yobilovus Опубліковано: 1 вересня 2009 Опубліковано: 1 вересня 2009 Мені 26 років, ріст ~170кг. вага ~105 кг. Хочу піти в зал, почати займатися. Я вже двічі починав, двічі закидував через 3-6 місяців тренувань. 1 раз через пошкодження сухожиль на армрестлінгу; 2 раз через переїзд. Останнє тренування було десь 1 рік тому Значить все потірбно починати спочатку. Хочу знайти зал, "підвальний" так щоб не дуже дорого було і з "свободными весами". Я тут прикинув, що я на даний момент курю і викурюю сигарет на 168 грн. в місяць, звідси ціна залу може бути від 168 грн. (як піду в зал, кину) до 300 грн/міс.. Живу на Татарці (м. Лукянівка), і по можливості хочу щоб було недалеко від дому, так як працюю з 9:00 до 19:00, відповідно відвідування залу можливе з 20:30 до 24:00. В радіусі в принципі є кілька залів (Сокіл, Інтреатлетика, Спорт-експрес) вони відносно недалеко, але для частих поїздок, мені здається буде напряжно трохи. Найближче по кілометражу Інтреатлетика, найдальше Сокіл, + до цього дорога. Допоможіть, може в мене десь є недалеко ще якісь неофіційні зали, про які можливо дізнатися не з нету, а так "з рук в руки". Буду дуже вдячний.
Admin Опубліковано: 1 вересня 2009 Опубліковано: 1 вересня 2009 На татарке (Половецкая) жил пол года. Ходил в Сокол. Отличный зал. Атлетика круче, но дороже в 2 раза. Где еще там есть в подвале что-то я не знаю.
yobilovus Опубліковано: 1 вересня 2009 Опубліковано: 1 вересня 2009 А як з половецької, маршруткою, пішком? Скільки по часу орієнтовно? А на стадіоні "Спартак" нема нічого?
yobilovus Опубліковано: 1 вересня 2009 Опубліковано: 1 вересня 2009 (змінено) peregar скільки коштує абонемент вечірній чи безліміт? Адреса Мельникова 48? Змінено 1 вересня 2009 користувачем Admin
tory Опубліковано: 1 вересня 2009 Опубліковано: 1 вересня 2009 Васил на ул. Мельникова, 48 483-0800; Время работы: пн-cб 8:00-22:00,вс 9:00-21:00 Но время работы надо уточнять. Там вроде хороший зал с интерсным набором тренажеров. А вообще.... было бы желание. Я например живу на Тимошенко. Работаю на амурской площади (в другом конце города), хожу в тренажерку на героев сталиграда. И ничо. Очень жизнерадостно. Раньше вообще ходила на Димитрова.
peregar Опубліковано: 1 вересня 2009 Опубліковано: 1 вересня 2009 peregar скільки коштує абонемент вечірній чи безліміт? Адреса Мельникова 48? Безлемит-400 дневной с 6 до 16-300 ночной с 23 до 6-150 на 5 занятий-200 и чтото там для студентов но я не помню
yobilovus Опубліковано: 1 вересня 2009 Опубліковано: 1 вересня 2009 tory да на работу - кружок зачетный, а зал, в принципі недалеко, наскільки я зрозумів. Я все ж більше схиляюся до Сокола, там дешевше й мені впринципі ближче з Печенігівської. От я ще десь чув що є зал на стадіоні Спартак, щось ніде не можу знайти інфи.
QAZ Опубліковано: 1 вересня 2009 Опубліковано: 1 вересня 2009 Безлемит-400 дневной с 6 до 16-300 ночной с 23 до 6-150 на 5 занятий-200 и чтото там для студентов но я не помню В Соколе 120 для студентов было, правда весной, сейчас не знаю
Admin Опубліковано: 1 вересня 2009 Опубліковано: 1 вересня 2009 А як з половецької, маршруткою, пішком? Скільки по часу орієнтовно? А на стадіоні "Спартак" нема нічого? Пешком 20 минут. Правда возвращаться было после тренировки ног тяжело. Эти горы.
aliksan Опубліковано: 1 вересня 2009 Опубліковано: 1 вересня 2009 Я например живу на Тимошенко. Работаю на амурской площади (в другом конце города), хожу в тренажерку на героев сталиграда. И ничо. Очень жизнерадостно. Раньше вообще ходила на Димитрова. разве тимошенко и героев сталинграда далеко друг от друга?а куда именно на сталинграда ходишь? что по чем?
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз