Перейти к содержанию

Что там у москалей?

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

Сьогодні з ранку звонили родичи з раїсії з казані.

Що вже здивувало ібо вони ще до війни зайобували. Як ви можете бути проти СРСР він побудував житло та заводи, як би не СРСР досі жили в хатах мазанках. Наче СРСР то якесь магічне створіння прилітіло і дало то все а до нього був хаос. На питання як інши держави непогано жиють яких оминув СРСР і взагалі соцтабір. Ну то таке. Я не мав часу і натхнення тому просто посилав туди куди посилати роїсян стало мейнстрімом.

Але сьогодні вони знов набрали. Думаю чого це.

Виявляється для того щоб сказати що ми вбивці, нацисти, фашисти і нелюди. Бо вони зранку були на похоронах якось родича. За їх словами дуже чемний, вихований і нездатний нікого образити 19 річний хлопчик. Ну просто він відслужив рік і уклав контракт. А ми його вбили, хоча він жодного разу не вистрилив. Він просто водій. Правда те що він віз артелерийськи набої то таке то дрібниці, то неважливий аспект... Він просто виконував наказ. Ну і ще на остачу його ховали частково, те що знайшли. І дуже то погано що батьки не змогли його в останнє побачити. Отака в них логіка. Він добрий і просто віз знаряддя для вбивства Українців.

Враховуючи що це сталось десь на Харківщини, може у Олексія спитати - ну навіщо ви так :-) можна якось підривати вантажівку з БК але так щоб водія ховали у відкритому гробу?

Якщо чесно я не знайшов що сказати. Попросив передати сімї загиблого мої вітання з купівлею новенької лади. Був облаяний і посланий. Хм, І чого вони образились?

• Ответов 13.9 тыс
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

• Дагот

2340

• Garon

1758

• OlegRO

1231

• Outlawif

1193

Топ авторов темы

Опубликовано

ля, нема слів. Сергій, я б мабуть від родичів з болот просто не брала б слухавку. хоча вони не пишуть і нічого не питають. а чоловік моєї сестри взагалі із сімейного чату видалився.

в мене просто нема моральних сил їм зараз нічого пояснювати. більше того - в тому нема ніякого сенсу, от взагалі.

Опубликовано

Как ты еще с ними общаешься? Если бы у меня были такие родственники, я бы уже закидал их фото и видео уничтоженных орков. Каждый оккупант должен быть уничтожен. Безнаказанная жестокость порождает еще большую жестокость. Освежевать того калмыка - у меня рука бы не дрогнула, благо с детства свежуем всякую живность. А вот сын у меня не приучен - уже в обморок падает.

Опубликовано

Я вже давно не спілкуюся, але сам здивувався. Скажімо так швидше з цікавості взяв трубку. Чого це телефонують.

Опубликовано

У нас с вами уникальная возможность лучше понять историческую загадку, как в центре просвещенной европы целое государство превратилось в кровожадное стадо свиней. На примере живых людей. Ну как людей. Биологически. Подходите к этому с научной точки зрения. Будет полегче.

Опубликовано
государство превратилось в кровожадное стадо свиней
квази-повтор Германии после проигрыша 1ой мировой

ничего нового и все всё понимают как рождаются фашистские государства

Опубликовано

Да, теория понятна, последовательна и хорошо известна. Но менее поразительным феномен от этого не становится. И отвратительным...

Опубликовано

для мене з подібними родичами поспілкуватися = гімном обмазатися.

але в нас отакі придурошні відсіялися ще у 2014, з Білорусі. обізвали маму нацисткою та бандерівкою, мама їх послала зі словами що ми у своїй країні самі розберемося, і просто перестали з ними спілкуватися.

Опубликовано

Анатолий Чубайс ранее занимал пост главы "Роснано" и был специальным представителем президента РФ Владимира Путина. Вскоре после начала войны в Украине политик подал в отставку и покинул Россию. Его видели в Стамбуле, когда он снимал деньги в банкомате, позже – на Кипре.

Вчера у российского политика Анатолия Чубайса резко ухудшилось состояние здоровья, сейчас он находится в одной из европейских больниц.

https://t.me/bloodysx/21256

Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти
  • Создать...