Cardopusher Опубліковано: 10 липня 2018 Опубліковано: 10 липня 2018 И сверху по линку комменты всех моих друзей - Слава Украине :JC_doubleup: Это так фб работает) Тоже самое и у меня. Даже форумчанина там увидел) мокши там бесятся)) У них массовое возгорание произошло. ФИФА палится жестко. Теперь на пару вопросов меньше как свинособаки дошли до такого этапа в ЧМ. А я наших умственно отсталых братьев поздравил с тем что им удалось повторить достижение Украины 12 летней давности. Уххх... как не понравилась такая формулировка)
Голодный котег Опубліковано: 10 липня 2018 Опубліковано: 10 липня 2018 Показать особой пикантности добавляет факт, что этого пассажира госдума приветствовала аплодисментами с холуйским вставанием с мест. прогиб не помог почемуто.
Дагот Опубліковано: 10 липня 2018 Опубліковано: 10 липня 2018 Ощути себя фашистом, дай пинка фифе и раше! )
Дагот Опубліковано: 10 липня 2018 Опубліковано: 10 липня 2018 Нужно было конечно в тему Андрея, но здесь нужнее)) https://youtu.be/TYZB4ZlK_wE
Дагот Опубліковано: 10 липня 2018 Опубліковано: 10 липня 2018 Таки допекло - ФІФА видалила вкладку "відгуки" із своєї сторінки у "Фейсбуку". Проте на місце старому тут же прийшов новий флешмоб: скаржитись на сторінку ФІФА за розпалювання національної ненависті. А й дійсно - виносити попередження футболісту за гасло "Слава Україні!" - це що, не розпалювання?))
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз