Gelin777 Опубліковано: 29 липня 2024 Опубліковано: 29 липня 2024 Привіт колего))) я з собою возив флакон так ставив. Це моя гормональна терапія, ти нічого забороненого не везеш , та великої кількості нема ) так що не переживай це дурниці) і в Європу їздив з флаконами і в Єгипет і все окей
Faust Опубліковано: 29 липня 2024 Опубліковано: 29 липня 2024 хотів балон єнкі взяти Про это уже отвечали здесь
Гаррис Опубліковано: 8 серпня 2024 Опубліковано: 8 серпня 2024 Бажаю здоров"я, почесна спільнота, маю таке питання... Товарищ 52 года, качается, кардится, натурал... все чаще задумывается про гзт. Попросил сдать пса, общий тестостерон, е2 и пролактин. Тест и е2 пристойно( хотя какие щас минздрав нормы ставит по тестостерону для населения все мы знаем), а вот пролактин задран на пару едениц. Эсторо 26.29( 24-84 пг/мл), Тестостерон общий 9.04(2.27-9.76 нг/мл), Пролактин 17.69(3.0-16.5 нг/мл). Вопрос, что делать с пролактином, трогаем его или просто начинать по 125 мг на 7 дней лупить ципионат или энку? Спасибо.
Faust Опубліковано: 8 серпня 2024 Опубліковано: 8 серпня 2024 Пролактин 17.69(3.0-16.5 нг/мл) Если пролактин такой уже без фармы, и он собирается на легкий курс, то в идеале конечно пролактин привести в норму Я бы выпил разово 0,25 мг кабера и уже через месяц после курса проверил бы его снова
Vikingstrong Опубліковано: 8 серпня 2024 Опубліковано: 8 серпня 2024 Для 52 лет, тест 9.04(2.27-9.76 нг/мл), если только не ошибка и это не нмоль/л, и если он натурал, якорь вам в торпедный отсек, какое нафиг ГЗТ. Такому уровню 20 летний позавидует. Или он что-то брешет, что натурал. А если натурал! и повышен пролактин прямое показание на МРТ головы для исключения микроаденомы гипофиза. 125 Энки фон будет немногим больше чем у него тепер.
IPF Опубліковано: 25 серпня 2024 Опубліковано: 25 серпня 2024 Тут показує, що 250мг енки кожні 2 тижні це оптимальна доза для гзт. ПДФ з статтею Pharmacology of testosterone preparations прикріпив, якщо кому цікаво почитати. Що думаєте? Pharmacology_of_testosterone_preparations.pdf
VUBlack Опубліковано: 25 серпня 2024 Опубліковано: 25 серпня 2024 ну якщо враховувати, що верх рефів приблизно 30 нмоль, й ми намагаємось тримати більш менш рівний фон, то таке собі. Але якщо рівний фон не потрібен, то має право на існування, правда на 4 тиждень тест майже в нулях, мені здається не гуд. Якщо чисто з графіків, то раз на 3 тижні оптимально виходить 40 на піку, 5 в кінці, що є низом рефів - як раз виходить гзт)) ps. статтю не читав
IPF Опубліковано: 25 серпня 2024 Опубліковано: 25 серпня 2024 Можна раз в тиждень по 125мг для рівнішого фону. 5 нмоль це ж біля 150нг/дл, це не занадто мал? В США норми від 300 до 1000 нг/дл це орієнтовно 10-40 нмоль/л, європейські чомусь менші.
VUBlack Опубліковано: 25 серпня 2024 Опубліковано: 25 серпня 2024 ну так, раз на тиждень більш оптимальний протокол для рівнішого фону. На рахунок чи мало 5 нмоль хз, тут мабуть вже треба дивитись як людина себе на такому гзт почуває, основне ж завдання гзт це грубо кажучи зробити якість повсякденного життя 50 річного наблизити до 30 річного. Короттше, орієнтири по протоколам, а далі - самопочуття, та аналізи, й корегувати в залежності від них й потреб. Тут же й у натуралів в когось в 30 було 5-10 і його все влаштовувало, а в когось 30, й при гзт з низом у 5 людині буде замало
Vikingstrong Опубліковано: 26 серпня 2024 Опубліковано: 26 серпня 2024 Ради интереса, а кто-то андрожель для ГЗТ использовал?
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз