Перейти к содержанию

Давайте узнаем кто где тренируется!?

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

вам класно!!! а от у мене зарплата поменьшала і мама з наступного тижня іде під скорочення, так що хочу я цього чи не хочу мушу зараз тимчасово ходити на перекладину, бруси, побігати трошки.. одним словом якось виходити з ситуації :sad:

• Ответов 1.4 тыс
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

• Admin

143

• peregar

56

• yobilovus

56

• Nik

51

Топ авторов темы

• Admin

Admin 143 публикации

• peregar

peregar 56 публикаций

• yobilovus

yobilovus 56 публикаций

• Nik

Nik 51 публикация

Опубликовано
вам класно!!! а от у мене зарплата поменьшала і мама з наступного тижня іде під скорочення, так що хочу я цього чи не хочу мушу зараз тимчасово ходити на перекладину, бруси, побігати трошки.. одним словом якось виходити з ситуації :sad:

да невесело. я тоже урезал прием белка и реалезатора на пару недель в отпуск отправил . очень тяжело дается тренировка после работы

Опубликовано

У мене майже та сама фігня, тільки я сам попав під скорочення. :ak: Ну нічо, здаватися не збираюсь! :Gigakach_01:

Опубликовано
У мене майже та сама фігня, тільки я сам попав під скорочення. :ak: Ну нічо, здаватися не збираюсь! :Gigakach_01:

держитесь ребята!!! прорвемся!!!! :bu:

Опубликовано (изменено)
держитесь ребята!!! прорвемся!!!! :bu:

Полюбому прорвемося!!! :hl: Nik, дякую за підтримку! :ay:

Изменено пользователем Voffka
Опубликовано
Полюбому прорвемося!!! :hl: Nik, дякую за підтримку! :ay:

нема за що!!!! :bs: звертайтеся хлопцi!!!! в мене оптимiзму на цiлу банду вистачить!!!! :s093:

от би менi у зал однодумцiв таких як ви :bu:

Опубликовано
нема за що!!!! :bs: звертайтеся хлопцi!!!! в мене оптимiзму на цiлу банду вистачить!!!! :s093:

да проти однодумців у залі я думаю ніхто проти небувби!!!

Опубликовано

Так а що в тебе в залі нема хіба нормальних хлопців? :s093: В основному наскільки я переконався на своєму досвіді в зал ходять нормальні пацани. Придурки різні там на довго не затримуються, вони так, за пару днів "накачаються" і свалюють. :an:

Опубликовано
Так а що в тебе в залі нема хіба нормальних хлопців? :s093: В основному наскільки я переконався на своєму досвіді в зал ходять нормальні пацани. Придурки різні там на довго не затримуються, вони так, за пару днів "накачаються" і свалюють. :an:

деякі придурки в залі буває навіть на довго затримуються. та і без придурків хватає багато таких що просто займаються для підтримки форми а як страхувати і емоційно заводити під час сету вони не вміють...

Опубликовано
деякі придурки в залі буває навіть на довго затримуються. та і без придурків хватає багато таких що просто займаються для підтримки форми а як страхувати і емоційно заводити під час сету вони не вміють...

ВОТ.......................красава...........просек!!!! :good3:

вот толкового шоб ходил стабильно, пробовал разные методики, или просто тренировался, а не тупо ходил...........из года в год...........

Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти
  • Создать...