Bilders Опубліковано: 2 вересня 2012 Опубліковано: 2 вересня 2012 піпец 2:1. Кучер 2банки хтоб міг подумати. Ну ще не все втрачено
km123456 Опубліковано: 2 вересня 2012 Опубліковано: 2 вересня 2012 ну вот... опять двойка, вернее тройка :) хоть и проиграли, но игра понравилась - уровень супер пока чувства безнадеги нет, ЛЧ покажет
Ant11 Опубліковано: 2 вересня 2012 Опубліковано: 2 вересня 2012 Обовязково в деталях і з насолодою. ну то що прогнозисти? які ж ви недалекі)))
Ant11 Опубліковано: 2 вересня 2012 Опубліковано: 2 вересня 2012 ну вот... опять двойка, вернее тройка :) хоть и проиграли, но игра понравилась - уровень супер пока чувства безнадеги нет, ЛЧ покажет ну то шо "уравєнь " у кротів супер,то видно.. а що хохли? безпоміщня команда семеноідів..доречі,пердь вже н адругому місці))
km123456 Опубліковано: 2 вересня 2012 Опубліковано: 2 вересня 2012 ну то що прогнозисти? які ж ви недалекі))) тю, это были не прогнозы, а вера в нашу победу. без веры в победу на поле боя можно не выходить.
Bilders Опубліковано: 2 вересня 2012 Опубліковано: 2 вересня 2012 ну то шо "уравєнь " у кротів супер,то видно.. а що хохли? безпоміщня команда семеноідів..доречі,пердь вже н адругому місці)) Тихо ша. Хохли-чотири банки і три з них забивають Хохли. І за який хер всія Русі Ахметов таке лаве платить заїзжим заробітчанам. Продовжим далі По ігрі рахунок 1:1 остальні дві банки з стандарто чисте везіння. І не забуваєм що Динамо тільки три дні мало на підготовку після тяжкої ігри з німцями. По ігрі нічого особливого не побачив у так званих кротиків а враження склалося що дійсно вони тільки о 17:00 вилізли з барної нірки. Побачим їх підготовочку в Лізі Чемпіонів. Динамо риспект і повага все таки це моя улюблена команда.
Ant11 Опубліковано: 3 вересня 2012 Опубліковано: 3 вересня 2012 бла бла бла)) перемагає сильніший,це аксіома..взагалі то я не за кахтар та не за динамУ.. .. у лізі шампіньонів прогнозую 3-є місце і тим і іншим)
Bilders Опубліковано: 3 вересня 2012 Опубліковано: 3 вересня 2012 (змінено) бла бла бла)) перемагає сильніший,це аксіома..взагалі то я не за кахтар та не за динамУ.. .. у лізі шампіньонів прогнозую 3-є місце і тим і іншим) AntifriZ, твоя підтримка ФК Металлург (Запорожье) не помішалаб, ато вони всім умудряються проіграти. Змінено 3 вересня 2012 користувачем Віlders
Ant11 Опубліковано: 3 вересня 2012 Опубліковано: 3 вересня 2012 так я і підтримую!зокрема на стадіоні і у фан секторі) ну а тещо коється навколо команди..то вже недолуге керівництво..і вболівальники на нього навряд можуть вплинути)
dozer Опубліковано: 4 вересня 2012 Опубліковано: 4 вересня 2012 Зенит хорошо усилился форвардом "Халк" и полузащитником "Витсель". на двоих сумма трансфера составила 80 миллионов долларов.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз