SorgIX Опубліковано: 9 лютого 2014 Опубліковано: 9 лютого 2014 Может "пачка" была типа как эти? =)) Не))) Обычные 100 по 10 напса Веркиного.
Папандопуло Опубліковано: 9 лютого 2014 Опубліковано: 9 лютого 2014 Не))) Обычные 100 по 10 напса Веркиного. я уже как то писал о близком товарище параноике, после 15 мг древнего метана у него к утру не встал) такая вот сила убеждения.)
yobilovus Опубліковано: 9 лютого 2014 Опубліковано: 9 лютого 2014 якщо тече рідина при здавлюванні значить почала працбвати молочна залоза ( здавати аналізи і по результатам давити естрадіол/пролактин відпишись потім тут в загальну копілку знань
jozess Опубліковано: 9 лютого 2014 Опубліковано: 9 лютого 2014 (змінено) Та вот дело в том, что у нас таких анализов не делают, ехать нужно в город. А тут до конца курса осталось всего то 4 недели. Действительно наверное повышен пролактин, потому как курс длинный, Болд 12 недель, потом сразу Энека. Змінено 9 лютого 2014 користувачем jozess
yobilovus Опубліковано: 9 лютого 2014 Опубліковано: 9 лютого 2014 Действительно наверное повышен пролактин, як справи зі стояком? втомлюваність, сонливість і т.д.?
stalker Опубліковано: 9 лютого 2014 Опубліковано: 9 лютого 2014 Та вот дело в том, что у нас таких анализов не делают, ехать нужно в город. А тут до конца курса осталось всего то 4 недели. Действительно наверное повышен пролактин, потому как курс длинный, Болд 12 недель, потом сразу Энека. странно так как болденон с энантатом не должны подымать пролактин
yobilovus Опубліковано: 9 лютого 2014 Опубліковано: 9 лютого 2014 странно так как болденон с энантатом не должны подымать пролактин а що енка не ароматизується?
stalker Опубліковано: 9 лютого 2014 Опубліковано: 9 лютого 2014 (змінено) а що енка не ароматизується? Ароматизуеться в эстрадиол насколькоя знаю Но енантат насколько я знаю не должен повысить пролактин ( по крайней мере выше природной нормы ) Пс. Исправте если не так Змінено 9 лютого 2014 користувачем stalker
wolf Опубліковано: 9 лютого 2014 Опубліковано: 9 лютого 2014 Пс. Исправте если не так высокая ароматизация может способствовать подъему уровня пролактина
yobilovus Опубліковано: 9 лютого 2014 Опубліковано: 9 лютого 2014 Но енантат насколько я знаю не должен повысить пролактин ( по крайней мере выше природной нормы ) естрадіол саме і піднімає пролактин пролактин не піднімає естрадіол так писав 0utlaw, я запам"ятав при чім в жінок естрадіол росте під час вагітності і молочна залоза завдяки пролактину готується до годування грудьми, місяць після пологів естрадіол падає і відповідно пролактин починає вироблятись у відповідь на механічну стимуляцію соска. тому перед аналізами на пролактин заборонено жмакати соски, а значить бдсм ігри з прищепками відпадають )
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз