Outlawif Опубликовано 30 июля, 2023 Опубликовано 30 июля, 2023 Да, судя по анализам лучше раз в 10. И дай пару месяцев прийти в равновесие гормонам, а потом сдавай.
OlegRO Опубликовано 30 июля, 2023 Опубликовано 30 июля, 2023 Зачем ставить реже? для гзт по анализам лучше реже
rogazzo Опубликовано 31 июля, 2023 Опубликовано 31 июля, 2023 пройшло 3 неділі як я на ГЗТ случаем, ЛГ и ФСГ не сдавал? Просто интересно как они себя поведут на ГЗТ-ных дозировках
LancRock Опубликовано 1 августа, 2023 Опубликовано 1 августа, 2023 случаем, ЛГ и ФСГ не сдавал? Игловкалыватель, Ні, може наступним разом коли ще ліпідограму буду здавати.
LancRock Опубликовано 11 сентября, 2023 Опубликовано 11 сентября, 2023 Доброго дня, цікавить інформація. Я на ГЗТ 10 тижднів перщі 4 тиждні 100 мг Ціпіоната раз в 7 днів зараз 100 мг Ціпіоната раз в 10 днів. В перщі 3 дні після уколу є давляча та поколююча біль в області серця потім до дня 7-9 майже повністю проходить (але не докінця). Я подумав що якись проблеми с серцем зробив узі (серця, щитоподібної, нирок, простати, черевної порожнини) щоб були якись критичні зауваження то нема, але при узі серця показало часті систоли лівого шлуночка. кардіолог вона тільки погане каже що серцю хана можливий інфаркт (все можливо звичайно) але то що я на ГЗТ вона сказала типу я в роботу ендокринологів не влажу ... і прописала пити бісопролол 2,5 мг/день та аспірін кардіо 100 мг/день, поки пью місяць але нічого не змінилось. Але зараз думаю імхо може це від тесту (затримує калій від цього затримує воду і підвищує мені нижній тиск до 90) а це все спричиняє систоли, або всеж таки в мене ішемічна хвороба і тест тут ні до чого. Може хтось з таким зістикався? просто незнаю як далі, або поки вийти с ГЗТ (не знаю як це зробити якою дозою тамаксіфена і якою тривалістю) або ціпіонат замінити на щось інше може така реакція від нього бо років 6 назад ставив енантат по 250 в неділю 6 неділь не було такого відчуття. А також на останніх 3 неділях зявився поколючий біль при надавлюванні на сосок (можливо гіно, тут я не знаю) зробив аналіз на 9 день після уколу то показники: Тестостерон - 16,7 нмоль/л Глобулін (СЗГ, SHBG) - 17,3 сьогодні нмоль/л норма сінево Чоловіки ≥50 років: 20.6 - 76.7 Естрадіол (E2) - 42,7 пг/мл норма сінево Чоловіки: 11.3 - 43.2 Пролактин - 11,8 нг/мл норма сінево Чоловіки: 4.04 - 15.2 По показникам імхо гіно і не повинно винукнути. Ось такий поки досвід по ГЗТ Так що прошу вашої поради.
OlegRO Опубликовано 11 сентября, 2023 Опубликовано 11 сентября, 2023 біль при надавлюванні на сосок а зачем на него давить? сколько полных лет?
LancRock Опубликовано 11 сентября, 2023 Опубликовано 11 сентября, 2023 44 вага 87 кг, 25% жиру (по вагам)
OlegRO Опубликовано 11 сентября, 2023 Опубликовано 11 сентября, 2023 я бы искал кардиолога другого серцю хана это не диагноз ну, и как простой вариант, купить к примеру энантат другого производителя
Terror Опубликовано 11 сентября, 2023 Опубликовано 11 сентября, 2023 В перщі 3 дні після уколу є давляча та поколююча біль в області серця Это связано именно с инъекциями? Физическую нагрузку не рассматриваешь как возможную причину дискомфорта? Может следует что-то поменять в тренировках?
Рекомендуемые сообщения
Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти