81eg Опубліковано: 19 лютого 2016 Опубліковано: 19 лютого 2016 прот на смак норм, казеїн теж ніби норм. А казеин не прот? Косишь под незаинтересованного и незнающего?))
OlegRO Опубліковано: 19 лютого 2016 Опубліковано: 19 лютого 2016 Юрiй свою задачу выполнил, ссылку дал, покупай торопись налетай живопись
Infamous Опубліковано: 19 лютого 2016 Автор Опубліковано: 19 лютого 2016 Показать А казеин не прот? Косишь под незаинтересованного и незнающего?)) 1) Казеїн - протеїн, звичайно! Просто звик так називати, якось лінуюсь писати "протеїн і казеїновий протеїн" та й, справді, мій досвід споживання спортивного харчування...максимум рік, тому...звиняйте за косяки. 2) Ти думаєш, я рекламую? Ні в якому разі. Просто цікавлюсь, чи не гівно останнє я їм, та ще й гроші за це плачу. Сам формую зараз замовлення на сайті iHerb, хочу взяти ON прот 1,5кг за 1017 грн., бо якось і тому КФД не довіряю. А створив тему, бо думав, всяке буває, може спортсмени давно п"ють той КФД і він хорошої якості і не потрібно переплачувати. Мій бізнес із спортивним харчуванням не пов"язаний, якщо цікаво, можу розповісти..)
kosss77 Опубліковано: 19 лютого 2016 Опубліковано: 19 лютого 2016 (змінено) а смысл кдф если островит дешевле? Змінено 19 лютого 2016 користувачем kosss77
Infamous Опубліковано: 19 лютого 2016 Автор Опубліковано: 19 лютого 2016 а смысл кдф если островит дешевле? Можливо й так! Я з островітом не знайомий, буду знати...пробувати!)
Maksym Опубліковано: 20 лютого 2016 Опубліковано: 20 лютого 2016 Я вот сколько здесь кручусь, но спроси меня где сделать тему по рекламе спортпита, скажу не знаю. А тут сразу пришел, регнулся, темку кекнул и бла-бла-бла я такая ничего не знаю, но опупенный спортпит покупаю ))) Эдику привет передай :Koshechka_08:
Infamous Опубліковано: 20 лютого 2016 Автор Опубліковано: 20 лютого 2016 Показать Я вот сколько здесь кручусь, но спроси меня где сделать тему по рекламе спортпита, скажу не знаю. А тут сразу пришел, регнулся, темку кекнул и бла-бла-бла я такая ничего не знаю, но опупенный спортпит покупаю ))) Эдику привет передай пхахаха)) ще один)) Ти хоч на секунду уяви, що я до того КФД не маю ніякого комерційного відношення і ніякого Едіка, блін, не знаю...Уявив? Тепер усвідом як ти виглядаєш? Соромно? Якщо ні - то мені тебе шкода. Як закрити тему підкажіть? Бо пукани розриває пацанам не на жарт...
81eg Опубліковано: 20 лютого 2016 Опубліковано: 20 лютого 2016 Олимп тема тек же была открыта. ... Смысл минусовать ТС не вижу.
Gal Опубліковано: 20 лютого 2016 Опубліковано: 20 лютого 2016 пхахаха)) ще один)) Ти хоч на секунду уяви, що я до того КФД не маю ніякого комерційного відношення і ніякого Едіка, блін, не знаю...Уявив? Тепер усвідом як ти виглядаєш? Соромно? Якщо ні - то мені тебе шкода. Як закрити тему підкажіть? Бо пукани розриває пацанам не на жарт... Пукан тому пацану точно не рве.... А от як захочеш попробувати островіт до нього якраз і звертайся.... У Максима (Gvaz) островіт є по дуже хороших цінах...
Booemr Опубліковано: 24 лютого 2016 Опубліковано: 24 лютого 2016 Мужики, кто-то знает об этой фирме хоть что-то? Ничего нарыть не получается, откуда ноги растут :sad: :sad: ?? ПыСы: сам употреблять не собираюсь, просто интересно...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз