Перейти до публікації

Что там у москалей?

samuraix801

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Не грозит ли этот подрыв экологической катастрофой?

Пошкодження газопроводу "Північний потік", через яке утворився 700-метровий басейн киплячої води в Балтійському морі, може спричинити кліматичну катастрофу.

За оцінками уряду Німеччини, в результаті викидів в атмосферу потрапило близько 300 тисяч тонн метану, одного з найпотужніших парникових газів.

Ця кількість газу матиме приблизно такий же вплив на клімат, як викиди приблизно 5 мільйонів автомобілів у США за 20 років, что Далее

• Відповіді 13,9 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Дагот

2340

• Garon

1758

• OlegRO

1231

• Outlawif

1193

Кращі автори в цій темі

• Дагот

Дагот 2 340 публікацій

• Garon

Garon 1 758 публікацій

• OlegRO

OlegRO 1 231 публікація

• Outlawif

Outlawif 1 193 публікації

Опубліковано:

хуйло придумал два новых "государства" и накалякал их признания -

"В соответствии с общепринятыми принципами и нормами международного права, признавая и подтверждая принцип равноправия и самоопределения народов, закрепленный в Уставе Организаций Объединенных Наций, учитывая волеизъявление народа Херсонской области на референдуме, состоявшемся 27 сентября 2022 года, постановляю: Признать суверенитет и независимость Херсонской области".

Такой же указ президента страны-агрессора касается и Запорожской области.

78223e9-1.jpg

Опубліковано:
учитывая волеизъявление народа Херсонской области
OlegRO,

вот ведь как

я даже в глаза не видел тех уйобков, что ходили с бумажками и галочки нужно было ставить

были обычные дни, обычные прилеты, пэвэо, подорванные жопы орков от точных ударов всу и все

так и не понял, где и кто голосовал, 145 тыс пенсионеры, многие совсем слабые и немного молодежи, остальные выехали

хз как они там себе придумали такую явку

короче по Херсону фейк точно, все это понимают, надеюсь

Опубліковано:

Я тобі більше скажу - навіть у Днанєтську і близько не було тих 99% про яки вони відзвітували. чепушилін недаремно сказав, що "явка безприцедентно висока". А так вони кажуть лише тоді, коли явка низька, інакше навіщо про це взагалі казати? Це як з "недіючими" ссанкциями, про зняття яких пуйхло каже при будь-якій нагоді.

У кого-небудь є знайомі з Дагестану? Підкажіть людям, щоб провели всенародне волевиявлення про вихід зі складу парашки - пуйхло так полюбляє народні волевиявлення, що залюбки це підтримає.

Опубліковано:

Атон, дагестанцам нужно параше напомнить про село Тухчар и что там было в 1999

не буду гуглить на предмет наличия видео, но очень характерно для них

Опубліковано:
Опубліковано:

ну вот

теперь я гражданин РФ

Опубліковано:

Сборище уебанов!!

Ничего, надеюсь каждого из них ждет свой мучительный конец

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...