palyanucya Опубліковано: 13 лютого 2009 Опубліковано: 13 лютого 2009 Нужно душ только в тапочках принимать в любом зале. ну так це зрозуміло само собою!
Vladimir Ishchuk Опубліковано: 13 лютого 2009 Опубліковано: 13 лютого 2009 а мне нравится тренироваться в старых залах, которые с времён СССР остались без изменений, когда в них заходишь то возникает такое чувство которое заходя в новые с современными тренажерами вытяжками и кондиционерами залы отсутствует. И как правило если спортсмен зашел в зал подвального вида, то он точно пришел работать, а не разговоры на 2часа разводить. Повністю підтримую!!! Я такої ж думки. В старих нормальних залах навіть якась аура особлива присутня, чи як там її правильно назвати, не те що в цих гламурненьких, які як правило для дівчат та різних п...в. А в старих залах запах справжніх мужиків! А-а-а!!! :dk:
Nik Опубліковано: 16 лютого 2009 Опубліковано: 16 лютого 2009 Повністю підтримую!!! Я такої ж думки. В старих нормальних залах навіть якась аура особлива присутня, чи як там її правильно назвати, не те що в цих гламурненьких, які як правило для дівчат та різних п...в. А в старих залах запах справжніх мужиків! А-а-а!!! :dk: точно :s093:
Basilio Опубліковано: 16 лютого 2009 Опубліковано: 16 лютого 2009 Тренируюсь в Херсоне. Зал типа "подвал" и он мне нравится.
Vladimir Ishchuk Опубліковано: 18 лютого 2009 Опубліковано: 18 лютого 2009 (змінено) А я колись тренувався в Рівненській області, Рівненському районі в смт Оржів, так там в залі не було ані роздягалки, ані душу, а сам зал знаходився в підвалі мабуть єдиної п'ятиповерхівки на все село. Зато зал був крутий! Нічого зайвого і в той час там було все що потрібно для нормального тренінгу. Я і до цих пір люблю той зал... :gh: Шкода фоток якось не залишилось, так би показав би. Змінено 18 лютого 2009 користувачем Voffka
palyanucya Опубліковано: 18 лютого 2009 Опубліковано: 18 лютого 2009 А я колись тренувався в Рівненській області, Рівненському районі в смт Оржів, так там в залі не було ані роздягалки, ані душу, а сам зал знаходився в підвалі мабуть єдиної п'ятиповерхівки на все село. Зато зал був крутий! Нічого зайвого і в той час там було все що потрібно для нормального тренінгу. Я і до цих пір люблю той зал... :gh: Шкода фоток якось не залишилось, так би показав би. а коли це було?
Vladimir Ishchuk Опубліковано: 18 лютого 2009 Опубліковано: 18 лютого 2009 а коли це було? Я працював там всього один рік на підприємстві, яке називається "ODEK" Україна. Точніше сказати працював не на самому "ODEK" Україна, а на дочірньому підприємстві "OLISMA", вони знаходились на одній території. Це було в період з 2003 по 2004 роки. Оце саме там в смт. Оржів мені і довелося тренуватися. А протеїн їздив купувати в місто Рівне. Там в якомусь готелі на майже останньому поверсі є дуже толковий тренажерний зал, так от, протик я брав у тренера того залу, такий здоровий дядька.
palyanucya Опубліковано: 19 лютого 2009 Опубліковано: 19 лютого 2009 Я працював там всього один рік на підприємстві, яке називається "ODEK" Україна. Точніше сказати працював не на самому "ODEK" Україна, а на дочірньому підприємстві "OLISMA", вони знаходились на одній території. Це було в період з 2003 по 2004 роки. Оце саме там в смт. Оржів мені і довелося тренуватися. А протеїн їздив купувати в місто Рівне. Там в якомусь готелі на майже останньому поверсі є дуже толковий тренажерний зал, так от, протик я брав у тренера того залу, такий здоровий дядька. той зал у тому готелі на жаль уже не працює! а зал був дуже навіть хороший!
Vladimir Ishchuk Опубліковано: 19 лютого 2009 Опубліковано: 19 лютого 2009 (змінено) той зал у тому готелі на жаль уже не працює! а зал був дуже навіть хороший! Та да... Зал просто супер! :good3: Шкода, що не працює, а чого? Змінено 19 лютого 2009 користувачем Voffka
palyanucya Опубліковано: 19 лютого 2009 Опубліковано: 19 лютого 2009 Та да... Зал просто супер! :good3: Шкода, що не працює, а чого? та навіть незнаю... вже десь з рік непрацює.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз