andreyyy Опубліковано: 17 грудня 2018 Опубліковано: 17 грудня 2018 Насчет б) согласен,на счет а)-утверждают что"на" безграмотно,потому что это действительно безграмотно.Официально,общепринято и в соответствии с граматикой. Так... Мы сейчас говорим о каком русском языке ? Об русском, который принят в Украине или в РФ ?
Veles Опубліковано: 17 грудня 2018 Опубліковано: 17 грудня 2018 Як би хтось з Вас Тарасика читав,та вчив на пам'ять,та звісно що не видирав з контексту: ПоказатьЯкби ви вчились так, як треба, То й мудрость би була своя. А то залізете на небо: «І ми не ми, і я не я, І все те бачив, і все знаю, Нема ні пекла, ані Раю. Немає й Бога, тілько я! Та куций німець узловатий, А більш нікого!..» — «Добре, брате, Що ж ти такеє?» «Нехай скаже Німець. Ми не знаєм». Отак-то ви навчаєтесь У чужому краю! Німець скаже: «Ви моголи». «Моголи! моголи!» Золотого Тамерлана Онучата голі. Німець скаже: «Ви слав’яне». «Слав’яне! слав’яне!» Славних прадідів великих Правнуки погані! І Коллара читаєте З усієї сили, І Шафарика, і Ганка, І в слав’янофіли Так і претесь... І всі мови Слав’янського люду — /351/ Всі знаєте. А своєї Дас[т]ьбі... Колись будем І по-своєму глаголать, Як німець покаже Та до того й історію Нашу нам розкаже, — Отойді ми заходимось!.. Добре заходились По німецькому показу І заговорили Так, що й німець не второпа, Учитель великий, А не те, щоб прості люде. А ґвалту! а крику!
Orvex Опубліковано: 17 грудня 2018 Опубліковано: 17 грудня 2018 Так... Мы сейчас говорим о каком русском языке ? Об русском, который принят в Украине или в РФ ? Обоих. Посольство рф в Украине,посол россии в Украине Украинские издания росийских газет-известия в Украине,комсомольская правда в Украине и тд и тп
andreyyy Опубліковано: 17 грудня 2018 Опубліковано: 17 грудня 2018 Я приводил ответ справочной службы русского языка РФ для кого ? В общем, я спать. Мне нужно мышцы растить. Всем пока
Alexey_ Опубліковано: 17 грудня 2018 Опубліковано: 17 грудня 2018 Эх, сегодня на "утренник" к малому в гимназию ходил. Так душевно))) Организовали представление новогоднее, костюмы-наряды, малому как всегда выпала честь был представителем "нечистой силы" ))) (там по сюжеты были ангелы и демоны))). Все на шикарнейшей державной мове. Ну пару песенок таки проскочило на "клятий". А так все гуд. Аж скупая слеза навернулась, я свою "вчительку з української мови" вспомнил... У всех была ?
Дагот Опубліковано: 17 грудня 2018 Опубліковано: 17 грудня 2018 Вот теперь про "Ёлочку" всё понятно стало! ">
Alexey_ Опубліковано: 17 грудня 2018 Опубліковано: 17 грудня 2018 так у деда еще цельных 5 тыщ рубчиков остается на жизнь. У нас при минималке 1452 грн этому деду едва хатило бы на комуналку. Всей пенсии. Чет нихуя не смешно.
Veles Опубліковано: 17 грудня 2018 Опубліковано: 17 грудня 2018 Без йолки нікуди) https://youtu.be/Oj7N2FKmvIg
Veles Опубліковано: 17 грудня 2018 Опубліковано: 17 грудня 2018 так у деда еще цельных 5 тыщ рубчиков остается на жизнь. У нас при минималке 1452 грн этому деду едва хатило бы на комуналку. Всей пенсии. Чет нихуя не смешно. 5 на два,ще й не так погано,у мами моєї менше..
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз