palyanucya Опубликовано 4 февраля, 2009 Опубликовано 4 февраля, 2009 вам класно!!! а от у мене зарплата поменьшала і мама з наступного тижня іде під скорочення, так що хочу я цього чи не хочу мушу зараз тимчасово ходити на перекладину, бруси, побігати трошки.. одним словом якось виходити з ситуації :sad:
SHOTA Опубликовано 4 февраля, 2009 Опубликовано 4 февраля, 2009 вам класно!!! а от у мене зарплата поменьшала і мама з наступного тижня іде під скорочення, так що хочу я цього чи не хочу мушу зараз тимчасово ходити на перекладину, бруси, побігати трошки.. одним словом якось виходити з ситуації :sad: да невесело. я тоже урезал прием белка и реалезатора на пару недель в отпуск отправил . очень тяжело дается тренировка после работы
Vladimir Ishchuk Опубликовано 4 февраля, 2009 Опубликовано 4 февраля, 2009 вам класно!!! а от у мене зарплата поменьшала і мама з наступного тижня іде під скорочення, так що хочу я цього чи не хочу мушу зараз тимчасово ходити на перекладину, бруси, побігати трошки.. одним словом якось виходити з ситуації :sad: У мене майже та сама фігня, тільки я сам попав під скорочення. :ak: Ну нічо, здаватися не збираюсь! :Gigakach_01:
Nik Опубликовано 5 февраля, 2009 Опубликовано 5 февраля, 2009 У мене майже та сама фігня, тільки я сам попав під скорочення. :ak: Ну нічо, здаватися не збираюсь! :Gigakach_01: держитесь ребята!!! прорвемся!!!! :bu:
Vladimir Ishchuk Опубликовано 5 февраля, 2009 Опубликовано 5 февраля, 2009 (изменено) держитесь ребята!!! прорвемся!!!! :bu: Полюбому прорвемося!!! :hl: Nik, дякую за підтримку! :ay: Изменено 5 февраля, 2009 пользователем Voffka
Nik Опубликовано 6 февраля, 2009 Опубликовано 6 февраля, 2009 Полюбому прорвемося!!! :hl: Nik, дякую за підтримку! :ay: нема за що!!!! :bs: звертайтеся хлопцi!!!! в мене оптимiзму на цiлу банду вистачить!!!! :s093: от би менi у зал однодумцiв таких як ви :bu:
palyanucya Опубликовано 6 февраля, 2009 Опубликовано 6 февраля, 2009 нема за що!!!! :bs: звертайтеся хлопцi!!!! в мене оптимiзму на цiлу банду вистачить!!!! :s093: от би менi у зал однодумцiв таких як ви :bu: да проти однодумців у залі я думаю ніхто проти небувби!!!
Vladimir Ishchuk Опубликовано 6 февраля, 2009 Опубликовано 6 февраля, 2009 нема за що!!!! :bs: звертайтеся хлопцi!!!! в мене оптимiзму на цiлу банду вистачить!!!! :s093: от би менi у зал однодумцiв таких як ви :bu: Так а що в тебе в залі нема хіба нормальних хлопців? :s093: В основному наскільки я переконався на своєму досвіді в зал ходять нормальні пацани. Придурки різні там на довго не затримуються, вони так, за пару днів "накачаються" і свалюють. :an:
palyanucya Опубликовано 9 февраля, 2009 Опубликовано 9 февраля, 2009 Так а що в тебе в залі нема хіба нормальних хлопців? :s093: В основному наскільки я переконався на своєму досвіді в зал ходять нормальні пацани. Придурки різні там на довго не затримуються, вони так, за пару днів "накачаються" і свалюють. :an: деякі придурки в залі буває навіть на довго затримуються. та і без придурків хватає багато таких що просто займаються для підтримки форми а як страхувати і емоційно заводити під час сету вони не вміють...
Nik Опубликовано 10 февраля, 2009 Опубликовано 10 февраля, 2009 деякі придурки в залі буває навіть на довго затримуються. та і без придурків хватає багато таких що просто займаються для підтримки форми а як страхувати і емоційно заводити під час сету вони не вміють... ВОТ.......................красава...........просек!!!! :good3: вот толкового шоб ходил стабильно, пробовал разные методики, или просто тренировался, а не тупо ходил...........из года в год...........
Рекомендуемые сообщения
Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти