січня 2019 Просто верующим религия гораздо больше доп...ды, чем атеистам ) 0utlaw, Мені ні, мені пох!!!
Alexey@ Опубліковано: 19 січня 2019 Опубліковано: 19 січня 2019 У меня весь фейсбук засыпан фотками купающихся. Холодно же. Думаю, это вредно.
andreyyy Опубліковано: 19 січня 2019 Опубліковано: 19 січня 2019 Меня, наверное, только ленивый не спросил, буду ли я нырять. Такое ощущение, что странный нынче тот, кто не нырял, а не наоборот
Дагот Опубліковано: 19 січня 2019 Опубліковано: 19 січня 2019 Знакомого врача сегодня видел,он на скорой кардиологом работает, про купальщиков разговорились, так говорит, что в этот день очень большая нагрузка на бригады: тромбы отрываются , инфаркты,инсульты ,все после омовения в ледяной воде . Ну ,бог дал,бог взял))
MrGreenZ Опубліковано: 20 січня 2019 Опубліковано: 20 січня 2019 Меня, наверное, только ленивый не спросил, буду ли я нырять. andreyyy, Да мне тоже такой вопрос задавали. Я даже не знал, что именно вчера надо было окунаться. Это же только православные такой фигней страдают? Католики вроде не ныряют в ледяную воду.
Outlawif Опубліковано: 20 січня 2019 Опубліковано: 20 січня 2019 Я больше того скажу, только наши православные. Нащадки Киевской Руси. Греческие православные, к примеру, и не слышали о купании в проруби. Да и о самой проруби тоже не слышали )) Это очередной спижженый христианами языческий обряд, времен скифов. Типа масленицы. Особо массовым обрядом это никогда не было.
andreyyy Опубліковано: 20 січня 2019 Опубліковано: 20 січня 2019 Меня в зале знакомый-врач спросил, иду ли я нырять. Я сразу не понял, о чем речь. Первая мысль, что "нырять" - в смысле иду ли в душ. Как раз тренировка к концу приближалась. Потом дошло. Говорю, что нет, дело в том, что я очень неверующий. И улыбнулся. На что знакомый-врач мне ответил: "Тю, причем здесь это ? Это же связь с космосом!" :connie_xmas-moose: Парень хороший, кстати.
Дід Опубліковано: 20 січня 2019 Опубліковано: 20 січня 2019 Особо массовым обрядом это никогда не было. 0utlaw,А зараз багато людей купається, ось наприклад, де можна було скупатися в Києві ПоказатьДе купатися на Водохреща у Києві У Києві для святкування Водохреща облаштували 12 локацій. У кожній з них 19 січня з 07:00 до 21:00 чергуватимуть рятувальники та медики. У Дніпровському районі можна буде пірнути в ополонку на пляжах: «Дитячий» (біля каплички у Гідропарку); «Венеція» (острів Долобецький); «Передмістна Слобідка» (Гідропарк, навпроти Києво-Печерської лаври); «Тельбін» (проспект Павла Тичини); «Райдужний» (озеро Райдужне, вул. Марка Черемшини); «Центральний» (Труханів острів). В Оболонському районі обладнані: пляж «Вербний» (оз. Вербна, вул. Приозерна) місце масового відпочинку Наталка (затока Оболонь, вул. Прирічна); Парк Наталка (вул. Оболонська Набережна); пляж «Пуща-Водиця (ставок Горащиха, 7 лінія); озеро Йорданське (просп. Степана Бандери). У Деснянському районі киянам і гостям столиці можна буде пірнути в ополонку в зоні відпочинку «Троєщина» (вул. Оноре де Бальзака). Також варто відзначити, що у зв'язку зі святкуванням Водохреща, 19 січня на станції метро "Гідропарк" з 10:00 до 17:00 будуть працювати два вестибюлі. Детальніше читайте на УНІАН: https://www.unian.ua/society/10412166-vodoh...pro-svyato.html А на Волині завжди на Водохрещення було дуже багато людей... Так що вже не "никогда"...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз