yobilovus Опубликовано 1 сентября, 2009 Опубликовано 1 сентября, 2009 Мені 26 років, ріст ~170кг. вага ~105 кг. Хочу піти в зал, почати займатися. Я вже двічі починав, двічі закидував через 3-6 місяців тренувань. 1 раз через пошкодження сухожиль на армрестлінгу; 2 раз через переїзд. Останнє тренування було десь 1 рік тому Значить все потірбно починати спочатку. Хочу знайти зал, "підвальний" так щоб не дуже дорого було і з "свободными весами". Я тут прикинув, що я на даний момент курю і викурюю сигарет на 168 грн. в місяць, звідси ціна залу може бути від 168 грн. (як піду в зал, кину) до 300 грн/міс.. Живу на Татарці (м. Лукянівка), і по можливості хочу щоб було недалеко від дому, так як працюю з 9:00 до 19:00, відповідно відвідування залу можливе з 20:30 до 24:00. В радіусі в принципі є кілька залів (Сокіл, Інтреатлетика, Спорт-експрес) вони відносно недалеко, але для частих поїздок, мені здається буде напряжно трохи. Найближче по кілометражу Інтреатлетика, найдальше Сокіл, + до цього дорога. Допоможіть, може в мене десь є недалеко ще якісь неофіційні зали, про які можливо дізнатися не з нету, а так "з рук в руки". Буду дуже вдячний.
Admin Опубликовано 1 сентября, 2009 Опубликовано 1 сентября, 2009 На татарке (Половецкая) жил пол года. Ходил в Сокол. Отличный зал. Атлетика круче, но дороже в 2 раза. Где еще там есть в подвале что-то я не знаю.
yobilovus Опубликовано 1 сентября, 2009 Опубликовано 1 сентября, 2009 А як з половецької, маршруткою, пішком? Скільки по часу орієнтовно? А на стадіоні "Спартак" нема нічого?
yobilovus Опубликовано 1 сентября, 2009 Опубликовано 1 сентября, 2009 (изменено) peregar скільки коштує абонемент вечірній чи безліміт? Адреса Мельникова 48? Изменено 1 сентября, 2009 пользователем Admin
tory Опубликовано 1 сентября, 2009 Опубликовано 1 сентября, 2009 Васил на ул. Мельникова, 48 483-0800; Время работы: пн-cб 8:00-22:00,вс 9:00-21:00 Но время работы надо уточнять. Там вроде хороший зал с интерсным набором тренажеров. А вообще.... было бы желание. Я например живу на Тимошенко. Работаю на амурской площади (в другом конце города), хожу в тренажерку на героев сталиграда. И ничо. Очень жизнерадостно. Раньше вообще ходила на Димитрова.
peregar Опубликовано 1 сентября, 2009 Опубликовано 1 сентября, 2009 peregar скільки коштує абонемент вечірній чи безліміт? Адреса Мельникова 48? Безлемит-400 дневной с 6 до 16-300 ночной с 23 до 6-150 на 5 занятий-200 и чтото там для студентов но я не помню
yobilovus Опубликовано 1 сентября, 2009 Опубликовано 1 сентября, 2009 tory да на работу - кружок зачетный, а зал, в принципі недалеко, наскільки я зрозумів. Я все ж більше схиляюся до Сокола, там дешевше й мені впринципі ближче з Печенігівської. От я ще десь чув що є зал на стадіоні Спартак, щось ніде не можу знайти інфи.
QAZ Опубликовано 1 сентября, 2009 Опубликовано 1 сентября, 2009 Безлемит-400 дневной с 6 до 16-300 ночной с 23 до 6-150 на 5 занятий-200 и чтото там для студентов но я не помню В Соколе 120 для студентов было, правда весной, сейчас не знаю
Admin Опубликовано 1 сентября, 2009 Опубликовано 1 сентября, 2009 А як з половецької, маршруткою, пішком? Скільки по часу орієнтовно? А на стадіоні "Спартак" нема нічого? Пешком 20 минут. Правда возвращаться было после тренировки ног тяжело. Эти горы.
aliksan Опубликовано 1 сентября, 2009 Опубликовано 1 сентября, 2009 Я например живу на Тимошенко. Работаю на амурской площади (в другом конце города), хожу в тренажерку на героев сталиграда. И ничо. Очень жизнерадостно. Раньше вообще ходила на Димитрова. разве тимошенко и героев сталинграда далеко друг от друга?а куда именно на сталинграда ходишь? что по чем?
Рекомендуемые сообщения
Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти