XXR XXX Опубліковано: 8 січня 2016 Опубліковано: 8 січня 2016 И почему Украина не захотела в Таможенный Союз? Показать не могу понять но как впервой увидел эту рожу волосатую желание отпинать его ногами меня ни как не покидает, может я врачей не люблю......
chuguniy Опубліковано: 8 січня 2016 Опубліковано: 8 січня 2016 может я врачей не люблю...... Просто ты очень мерзкий, бандеровский фошизд ! :skull:
XXR XXX Опубліковано: 8 січня 2016 Опубліковано: 8 січня 2016 Просто ты очень мерзкий, бандеровский фошизд ! :skull: мерси :ah:
chuguniy Опубліковано: 8 січня 2016 Опубліковано: 8 січня 2016 мерси :ah: видишь, как приятно, когда правду в глаза говорят. )) :zhet:
XXR XXX Опубліковано: 8 січня 2016 Опубліковано: 8 січня 2016 видишь, как приятно, когда правду в глаза говорят. )) давай о москалях не будит трогать святое)
xx07xx Опубліковано: 8 січня 2016 Опубліковано: 8 січня 2016 не могу понять но как впервой увидел эту рожу волосатую желание отпинать его ногами меня ни как не покидает, может я врачей не люблю...... а он таки врач?
XXR XXX Опубліковано: 8 січня 2016 Опубліковано: 8 січня 2016 а он таки врач? сколько я к нашим хирургам не ходил -херня а не доктора а у этого еще и рожа .......
OlegRO Опубліковано: 8 січня 2016 Опубліковано: 8 січня 2016 Показать он таки врач? врачи они такие.. https://www.youtube.com/watch?v=Jptf6uFT5P4
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз