VUBlack Опубліковано: 11 квітня Опубліковано: 11 квітня 100мг теста здається маловато буде, якщо 100, то раз на 5 днів а по виробникам Балкан, SP, те що роками стабільне, хочеться іншого, то сходи у гілку хромо й обирай на свій смак за результатами ну і психоемоційний стан тесто може трохи поправити на перших порах, далі буде повертатись той же стан, якщо не працювати зі своєю головою, а потяг до жінок скоріш за все теж повʼязаний з тим станом
Orvex Опубліковано: 11 квітня Опубліковано: 11 квітня В тему настроя-жене месяц назад антидепресы прописали,в принципе неплохо поправило,насколько это возможно конечно.
Faust Опубліковано: 11 квітня Опубліковано: 11 квітня Хочу спробувати гзт Возможно будет лучше один только тест энантат 250 мг раз в 10 дней Через пару недель посмотреть по самочувствию Ну и в дальнейшем подкорректировать по анализам
cater Опубліковано: 11 квітня Опубліковано: 11 квітня Мастерон щоб знизити кількість тестостерону а з ним і зменшити ризик ароматази та збільшення простати… просто повноцінно слідкувати за станом гормонів не завжди є можливість. Може помиляюсь
cater Опубліковано: 11 квітня Опубліковано: 11 квітня Возможно будет лучше один только тест энантат 250 мг раз в 10 дней Через пару недель посмотреть по самочувствию Ну и в дальнейшем подкорректировать по анализам Не занадто великий інтервал?
cater Опубліковано: 11 квітня Опубліковано: 11 квітня В тему настроя-жене месяц назад антидепресы прописали,в принципе неплохо поправило,насколько это возможно конечно. Лірика, гідазепам і легкі антидепресанти буває сильно реакцію і інстинкт самозбереження гасять) На пахуях не можна…
Faust Опубліковано: 11 квітня Опубліковано: 11 квітня Не занадто великий інтервал? Мы же говорим о ГЗТ. На ГЗТ уровень теста должен быть в пределах 20-25 нмоль/л Я себе ставил (но как на мост, а не ГЗТ) 250 мг раз в 7 дней, и на 7-й день уровень теста был 32-35 нмоль Поэтому раз в 10 дней будет самое то Но опять же повторюсь, потом через несколько недель сдашь анализы и подкорректируешь уже под себя и под своё состояние, самочувствие
Kataphan Опубліковано: 13 квітня Опубліковано: 13 квітня Faust, не розглядали Тестостерону Ципіонат по 100 мг кожен 5 день? Питаю, бо знайомий зараз за таким принципом будує собі ГЗТ. А мене цікавить колективний досвід.
VUBlack Опубліковано: 13 квітня Опубліковано: 13 квітня Тестостерону Ципіонат по 100 мг кожен 5 день? Kataphan, я звісно не Фауст, але тут на форумі, й думаю в цій темі якщо полистати - розглядали, якщо коротко, то оптимальний варіант гзт, просто не хочуть люди на гзт так часто колотись) ну й після місяця здаємо аналізи, й коригуємо за потреби дозування
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз