Kryo Опубліковано: 18 грудня 2017 Опубліковано: 18 грудня 2017 Хочу отметить виагру, недавно взял на пробу)))) Как то конкретно зацепила))) :Koshechka_08:
Faust Опубліковано: 18 грудня 2017 Опубліковано: 18 грудня 2017 Хочу отметить виагру, недавно взял на пробу)))) Как то конкретно зацепила))) :Koshechka_08: помню был сиалис у них хороший, и дапокс. а вот с левитрой они так что-то напутали, свой косяк признали
Kryo Опубліковано: 18 грудня 2017 Опубліковано: 18 грудня 2017 помню был сиалис у них хороший, и дапокс. а вот с левитрой они так что-то напутали, свой косяк признали viagrone вот это недавно взял))) хорош косяк) угомонится не мог
Faust Опубліковано: 18 грудня 2017 Опубліковано: 18 грудня 2017 косяк я в левитре говорил. виагру от дкс не приходилось пробовать
Faust Опубліковано: 29 грудня 2017 Опубліковано: 29 грудня 2017 к новому году взял немного дженериков. на данный момент ДКС самые доступные и по нормальной цене. праздничные марафоны :bananagz3:
fantom77 Опубліковано: 29 грудня 2017 Опубліковано: 29 грудня 2017 к новому году взял немного дженериков. на данный момент ДКС самые доступные и по нормальной цене. праздничные марафоны :bananagz3: Где кстати брал? Продаван пропал вроде. В личку если можно у кого.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз