Перейти до публікації

очень нужна помощ!

ktoioto

сушытса  

7 користувачів проголосувало

1. 1. сушытса или нет?

• да. тебе надо.
      4
    • Ты чо куда сушка качайся.
      3

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Это не мой профиль :-)

Тут и без меня спецов, я и слов таких не знаю

В вопросе похудения основа - еда! Нагрузки должны быть, но их цель сказать организму что мышцы нужны, и их нельзя под нож пустить. Ну и дополнительный расход ежедневных каллорий

Спасибо вам!

• Відповіді 101
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• ktoioto

38

• OlegRO

16

• Valery

11

• 81eg

8

Кращі автори в цій темі

• ktoioto

ktoioto 38 публікацій

• OlegRO

OlegRO 16 публікацій

• Valery

Valery 11 публікацій

• 81eg

81eg 8 публікацій

Опубліковано:
Б-200-250(залежить яке філе продадуть).......

Маєш на увазі куряче чи індушене, так там білку майже однакова кількість - тільки індюшине трохи жирніше, оскільки куряче має не більше 9-ти г жиру, а індюшине - не більше 14-ти г. Але над цим не засмічуй мізки, оскільки Тобі потрібно виїзджати за рахунок зменьшення або збільшення вуглів (у харчуванні) та підвищення інтенсивності тренінгу.

Опубліковано:
Маєш на увазі куряче чи індушене, так там білку майже однакова кількість - тільки індюшине трохи жирніше, оскільки куряче має не більше 9-ти г жиру, а індюшине - не більше 14-ти г. Але над цим не засмічуй мізки, оскільки Тобі потрібно виїзджати за рахунок зменьшення або збільшення вуглів (у харчуванні) та підвищення інтенсивності тренінгу.

дякую...

Опубліковано:
118 упражнений на грудь...Вот потому новичкам стандартный сплит и не помагает толком, техники ноль, тренированность никакая, рабочие веса мизерные... не знают как подобрать рабочий вес, работать не умеют, там жмет,там трет ...

Повністю підтримаю, а також додатково пропоную на грдні м'язи взяти не більше трьох вправ, а саме якийсь жим (на горизонті чи на похилій) і дону яку-небудь розводку, все робити не більше 4-х підходів. На трицепс взяти не більше двох вправ - наприклад, жим вузьким хватом та французський жим лежачи або сидячи. І цього буде повністю достатньо. А більшої завантаженості тренувального дня можно добавити одну чи дві вправи на м'язи живота.

Опубліковано:
дякую...
хватит забивать тему пустыми подякамi

пиши когда есть что по делу

и не цитируй сообщения полностью, выделяй главное, остальное убирай

Опубліковано:
......Я можу ходити і 4 рази в неділю просто незнаю як правельно.

Краще усього тренуватися через день. І якщо такого принципу спліту дотримуватись, то і буде виходити 4-тренувальні дні у 7-му циклі.

Опубліковано:
хватит забивать тему пустыми подякамi

Просто якщо людина мені помагає, я привик дякувати, тому і пишу, вибачте будь ласка більше не буду.

Опубліковано:

Ув.Витязь ви маєте на увазі що мені можна займатися і по спліт системі, тільки зменшити обсяг до 5вправ по 4 підхода+прес. Не обов"язково фулбоді?

Опубліковано:

Куриное филе с девятью процентами жира?! Это что же за куры такие? Куро-свины? ))

Про индюков вообще молчу. Откуда дровишки данные?

Опубліковано:

Вообще то куриное филе на 100 гр. идет

Белки, г:

23.1

Жиры, г:

1.2

Углеводы, г:

0.0

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...