Перейти до публікації

Что там у москалей?

samuraix801

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано: (змінено)
Так, це дійсно гарна ідея. Сподіваюсь що на молодь у нас будуть виділяти більше фінінсів. Хоча при бажанні батьків додатковий розвиток дитини не є проблемою. Моя дитина 3 рази на тиждень після садочку ходить на спортивну гімнастику, 2 рази на англійську і 1 раз на малювання. Проблема знайти радіотехнічні курси для школярів?

Детям повезло с отцом, может организовать правильный досуг. Туда же и город проживания, финансовым положением.

В Киеве точно найдутся, только материальная база будет на уровне СССР.

Примитивный 3d принтер стоит от 600 долларов + расходники.

Змінено користувачем Axwell
  • Відповіді 13,9 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Дагот

2340

• Garon

1758

• OlegRO

1231

• Outlawif

1193

Кращі автори в цій темі

• Дагот

Дагот 2 340 публікацій

• Garon

Garon 1 758 публікацій

• OlegRO

OlegRO 1 231 публікація

• Outlawif

Outlawif 1 193 публікації

Опубліковано:
Прокуратура. Если хочешь веди ты.

Остальной ватный брэд комментировать не буду

Ватный бред? А-хаха!!! )))

Утони только почему бред, если все по-делу.

Ну а почему ватный не спрашиваю... Я же заходя в тему и перед тем как писать не крикнул Слава Украине и не спел гимн. И пишу вообще вещи не патриотические. Иш чего удумал!!! власть он критикует! Шатун блеать!!!

Ясное дело, что я ватник! :my_name_is_grisha:

Опубліковано:
Или если я критикую наших жопомордых казнокрадов, то это лишает меня гражданства?

Не понял вопроса, каких этих?

Наших. Жопомордых.

Предыдущих не критиковал?

Опубліковано:
Наших. Жопомордых.

Предыдущих не критиковал?

Так а чем они отличаются от предыдущих в контексте казнокрадства?

Донецких беспредельщиков сменили виницкие аферисты.

Жить стало лучше. Жить стало веселее...

Опубліковано:
Как и по Дому Профсоюзов в Одессе.

Где хоть намек на виновных или на то, что они будут названы?!

В Одесі був не звичайний кримінал, а маленька війна за украінську Одесу між патріотами та сепарами.

Патріоти виграли. Ти колись бачив суд після війни над переможцем? Чи може ти бажаєш суду над майданівцями, над ветеранами 2 світовоі?

Княжичі, Шеремет, Ілловайськ, розстріли на майдані.. Ми всі чекаємо відповіді як і ти. Чого ти в нас питаєш?

Опубліковано:
Реальность происходящего немного отличается от преобладающей селективности новостного контента в теме.

Яка реальність ? У тих статейках нема ніякої реальності, це заспокійливе для росіян , що все добре и все гаразд , але реальність зовсім відрізняеться.

Чи тобі накидати сюди таку " реальность роисходящего " ?)) Такої брехні багато )

Опубліковано:
Ватный бред? А-хаха!!! )))

Утони только почему бред, если все по-делу.

Ну а почему ватный не спрашиваю... Я же заходя в тему и перед тем как писать не крикнул Слава Украине и не спел гимн. И пишу вообще вещи не патриотические. Иш чего удумал!!! власть он критикует! Шатун блеать!!!

Ясное дело, что я ватник! :my_name_is_grisha:

Я не про власть. Власть я и сам критикую постоянно, это дело нужное и важное. Я про твои штампованные высеры про мыэвропа, визынедают, печенькигосдепа, майдандолярабвалили и т.д.

А объясняли 1000 раз уже что и почему, даже обезьяна должны была бы понять уже. Зачем объяснять что-то стене?

Опубліковано:

Ось , блядь ,реальність , а не казочкі про нанотехнологіі для дітей !

post-32146-1481452892.jpg

Опубліковано:

И вообще для обсуждения плохой родины есть же другая тема специально. А это про кацапию, что за дурацкая манера скатывать всегда в одно русло

Опубліковано:

Ось ще з реальності

Як луганчан перетворюють в неорадянських зомбі.

"У вас в руках - всенародна плащаниця!" "Та тверда хода наших найбільших предків, які тоді захистили і сьогодні продовжують захищати нашу багатостраждальну батьківщину!" Заїжджий путінський шаман-політрук розганяє архаїку, скасовує для луганчан тисячі років розвитку свідомості.

Великі мертві предки магічно беруть участь в житті нащадків. Всенародна плащаниця. Неорадянськими вуду.

https://youtu.be/iq3RSsK6_HQ

И вообще для обсуждения плохой родины есть же другая тема специально. А это про кацапию, что за дурацкая манера скатывать всегда в одно русло

А це по кацапські : пьяним рылом да в чужую избу ))

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...