Дагот Опубліковано: 15 січня 2017 Опубліковано: 15 січня 2017 Стілфактрці вирішують долю світу. Дебіли бля)) Я теж з цього поржав ))
templar Опубліковано: 15 січня 2017 Опубліковано: 15 січня 2017 изобрести бы какую-то ракету с мозгами вместо б/ч и стрельнуть ею по расии. столько хорошего могло бы получиться. и ресурсы есть. хотя не попавшие под раздачу мозгов наверное все равно всех зараженных уничтожили бы. лагеря с пытками по быстрому организовали бы
OHIXA Опубліковано: 15 січня 2017 Опубліковано: 15 січня 2017 поздно спохватились, моя теща уже неделю там
Дагот Опубліковано: 15 січня 2017 Опубліковано: 15 січня 2017 поздно спохватились, моя теща уже неделю там А вот это мы с тебя спросим ! ) Или эргд дороже тещи стоят ? )) Все то шуткари , здоровья всем !))
xx07xx Опубліковано: 15 січня 2017 Опубліковано: 15 січня 2017 нажаль вона вата :( так вот откуда ты набрался))
OHIXA Опубліковано: 15 січня 2017 Опубліковано: 15 січня 2017 так вот откуда ты набрался)) недочекаєшся ;) я искореняю!
extremal Опубліковано: 15 січня 2017 Опубліковано: 15 січня 2017 Це феєрічно! Наглядний приклад коли порушення послідовності подій призводить до хибних логічних заключень З логічного ряду сучасного Кримського ватника вот смотри если бы не путин крым был бы хохлятским меня бы сейчас заставили идти в ато убивать донецких Здається вікіпедію писали з нього: Формула тотожно-хибна, якщо в кожну елементарну кон'юнкцію її ДНФ одночасно входить будь-яка її проста формула разом зі своїм запереченням, оскільки диз'юнкція всіх хибних підформул — хибна формула.
extremal Опубліковано: 15 січня 2017 Опубліковано: 15 січня 2017 Канадский Квебек вместо Тюмени примет финальный этап Кубка мира по лыжным гонкам https://echo.msk.ru/news/1910340-echo.html Поржав з коментів
extremal Опубліковано: 15 січня 2017 Опубліковано: 15 січня 2017 Вова хуйло мутить заворушку на балканах Президент Сербии пригрозил отправить войска в Косово https://echo.msk.ru/news/1910336-echo.html
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз