Veles Опубліковано: 17 грудня 2018 Опубліковано: 17 грудня 2018 А в чому питання вивчити українську,нею користуватися?це до тих хто українцями себе вважає..до московитів жодних питань..
Голодный котег Опубліковано: 17 грудня 2018 Опубліковано: 17 грудня 2018 А в чому питання вивчити українську,нею користуватися?це до тих хто українцями себе вважає..до московитів жодних питань.. почему почему. да не почему. не хочу и все.
Mangust_xl Опубліковано: 17 грудня 2018 Опубліковано: 17 грудня 2018 Честно говоря, не понятно, почему должно быть "на", когда говорим о полном названии государственного образования?
Outlawif Опубліковано: 17 грудня 2018 Опубліковано: 17 грудня 2018 Как только ты ответишь, почему cannot пишется в английском слитно, а еще лучше объяснишь, откуда возникают идиомы и другие устоявшиеся языковые нормы, противоречащие какому-то генеральному правилу, я тебе отвечу. Точнее, ты сам ответишь себе.
Mangust_xl Опубліковано: 17 грудня 2018 Опубліковано: 17 грудня 2018 Ну, то есть, это типа как устойчевая на протяжении столетий мифологема "бог"??? Да не нужно отвечать, оно ж и так плюс-минус понятно ))
Голодный котег Опубліковано: 17 грудня 2018 Опубліковано: 17 грудня 2018 Как только ты ответишь, почему cannot пишется в английском слитно, а еще лучше объяснишь, откуда возникают идиомы и другие устоявшиеся языковые нормы, противоречащие какому-то генеральному правилу, я тебе отвечу. Точнее, ты сам ответишь себе. ну ты не путай божий дар и яйца. происхождения "на украине" какраз известно откуда. поэтому и обидно )))
Veles Опубліковано: 17 грудня 2018 Опубліковано: 17 грудня 2018 Ну ні так ні, буть який українець має за честь мати такі відверті часи..хто рогами впираєтьсЯ,то не українці,то новороси..чи малороси,хто вас зна,людей без національності.. https://youtu.be/gbFtCZAQALA
Outlawif Опубліковано: 17 грудня 2018 Опубліковано: 17 грудня 2018 какраз известно Ага. И ничего в этом украинизме обидного нет - я выше писал. Не охота снова-здорово по кругу, сначала хоть бы на то что есть ответил... устойчевая на протяжении столетий мифологема "бог" Первый раз вижу, чтобы бога с cannot сравнивали. Ну ок, чё...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз