Bund Опубліковано: 5 липня 2011 Опубліковано: 5 липня 2011 как можно отследить такие акции? може бути, а може і не бути...тоесть ты не знаешь точно Акції нажаль такі не відслідковуються. Тільки самостійно шукати. Я у всякому разі не зміг. Я знаю, що в одних виходило прив'язувати, а в інших - ні. Тут від банку залежить. Тому і рекомендують Класік. Гемору менше.
leon22 Опубліковано: 5 липня 2011 Опубліковано: 5 липня 2011 а сколько ты отдал за оформление Класика?
Bund Опубліковано: 5 липня 2011 Опубліковано: 5 липня 2011 75 грн. За кожну карту, бо у мене два Класіка. Гривнева і доларова. Розраховуюся, як правило, доларовою. Тарифи можна подивитися на цій сторінці - https://www.forum.com.ua/personal/cards/tariffs/ (Тарифы по обслуживанию операций с международными платежными картами «Вільний рух»)
leon22 Опубліковано: 5 липня 2011 Опубліковано: 5 липня 2011 75 грн. За кожну карту, бо у мене два Класіка. Гривнева і доларова. Розраховуюся, як правило, доларовою. та не, тогда в Укрсоце дешевле выходит и не надо еще и депозиты открывать
yobilovus Опубліковано: 6 липня 2011 Опубліковано: 6 липня 2011 ты это ... последнего кто спрашивал о ихерб - забанили
Bund Опубліковано: 6 липня 2011 Опубліковано: 6 липня 2011 парни, кто заказывает товар с iherb ? На стілфакторі ятравку вже обсмоктали з усіх боків. Росіяни замовляють аж гай шумить. У них з митницею проблем менше. А тут ятравку не люблять. В першу чергу через те, що зразу починають парити купони і спамити ними. А це дратує. Ціни там вище ніж у форумчан, що продають спортхарч. Резону нема.
rampage Опубліковано: 6 липня 2011 Опубліковано: 6 липня 2011 ты это ... последнего кто спрашивал о ихерб - забанили т.е тут нельзя задавать вопросы прос этот ресурс? На стілфакторі ятравку вже обсмоктали з усіх боків. Росіяни замовляють аж гай шумить. У них з митницею проблем менше. А тут ятравку не люблять. В першу чергу через те, що зразу починають парити купони і спамити ними. А це дратує. Ціни там вище ніж у форумчан, що продають спортхарч. Резону нема. я спросил потому как хочу кое что заказать, родственники попросили. купоны те мне не нужны
Bund Опубліковано: 6 липня 2011 Опубліковано: 6 липня 2011 Чому не можна? Можна. Але зазвичай той, хто питав, потім і купони свої парив. В цій темі розписували механізм покупки. Ось прямий лінк - https://ironflex.com.ua/phorum/index.ph...indpost&p=61488
rampage Опубліковано: 6 липня 2011 Опубліковано: 6 липня 2011 Чому не можна? Можна. Але зазвичай той, хто питав, потім і купони свої парив. В цій темі розписували механізм покупки. Ось прямий лінк - https://ironflex.com.ua/phorum/index.ph...indpost&p=61488 механизм покупки я знаю. только товар не пришел))) по этому больше заказывать лично ничего не хочу, может быть помогут люди которым нормально приходили товары
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз