Перейти до публікації

Спортивне харчування "KFD Nutrition"

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
прот на смак норм, казеїн теж ніби норм.

А казеин не прот?

Косишь под незаинтересованного и незнающего?))

• Відповіді 22
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Infamous

6

• bartid93

3

• Ork Yason

3

• 81eg

2

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

Юрiй свою задачу выполнил, ссылку дал, покупай торопись налетай живопись

Опубліковано:
Показать

А казеин не прот?

Косишь под незаинтересованного и незнающего?))

1) Казеїн - протеїн, звичайно! Просто звик так називати, якось лінуюсь писати "протеїн і казеїновий протеїн" та й, справді, мій досвід споживання спортивного харчування...максимум рік, тому...звиняйте за косяки.

2) Ти думаєш, я рекламую? Ні в якому разі. Просто цікавлюсь, чи не гівно останнє я їм, та ще й гроші за це плачу. Сам формую зараз замовлення на сайті iHerb, хочу взяти ON прот 1,5кг за 1017 грн., бо якось і тому КФД не довіряю.

А створив тему, бо думав, всяке буває, може спортсмени давно п"ють той КФД і він хорошої якості і не потрібно переплачувати.

Мій бізнес із спортивним харчуванням не пов"язаний, якщо цікаво, можу розповісти..)

Опубліковано: (змінено)

а смысл кдф если островит дешевле?

Змінено користувачем kosss77
Опубліковано:
а смысл кдф если островит дешевле?

Можливо й так! Я з островітом не знайомий, буду знати...пробувати!)

Опубліковано:

Я вот сколько здесь кручусь, но спроси меня где сделать тему по рекламе спортпита, скажу не знаю.

А тут сразу пришел, регнулся, темку кекнул и бла-бла-бла я такая ничего не знаю, но опупенный спортпит покупаю )))

Эдику привет передай :Koshechka_08:

Опубліковано:
Показать

Я вот сколько здесь кручусь, но спроси меня где сделать тему по рекламе спортпита, скажу не знаю.

А тут сразу пришел, регнулся, темку кекнул и бла-бла-бла я такая ничего не знаю, но опупенный спортпит покупаю )))

Эдику привет передай

пхахаха))

ще один))

Ти хоч на секунду уяви, що я до того КФД не маю ніякого комерційного відношення і ніякого Едіка, блін, не знаю...Уявив? Тепер усвідом як ти виглядаєш? Соромно? Якщо ні - то мені тебе шкода.

Як закрити тему підкажіть? Бо пукани розриває пацанам не на жарт...

Опубліковано:

Олимп тема тек же была открыта.

...

Смысл минусовать ТС не вижу.

Опубліковано:
пхахаха))

ще один))

Ти хоч на секунду уяви, що я до того КФД не маю ніякого комерційного відношення і ніякого Едіка, блін, не знаю...Уявив? Тепер усвідом як ти виглядаєш? Соромно? Якщо ні - то мені тебе шкода.

Як закрити тему підкажіть? Бо пукани розриває пацанам не на жарт...

Пукан тому пацану точно не рве.... А от як захочеш попробувати островіт до нього якраз і звертайся.... У Максима (Gvaz) островіт є по дуже хороших цінах...

Опубліковано:

Мужики, кто-то знает об этой фирме хоть что-то? Ничего нарыть не получается, откуда ноги растут :sad: :sad: ??

ПыСы: сам употреблять не собираюсь, просто интересно...

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...