andreyyy Опубліковано: 19 вересня 2019 Опубліковано: 19 вересня 2019 не знаю, чего не отображается, а потом меня выкинуло из форума. там вот была фотка Показать
MaJ0r Опубліковано: 20 вересня 2019 Опубліковано: 20 вересня 2019 Ждал когда это кадило на голову кому-то упадет, но вроде пронесло )
$l@ventiy Опубліковано: 20 вересня 2019 Опубліковано: 20 вересня 2019 я тоже, когда на фб увидел, то ждал этого))
$l@ventiy Опубліковано: 20 вересня 2019 Опубліковано: 20 вересня 2019 сотону наврное изгоняют ладаном))
andreyyy Опубліковано: 22 вересня 2019 Опубліковано: 22 вересня 2019 Архиепи́скоп Генна́дий (в схиме — Галактион, предположительное прозвище (фамилия) — Гонзов; ок. 1410, Москва — 4 декабря 1505) — епископ Русской Церкви; архиепископ Новгородский; создатель первой полной переводной Библии в России, автор посланий. Почитается в лике святых как святитель, память совершается (по юлианскому календарю): 10 февраля (Собор святителей Новгородских), 4 (17) декабря, в 3-ю неделю по Пятидесятнице (Собор Новгородских святых), в воскресенье перед 26 августа (Собор Московских святых), в субботу между 31 октября и 6 ноября (Собор Карельских святых). Вместе с Иосифом Волоцким вёл борьбу против ереси жидовствующих, пользовавшейся до начала XVI века покровительством великокняжеского двора. Геннадий, настаивая на казни еретиков, писал в 1490 году московскому митрополиту Зосиме: «Смотри, франки по своей вере какую крепость держат! Сказывал мне при проезде через Новгород посол цесарский про шпанского короля, как он свою землю очистил, и я с тех речей и список тебе послал». Геннадий советовал митрополиту Зосиме поставить деятельность «шпанского короля» Фердинанда и испанских инквизиторов в пример Ивану III. После осуждения и анафемы им на Поместном соборе 1490, еретиков били кнутом, а затем отослали к новгородскому епископу. Геннадий устроил еретикам позорный въезд в Новгород. За 40 километров от города их посадили в шутовской одежде на коней «хребтом к глазам конским», то есть задом наперед, на головы им надели берестяные шлемы с надписью «Се есть сатанино воинство» и в таком виде возили по городу. В заключение на их головах были сожжены берестяные шлемы. Некоторых еретиков, как рассказывает летопись, по требованию Геннадия сожгли на Духовском поле, а других он послал в заточение. 3 февраля 2016 года решением Архиерейского собора Русской православной церкви был канонизирован для общецерковного почитания в числе других подвижников, которые почитались но не были прославлены общецерковно[1].
$l@ventiy Опубліковано: 25 вересня 2019 Опубліковано: 25 вересня 2019 веселый текст на тему религии в школе))Підходе дитьо осьо до мене нидавно і каже: тату, поможи з уроками. Я кажу: ну давай. А малий - нам задали написати про свято чесного хреста. Я аж булочкою подавився, кажу якого хреста? Малий каже - чесного, нам з християнської етики задали.Ну я поміг звісно - написав заяву, щоб дитьо цієї єресі припиздяної більше не вчило. Мол так і так, йдіть в пізду зі своєю християнською етикою, школа відділена від церкви, нахуй цей факультатив, хай краще в бібліотеці сидить або курить за школою. Бо в школі нема вчителя інформатики, то діти про чесний хрест вчать, воно ж нужніше, як од вірусів комп'ютерних захищацця видно. Чи від небажаної бірємєності з помощью біблії. Чи, напрімєр, забіга якийсь уйобок в школу, щоб Колумбайн устроїть, а ти йому святе письмо - і він зразу каїцця, на колінця, і тут же агнєц йде з львом в купі, всі довольні і співають псалми опять же ж,Блядь.Віддав малому заяву, кажу - віддасиш класній керівничці, розказав про статтю 35 конституції України, про законодавчу базу - а потім думаю: це ж зара дитя взрослі христосики почнуть інтілєктом давити, думаю дай сам занесу.Пішов в школу, зустрів класну, кажу нате ось осьо вам заяву, що дитина моя на християнську етику ходити не буде. А в женщіни шок - таке враження, що та заява їй руки обпікає, і вона не знає, що робити, каже пішли до завуча, завуча нема, до дірєктора, дірєктора нема, там вже ожогі 4 ступеня, заява пентаграмами покрилася і почина ощутімо вонять адовою сєрою, всім в учительській показали - ніхто не знає, що то робити, бо ще ніколи ніхто в школі від християнської етики не відмовлявся.А я ж готовий до спілкування, хожу, гугукаю озорно, а єресь з мене так і сиплеться. Ну і коли матінка божа в калідорі стала плавицця класна керівничка каже - давайте я потім передам дірєктору і він вам передзвонить.От до сьогоднішнього дня жду, коли передзвонять. І не дзвонять, блядь. Прийдецця самому в школу видно йти, якщо, звісно, пустять - без синоду і екзорцистів.
Outlawif Опубліковано: 25 вересня 2019 Опубліковано: 25 вересня 2019 Гарный батько, гарно робить, допомагай йому боже.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз