Lotar Опубліковано: 1 листопада 2013 Опубліковано: 1 листопада 2013 Народ, у вас на турике волосы летели? Безопасный в этом плане преп?
Faust Опубліковано: 2 листопада 2013 Опубліковано: 2 листопада 2013 Народ, у вас на турике волосы летели? Безопасный в этом плане преп? наоборот выросли ))
didims000 Опубліковано: 6 листопада 2013 Опубліковано: 6 листопада 2013 а как пить сразу пять штук с утра или?
TommyBrown Опубліковано: 6 листопада 2013 Опубліковано: 6 листопада 2013 Подходящий. Про данный конкретный турик я не знаю, но камрад Стероид уважаемый и проверенный продавец, так что думаю с ним все в порядке. говоришь этот сайт норм ? (stero1d)
CHILAR Опубліковано: 6 листопада 2013 Опубліковано: 6 листопада 2013 говоришь этот сайт норм ? (stero1d) Сайт "+"
Faust Опубліковано: 7 листопада 2013 Опубліковано: 7 листопада 2013 а как пить сразу пять штук с утра или? частями.. 1-ю часть утром, 2-ю вечером
himoza Опубліковано: 7 листопада 2013 Опубліковано: 7 листопада 2013 (змінено) вы об этом турике говорите?...... я еще в том году его взял на пробу..... рискнул! теперь этой фирме "изменять" не собираюсь Змінено 7 листопада 2013 користувачем himoza
himoza Опубліковано: 7 листопада 2013 Опубліковано: 7 листопада 2013 я пил по 2 утром 2 вечером перло отлично думаю даже по 1 + 1 хватило бы на мои 95 кг
Faust Опубліковано: 7 листопада 2013 Опубліковано: 7 листопада 2013 вы об этом турике говорите?...... я еще в том году его взял на пробу..... рискнул! теперь этой фирме "изменять" не собираюсь а что за фирма, а то по блистеру что-то не вижу
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз