Перейти до публікації

Футбол

SHOTA

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

піпец 2:1. Кучер 2банки хтоб міг подумати. Ну ще не все втрачено

• Відповіді 1,5 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• dontsxe

111

• wolf

89

• Garon

87

• xx07xx

82

Кращі автори в цій темі

• dontsxe

dontsxe 111 публікацій

• wolf

wolf 89 публікацій

• Garon

Garon 87 публікацій

• xx07xx

xx07xx 82 публікації

Опубліковано:

ну вот... опять двойка, вернее тройка :)

хоть и проиграли, но игра понравилась - уровень супер

пока чувства безнадеги нет, ЛЧ покажет

Опубліковано:
Обовязково в деталях і з насолодою.

ну то що прогнозисти? які ж ви недалекі)))

Опубліковано:
ну вот... опять двойка, вернее тройка :)

хоть и проиграли, но игра понравилась - уровень супер

пока чувства безнадеги нет, ЛЧ покажет

ну то шо "уравєнь " у кротів супер,то видно.. а що хохли? безпоміщня команда семеноідів..доречі,пердь вже н адругому місці))

Опубліковано:
ну то що прогнозисти? які ж ви недалекі)))

тю, это были не прогнозы, а вера в нашу победу. без веры в победу на поле боя можно не выходить.

Опубліковано:
ну то шо "уравєнь " у кротів супер,то видно.. а що хохли? безпоміщня команда семеноідів..доречі,пердь вже н адругому місці))

Тихо ша. Хохли-чотири банки і три з них забивають Хохли. І за який хер всія Русі Ахметов таке лаве платить заїзжим заробітчанам. Продовжим далі По ігрі рахунок 1:1 остальні дві банки з стандарто чисте везіння. І не забуваєм що Динамо тільки три дні мало на підготовку після тяжкої ігри з німцями. По ігрі нічого особливого не побачив у так званих кротиків а враження склалося що дійсно вони тільки о 17:00 вилізли з барної нірки. Побачим їх підготовочку в Лізі Чемпіонів. Динамо риспект і повага все таки це моя улюблена команда.

Опубліковано:

бла бла бла)) перемагає сильніший,це аксіома..взагалі то я не за кахтар та не за динамУ.. .. у лізі шампіньонів прогнозую 3-є місце і тим і іншим)

Опубліковано: (змінено)
бла бла бла)) перемагає сильніший,це аксіома..взагалі то я не за кахтар та не за динамУ.. .. у лізі шампіньонів прогнозую 3-є місце і тим і іншим)

AntifriZ, твоя підтримка ФК Металлург (Запорожье) не помішалаб, ато вони всім умудряються проіграти.

Змінено користувачем Віlders
Опубліковано:

так я і підтримую!зокрема на стадіоні і у фан секторі) ну а тещо коється навколо команди..то вже недолуге керівництво..і вболівальники на нього навряд можуть вплинути)

Опубліковано:

Зенит хорошо усилился форвардом "Халк" и полузащитником "Витсель". на двоих сумма трансфера составила 80 миллионов долларов.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...