palyanucya Опубликовано 13 февраля, 2009 Опубликовано 13 февраля, 2009 Нужно душ только в тапочках принимать в любом зале. ну так це зрозуміло само собою!
Vladimir Ishchuk Опубликовано 13 февраля, 2009 Опубликовано 13 февраля, 2009 а мне нравится тренироваться в старых залах, которые с времён СССР остались без изменений, когда в них заходишь то возникает такое чувство которое заходя в новые с современными тренажерами вытяжками и кондиционерами залы отсутствует. И как правило если спортсмен зашел в зал подвального вида, то он точно пришел работать, а не разговоры на 2часа разводить. Повністю підтримую!!! Я такої ж думки. В старих нормальних залах навіть якась аура особлива присутня, чи як там її правильно назвати, не те що в цих гламурненьких, які як правило для дівчат та різних п...в. А в старих залах запах справжніх мужиків! А-а-а!!! :dk:
Nik Опубликовано 16 февраля, 2009 Опубликовано 16 февраля, 2009 Повністю підтримую!!! Я такої ж думки. В старих нормальних залах навіть якась аура особлива присутня, чи як там її правильно назвати, не те що в цих гламурненьких, які як правило для дівчат та різних п...в. А в старих залах запах справжніх мужиків! А-а-а!!! :dk: точно :s093:
Basilio Опубликовано 16 февраля, 2009 Опубликовано 16 февраля, 2009 Тренируюсь в Херсоне. Зал типа "подвал" и он мне нравится.
Vladimir Ishchuk Опубликовано 17 февраля, 2009 Опубликовано 17 февраля, 2009 (изменено) А я колись тренувався в Рівненській області, Рівненському районі в смт Оржів, так там в залі не було ані роздягалки, ані душу, а сам зал знаходився в підвалі мабуть єдиної п'ятиповерхівки на все село. Зато зал був крутий! Нічого зайвого і в той час там було все що потрібно для нормального тренінгу. Я і до цих пір люблю той зал... :gh: Шкода фоток якось не залишилось, так би показав би. Изменено 17 февраля, 2009 пользователем Voffka
palyanucya Опубликовано 18 февраля, 2009 Опубликовано 18 февраля, 2009 А я колись тренувався в Рівненській області, Рівненському районі в смт Оржів, так там в залі не було ані роздягалки, ані душу, а сам зал знаходився в підвалі мабуть єдиної п'ятиповерхівки на все село. Зато зал був крутий! Нічого зайвого і в той час там було все що потрібно для нормального тренінгу. Я і до цих пір люблю той зал... :gh: Шкода фоток якось не залишилось, так би показав би. а коли це було?
Vladimir Ishchuk Опубликовано 18 февраля, 2009 Опубликовано 18 февраля, 2009 а коли це було? Я працював там всього один рік на підприємстві, яке називається "ODEK" Україна. Точніше сказати працював не на самому "ODEK" Україна, а на дочірньому підприємстві "OLISMA", вони знаходились на одній території. Це було в період з 2003 по 2004 роки. Оце саме там в смт. Оржів мені і довелося тренуватися. А протеїн їздив купувати в місто Рівне. Там в якомусь готелі на майже останньому поверсі є дуже толковий тренажерний зал, так от, протик я брав у тренера того залу, такий здоровий дядька.
palyanucya Опубликовано 19 февраля, 2009 Опубликовано 19 февраля, 2009 Я працював там всього один рік на підприємстві, яке називається "ODEK" Україна. Точніше сказати працював не на самому "ODEK" Україна, а на дочірньому підприємстві "OLISMA", вони знаходились на одній території. Це було в період з 2003 по 2004 роки. Оце саме там в смт. Оржів мені і довелося тренуватися. А протеїн їздив купувати в місто Рівне. Там в якомусь готелі на майже останньому поверсі є дуже толковий тренажерний зал, так от, протик я брав у тренера того залу, такий здоровий дядька. той зал у тому готелі на жаль уже не працює! а зал був дуже навіть хороший!
Vladimir Ishchuk Опубликовано 19 февраля, 2009 Опубликовано 19 февраля, 2009 (изменено) той зал у тому готелі на жаль уже не працює! а зал був дуже навіть хороший! Та да... Зал просто супер! :good3: Шкода, що не працює, а чого? Изменено 19 февраля, 2009 пользователем Voffka
palyanucya Опубликовано 19 февраля, 2009 Опубликовано 19 февраля, 2009 Та да... Зал просто супер! :good3: Шкода, що не працює, а чого? та навіть незнаю... вже десь з рік непрацює.
Рекомендуемые сообщения
Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти