IPF Опубліковано: 31 серпня 2024 Опубліковано: 31 серпня 2024 Для мене головне, щоб домішок не було яких там не має бути. В creo знайшли нафтову кислоту і бензол. Аналіз Creo Testosterone Enanthate
Vikingstrong Опубліковано: 1 вересня 2024 Опубліковано: 1 вересня 2024 Я аналізировал ветку хромо. Самые оптимальные, долив, отсутствие примесей, соответствие заявленному веществу алчем азия, афита (в последнем домишки только в трене были). Ответственно также относится гуру. По поводу Балкана, официальное производство прекратило выпускать гормональные препараты более года назад. Поэтому новые партии я бы ставил под вопрос шо то є таке. Штудируй ветку хромо и выбирай. А крео, имхо удар по почкам и иже вытекающее. Ну и наши аптечные отличные во всех планах, но цена напрягает.
IPF Опубліковано: 18 вересня 2024 Опубліковано: 18 вересня 2024 Стало цікаво хто на цьому форумі і як ставить ГЗТ, яким препаратам надає перевагу, які дози і т.д. Така собі сумаризація досвіду. Опитування анонімне, можна відповідати на будь яку кількість запитань. Якщо щось забув пишіть, добавлю. Опитування !!!
IPF Опубліковано: 18 вересня 2024 Опубліковано: 18 вересня 2024 Таблиця з відповідями на опитування тут !!!
Главмех Опубліковано: 18 вересня 2024 Опубліковано: 18 вересня 2024 крім мене хтось проходив? Доступ закрито до таблиці
IPF Опубліковано: 18 вересня 2024 Опубліковано: 18 вересня 2024 Доступ закрито до таблиці Главмех, Виправив і добавив можливість редагувати таблицю, якщо хтось хоче виправити відповідь
Гаррис Опубліковано: 7 жовтня 2024 Опубліковано: 7 жовтня 2024 Спасибо, Faust и всем неравнодушным ... выдам товарищу фасольку кабзера.
verakuz1973 Опубліковано: 6 листопада 2024 Опубліковано: 6 листопада 2024 Добавив, працює. Дякую. :to_pick_ones_nose3:
Jony Опубліковано: 10 грудня 2024 Опубліковано: 10 грудня 2024 Доброго дня всім, підкажить як держати рівний фон на тестостероні єнкі, колоти раз на тиждень чи поділити на 2 рази на тиждень? Чи може перший раз вколоти наприклад 100мг а потім вже поділити нав пів на два рази?
VUBlack Опубліковано: 10 грудня 2024 Опубліковано: 10 грудня 2024 десь був графік, але у якій темі не памʼятаю але логіка, чим частіше колоти, тим рівніше буде чисто по памʼяті, більш менш рівний якщо колоти раз на 5 днів. але питання для чого рівний фон? щоби що? навіть у натурала не буде рівного фону ps графік пару сторінок назад у цій темі
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз