Перейти до публікації

Гормонозаместительная терапия ГЗТ

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Привіт колего))) я з собою возив флакон так ставив. Це моя гормональна терапія, ти нічого забороненого не везеш , та великої кількості нема ) так що не переживай це дурниці) і в Європу їздив з флаконами і в Єгипет і все окей

• Відповіді 1,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

184

• OlegRO

76

• Kryo

76

• Orvex

70

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

Outlawif 184 публікації

• OlegRO

OlegRO 76 публікацій

• Kryo

Kryo 76 публікацій

• Orvex

Orvex 70 публікацій

Опубліковано:
хотів балон єнкі взяти

Про это уже отвечали здесь

• 2 тижні потому...
Опубліковано:

Бажаю здоров"я, почесна спільнота, маю таке питання... Товарищ 52 года, качается, кардится, натурал... все чаще задумывается про гзт. Попросил сдать пса, общий тестостерон, е2 и пролактин. Тест и е2 пристойно( хотя какие щас минздрав нормы ставит по тестостерону для населения все мы знаем), а вот пролактин задран на пару едениц. Эсторо 26.29( 24-84 пг/мл), Тестостерон общий 9.04(2.27-9.76 нг/мл), Пролактин 17.69(3.0-16.5 нг/мл). Вопрос, что делать с пролактином, трогаем его или просто начинать по 125 мг на 7 дней лупить ципионат или энку? Спасибо.

Опубліковано:
Пролактин 17.69(3.0-16.5 нг/мл)

Если пролактин такой уже без фармы, и он собирается на легкий курс, то в идеале конечно пролактин привести в норму

Я бы выпил разово 0,25 мг кабера и уже через месяц после курса проверил бы его снова

Опубліковано:

Для 52 лет, тест 9.04(2.27-9.76 нг/мл), если только не ошибка и это не нмоль/л, и если он натурал, якорь вам в торпедный отсек, какое нафиг ГЗТ. Такому уровню 20 летний позавидует.

Или он что-то брешет, что натурал.

А если натурал! и повышен пролактин прямое показание на МРТ головы для исключения микроаденомы гипофиза.

125 Энки фон будет немногим больше чем у него тепер.

• 3 тижні потому...
Опубліковано:

ну якщо враховувати, що верх рефів приблизно 30 нмоль, й ми намагаємось тримати більш менш рівний фон, то таке собі. Але якщо рівний фон не потрібен, то має право на існування, правда на 4 тиждень тест майже в нулях, мені здається не гуд. Якщо чисто з графіків, то раз на 3 тижні оптимально виходить 40 на піку, 5 в кінці, що є низом рефів - як раз виходить гзт))

ps. статтю не читав

Опубліковано:

Можна раз в тиждень по 125мг для рівнішого фону.

5 нмоль це ж біля 150нг/дл, це не занадто мал? В США норми від 300 до 1000 нг/дл це орієнтовно 10-40 нмоль/л, європейські чомусь менші.

Опубліковано:

ну так, раз на тиждень більш оптимальний протокол для рівнішого фону. На рахунок чи мало 5 нмоль хз, тут мабуть вже треба дивитись як людина себе на такому гзт почуває, основне ж завдання гзт це грубо кажучи зробити якість повсякденного життя 50 річного наблизити до 30 річного. Короттше, орієнтири по протоколам, а далі - самопочуття, та аналізи, й корегувати в залежності від них й потреб. Тут же й у натуралів в когось в 30 було 5-10 і його все влаштовувало, а в когось 30, й при гзт з низом у 5 людині буде замало

Опубліковано:

Ради интереса, а кто-то андрожель для ГЗТ использовал?

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...