palyanucya Опубліковано: 4 лютого 2009 Опубліковано: 4 лютого 2009 вам класно!!! а от у мене зарплата поменьшала і мама з наступного тижня іде під скорочення, так що хочу я цього чи не хочу мушу зараз тимчасово ходити на перекладину, бруси, побігати трошки.. одним словом якось виходити з ситуації :sad:
SHOTA Опубліковано: 4 лютого 2009 Опубліковано: 4 лютого 2009 вам класно!!! а от у мене зарплата поменьшала і мама з наступного тижня іде під скорочення, так що хочу я цього чи не хочу мушу зараз тимчасово ходити на перекладину, бруси, побігати трошки.. одним словом якось виходити з ситуації :sad: да невесело. я тоже урезал прием белка и реалезатора на пару недель в отпуск отправил . очень тяжело дается тренировка после работы
Vladimir Ishchuk Опубліковано: 4 лютого 2009 Опубліковано: 4 лютого 2009 вам класно!!! а от у мене зарплата поменьшала і мама з наступного тижня іде під скорочення, так що хочу я цього чи не хочу мушу зараз тимчасово ходити на перекладину, бруси, побігати трошки.. одним словом якось виходити з ситуації :sad: У мене майже та сама фігня, тільки я сам попав під скорочення. :ak: Ну нічо, здаватися не збираюсь! :Gigakach_01:
Nik Опубліковано: 5 лютого 2009 Опубліковано: 5 лютого 2009 У мене майже та сама фігня, тільки я сам попав під скорочення. :ak: Ну нічо, здаватися не збираюсь! :Gigakach_01: держитесь ребята!!! прорвемся!!!! :bu:
Vladimir Ishchuk Опубліковано: 5 лютого 2009 Опубліковано: 5 лютого 2009 (змінено) держитесь ребята!!! прорвемся!!!! :bu: Полюбому прорвемося!!! :hl: Nik, дякую за підтримку! :ay: Змінено 5 лютого 2009 користувачем Voffka
Nik Опубліковано: 6 лютого 2009 Опубліковано: 6 лютого 2009 Полюбому прорвемося!!! :hl: Nik, дякую за підтримку! :ay: нема за що!!!! :bs: звертайтеся хлопцi!!!! в мене оптимiзму на цiлу банду вистачить!!!! :s093: от би менi у зал однодумцiв таких як ви :bu:
palyanucya Опубліковано: 6 лютого 2009 Опубліковано: 6 лютого 2009 нема за що!!!! :bs: звертайтеся хлопцi!!!! в мене оптимiзму на цiлу банду вистачить!!!! :s093: от би менi у зал однодумцiв таких як ви :bu: да проти однодумців у залі я думаю ніхто проти небувби!!!
Vladimir Ishchuk Опубліковано: 6 лютого 2009 Опубліковано: 6 лютого 2009 нема за що!!!! :bs: звертайтеся хлопцi!!!! в мене оптимiзму на цiлу банду вистачить!!!! :s093: от би менi у зал однодумцiв таких як ви :bu: Так а що в тебе в залі нема хіба нормальних хлопців? :s093: В основному наскільки я переконався на своєму досвіді в зал ходять нормальні пацани. Придурки різні там на довго не затримуються, вони так, за пару днів "накачаються" і свалюють. :an:
palyanucya Опубліковано: 9 лютого 2009 Опубліковано: 9 лютого 2009 Так а що в тебе в залі нема хіба нормальних хлопців? :s093: В основному наскільки я переконався на своєму досвіді в зал ходять нормальні пацани. Придурки різні там на довго не затримуються, вони так, за пару днів "накачаються" і свалюють. :an: деякі придурки в залі буває навіть на довго затримуються. та і без придурків хватає багато таких що просто займаються для підтримки форми а як страхувати і емоційно заводити під час сету вони не вміють...
Nik Опубліковано: 10 лютого 2009 Опубліковано: 10 лютого 2009 деякі придурки в залі буває навіть на довго затримуються. та і без придурків хватає багато таких що просто займаються для підтримки форми а як страхувати і емоційно заводити під час сету вони не вміють... ВОТ.......................красава...........просек!!!! :good3: вот толкового шоб ходил стабильно, пробовал разные методики, или просто тренировался, а не тупо ходил...........из года в год...........
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз