Bilders Опубликовано 2 сентября, 2012 Опубликовано 2 сентября, 2012 піпец 2:1. Кучер 2банки хтоб міг подумати. Ну ще не все втрачено
km123456 Опубликовано 2 сентября, 2012 Опубликовано 2 сентября, 2012 ну вот... опять двойка, вернее тройка :) хоть и проиграли, но игра понравилась - уровень супер пока чувства безнадеги нет, ЛЧ покажет
Ant11 Опубликовано 2 сентября, 2012 Опубликовано 2 сентября, 2012 Обовязково в деталях і з насолодою. ну то що прогнозисти? які ж ви недалекі)))
Ant11 Опубликовано 2 сентября, 2012 Опубликовано 2 сентября, 2012 ну вот... опять двойка, вернее тройка :) хоть и проиграли, но игра понравилась - уровень супер пока чувства безнадеги нет, ЛЧ покажет ну то шо "уравєнь " у кротів супер,то видно.. а що хохли? безпоміщня команда семеноідів..доречі,пердь вже н адругому місці))
km123456 Опубликовано 2 сентября, 2012 Опубликовано 2 сентября, 2012 ну то що прогнозисти? які ж ви недалекі))) тю, это были не прогнозы, а вера в нашу победу. без веры в победу на поле боя можно не выходить.
Bilders Опубликовано 2 сентября, 2012 Опубликовано 2 сентября, 2012 ну то шо "уравєнь " у кротів супер,то видно.. а що хохли? безпоміщня команда семеноідів..доречі,пердь вже н адругому місці)) Тихо ша. Хохли-чотири банки і три з них забивають Хохли. І за який хер всія Русі Ахметов таке лаве платить заїзжим заробітчанам. Продовжим далі По ігрі рахунок 1:1 остальні дві банки з стандарто чисте везіння. І не забуваєм що Динамо тільки три дні мало на підготовку після тяжкої ігри з німцями. По ігрі нічого особливого не побачив у так званих кротиків а враження склалося що дійсно вони тільки о 17:00 вилізли з барної нірки. Побачим їх підготовочку в Лізі Чемпіонів. Динамо риспект і повага все таки це моя улюблена команда.
Ant11 Опубликовано 3 сентября, 2012 Опубликовано 3 сентября, 2012 бла бла бла)) перемагає сильніший,це аксіома..взагалі то я не за кахтар та не за динамУ.. .. у лізі шампіньонів прогнозую 3-є місце і тим і іншим)
Bilders Опубликовано 3 сентября, 2012 Опубликовано 3 сентября, 2012 (изменено) бла бла бла)) перемагає сильніший,це аксіома..взагалі то я не за кахтар та не за динамУ.. .. у лізі шампіньонів прогнозую 3-є місце і тим і іншим) AntifriZ, твоя підтримка ФК Металлург (Запорожье) не помішалаб, ато вони всім умудряються проіграти. Изменено 3 сентября, 2012 пользователем Віlders
Ant11 Опубликовано 3 сентября, 2012 Опубликовано 3 сентября, 2012 так я і підтримую!зокрема на стадіоні і у фан секторі) ну а тещо коється навколо команди..то вже недолуге керівництво..і вболівальники на нього навряд можуть вплинути)
dozer Опубликовано 4 сентября, 2012 Опубликовано 4 сентября, 2012 Зенит хорошо усилился форвардом "Халк" и полузащитником "Витсель". на двоих сумма трансфера составила 80 миллионов долларов.
Рекомендуемые сообщения
Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти