Axwell Опубліковано: 11 грудня 2016 Опубліковано: 11 грудня 2016 (змінено) Так, це дійсно гарна ідея. Сподіваюсь що на молодь у нас будуть виділяти більше фінінсів. Хоча при бажанні батьків додатковий розвиток дитини не є проблемою. Моя дитина 3 рази на тиждень після садочку ходить на спортивну гімнастику, 2 рази на англійську і 1 раз на малювання. Проблема знайти радіотехнічні курси для школярів? Детям повезло с отцом, может организовать правильный досуг. Туда же и город проживания, финансовым положением. В Киеве точно найдутся, только материальная база будет на уровне СССР. Примитивный 3d принтер стоит от 600 долларов + расходники. Змінено 11 грудня 2016 користувачем Axwell
Izverg Опубліковано: 11 грудня 2016 Опубліковано: 11 грудня 2016 Прокуратура. Если хочешь веди ты. Остальной ватный брэд комментировать не буду Ватный бред? А-хаха!!! ))) Утони только почему бред, если все по-делу. Ну а почему ватный не спрашиваю... Я же заходя в тему и перед тем как писать не крикнул Слава Украине и не спел гимн. И пишу вообще вещи не патриотические. Иш чего удумал!!! власть он критикует! Шатун блеать!!! Ясное дело, что я ватник! :my_name_is_grisha:
Cardopusher Опубліковано: 11 грудня 2016 Опубліковано: 11 грудня 2016 Или если я критикую наших жопомордых казнокрадов, то это лишает меня гражданства? Не понял вопроса, каких этих? Наших. Жопомордых. Предыдущих не критиковал?
Izverg Опубліковано: 11 грудня 2016 Опубліковано: 11 грудня 2016 Наших. Жопомордых. Предыдущих не критиковал? Так а чем они отличаются от предыдущих в контексте казнокрадства? Донецких беспредельщиков сменили виницкие аферисты. Жить стало лучше. Жить стало веселее...
extremal Опубліковано: 11 грудня 2016 Опубліковано: 11 грудня 2016 Как и по Дому Профсоюзов в Одессе. Где хоть намек на виновных или на то, что они будут названы?! В Одесі був не звичайний кримінал, а маленька війна за украінську Одесу між патріотами та сепарами. Патріоти виграли. Ти колись бачив суд після війни над переможцем? Чи може ти бажаєш суду над майданівцями, над ветеранами 2 світовоі? Княжичі, Шеремет, Ілловайськ, розстріли на майдані.. Ми всі чекаємо відповіді як і ти. Чого ти в нас питаєш?
Дагот Опубліковано: 11 грудня 2016 Опубліковано: 11 грудня 2016 Реальность происходящего немного отличается от преобладающей селективности новостного контента в теме. Яка реальність ? У тих статейках нема ніякої реальності, це заспокійливе для росіян , що все добре и все гаразд , але реальність зовсім відрізняеться. Чи тобі накидати сюди таку " реальность роисходящего " ?)) Такої брехні багато )
templar Опубліковано: 11 грудня 2016 Опубліковано: 11 грудня 2016 Ватный бред? А-хаха!!! ))) Утони только почему бред, если все по-делу. Ну а почему ватный не спрашиваю... Я же заходя в тему и перед тем как писать не крикнул Слава Украине и не спел гимн. И пишу вообще вещи не патриотические. Иш чего удумал!!! власть он критикует! Шатун блеать!!! Ясное дело, что я ватник! :my_name_is_grisha: Я не про власть. Власть я и сам критикую постоянно, это дело нужное и важное. Я про твои штампованные высеры про мыэвропа, визынедают, печенькигосдепа, майдандолярабвалили и т.д. А объясняли 1000 раз уже что и почему, даже обезьяна должны была бы понять уже. Зачем объяснять что-то стене?
Дагот Опубліковано: 11 грудня 2016 Опубліковано: 11 грудня 2016 Ось , блядь ,реальність , а не казочкі про нанотехнологіі для дітей !
templar Опубліковано: 11 грудня 2016 Опубліковано: 11 грудня 2016 И вообще для обсуждения плохой родины есть же другая тема специально. А это про кацапию, что за дурацкая манера скатывать всегда в одно русло
Дагот Опубліковано: 11 грудня 2016 Опубліковано: 11 грудня 2016 Ось ще з реальності Як луганчан перетворюють в неорадянських зомбі. "У вас в руках - всенародна плащаниця!" "Та тверда хода наших найбільших предків, які тоді захистили і сьогодні продовжують захищати нашу багатостраждальну батьківщину!" Заїжджий путінський шаман-політрук розганяє архаїку, скасовує для луганчан тисячі років розвитку свідомості. Великі мертві предки магічно беруть участь в житті нащадків. Всенародна плащаниця. Неорадянськими вуду. https://youtu.be/iq3RSsK6_HQ И вообще для обсуждения плохой родины есть же другая тема специально. А это про кацапию, что за дурацкая манера скатывать всегда в одно русло А це по кацапські : пьяним рылом да в чужую избу ))
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз