OlegRO Опубліковано: 28 січня 2017 Опубліковано: 28 січня 2017 РЕАЛЬНОЕ УТРО. Необыкновенная история из жизни бодибилдера на подготовке к соревнованиям
cybotron Опубліковано: 30 січня 2017 Опубліковано: 30 січня 2017 Максу бы по аккуратней с Вишневским, у питерских тренеров за последние 2 года пару спортсменов отошли в мир иной...
Ork Yason Опубліковано: 30 січня 2017 Опубліковано: 30 січня 2017 5грамм белка на кг весу это оттуда )))
Veles Опубліковано: 30 січня 2017 Опубліковано: 30 січня 2017 Макс спрогрессировал за три года нереально..денег конечно вкинуто оеей) захаживали как то с Палкиным в наш олдскульный зал уже в далеком 13 году..обычный был такой парниша)
про100дрищ Опубліковано: 30 січня 2017 Опубліковано: 30 січня 2017 знаю его лично, хороший парень, помогает запорожским спортсменам, финансово слухов о нем много, все от банальной завести родители обычные и работал он в школе не от хорошей жизни, жил бедно... просто парень оказался в нужное время, в нужном месте... квартира и бизнес не его, пока не его...
col34 Опубліковано: 2 лютого 2017 Опубліковано: 2 лютого 2017 Максу бы по аккуратней с Вишневским, у питерских тренеров за последние 2 года пару спортсменов отошли в мир иной... Мені цікаво чи в Угринова теж клієнти жруть стільки білка, під 4 грами і мало вуглеводів. Здається у нього(Угринова) мітода краще. Бо в нього людей від творожка не заливає, а у Вишні заливає.
Пропионатычь Опубліковано: 2 лютого 2017 Опубліковано: 2 лютого 2017 Мені цікаво чи в Угринова теж клієнти жруть стільки білка, під 4 грами і мало вуглеводів. Здається у нього(Угринова) мітода краще. Бо в нього людей від творожка не заливає, а у Вишні заливає. Не знаю кто Абакарова тренирует,он вообще говорил,что кило белка рубает в день.
Kito Опубліковано: 2 лютого 2017 Опубліковано: 2 лютого 2017 Мені цікаво чи в Угринова теж клієнти жруть стільки білка, під 4 грами і мало вуглеводів. Здається у нього(Угринова) мітода краще. Бо в нього людей від творожка не заливає, а у Вишні заливає. Абакаров и по 6г на кг жрет у Угринова))
Ork Yason Опубліковано: 2 лютого 2017 Опубліковано: 2 лютого 2017 5грамм это Живухин спалился... и это ему стоило сезона а про 6грамм я не слышал... у них там шоу "последний герой"???
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз