Перейти к содержанию

Давайте узнаем кто где тренируется!?

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано
Нужно душ только в тапочках принимать в любом зале.

ну так це зрозуміло само собою!

• Ответов 1.4 тыс
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

• Admin

143

• peregar

56

• yobilovus

56

• Nik

51

Топ авторов темы

• Admin

Admin 143 публикации

• peregar

peregar 56 публикаций

• yobilovus

yobilovus 56 публикаций

• Nik

Nik 51 публикация

Опубликовано
а мне нравится тренироваться в старых залах, которые с времён СССР остались без изменений, когда в них заходишь то возникает такое чувство которое заходя в новые с современными тренажерами вытяжками и кондиционерами залы отсутствует. И как правило если спортсмен зашел в зал подвального вида, то он точно пришел работать, а не разговоры на 2часа разводить.

Повністю підтримую!!! Я такої ж думки. В старих нормальних залах навіть якась аура особлива присутня, чи як там її правильно назвати, не те що в цих гламурненьких, які як правило для дівчат та різних п...в. А в старих залах запах справжніх мужиків! А-а-а!!! :dk:

Опубликовано
Повністю підтримую!!! Я такої ж думки. В старих нормальних залах навіть якась аура особлива присутня, чи як там її правильно назвати, не те що в цих гламурненьких, які як правило для дівчат та різних п...в. А в старих залах запах справжніх мужиків! А-а-а!!! :dk:

точно :s093:

Опубликовано

Тренируюсь в Херсоне. Зал типа "подвал" и он мне нравится.

Опубликовано (изменено)

А я колись тренувався в Рівненській області, Рівненському районі в смт Оржів, так там в залі не було ані роздягалки, ані душу, а сам зал знаходився в підвалі мабуть єдиної п'ятиповерхівки на все село. Зато зал був крутий! Нічого зайвого і в той час там було все що потрібно для нормального тренінгу. Я і до цих пір люблю той зал... :gh: Шкода фоток якось не залишилось, так би показав би.

Изменено пользователем Voffka
Опубликовано
А я колись тренувався в Рівненській області, Рівненському районі в смт Оржів, так там в залі не було ані роздягалки, ані душу, а сам зал знаходився в підвалі мабуть єдиної п'ятиповерхівки на все село. Зато зал був крутий! Нічого зайвого і в той час там було все що потрібно для нормального тренінгу. Я і до цих пір люблю той зал... :gh: Шкода фоток якось не залишилось, так би показав би.

а коли це було?

Опубликовано
а коли це було?

Я працював там всього один рік на підприємстві, яке називається "ODEK" Україна. Точніше сказати працював не на самому "ODEK" Україна, а на дочірньому підприємстві "OLISMA", вони знаходились на одній території. Це було в період з 2003 по 2004 роки. Оце саме там в смт. Оржів мені і довелося тренуватися. А протеїн їздив купувати в місто Рівне. Там в якомусь готелі на майже останньому поверсі є дуже толковий тренажерний зал, так от, протик я брав у тренера того залу, такий здоровий дядька.

Опубликовано
Я працював там всього один рік на підприємстві, яке називається "ODEK" Україна. Точніше сказати працював не на самому "ODEK" Україна, а на дочірньому підприємстві "OLISMA", вони знаходились на одній території. Це було в період з 2003 по 2004 роки. Оце саме там в смт. Оржів мені і довелося тренуватися. А протеїн їздив купувати в місто Рівне. Там в якомусь готелі на майже останньому поверсі є дуже толковий тренажерний зал, так от, протик я брав у тренера того залу, такий здоровий дядька.

той зал у тому готелі на жаль уже не працює! а зал був дуже навіть хороший!

Опубликовано (изменено)
той зал у тому готелі на жаль уже не працює! а зал був дуже навіть хороший!

Та да... Зал просто супер! :good3: Шкода, що не працює, а чого?

Изменено пользователем Voffka
Опубликовано
Та да... Зал просто супер! :good3: Шкода, що не працює, а чого?

та навіть незнаю... вже десь з рік непрацює.

Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти
  • Создать...