Перейти до публікації

Заказ за границей

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
как можно отследить такие акции?

може бути, а може і не бути...тоесть ты не знаешь точно

Акції нажаль такі не відслідковуються. Тільки самостійно шукати. Я у всякому разі не зміг.

Я знаю, що в одних виходило прив'язувати, а в інших - ні. Тут від банку залежить. Тому і рекомендують Класік. Гемору менше.

• Відповіді 417
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Bund

39

• Mabila

25

• OHIXA

22

• Admin

14

Кращі автори в цій темі

• Bund

Bund 39 публікацій

• Mabila

Mabila 25 публікацій

• OHIXA

OHIXA 22 публікації

• Admin

Admin 14 публікацій

Опубліковано:

75 грн.

За кожну карту, бо у мене два Класіка. Гривнева і доларова. Розраховуюся, як правило, доларовою.

Тарифи можна подивитися на цій сторінці - https://www.forum.com.ua/personal/cards/tariffs/ (Тарифы по обслуживанию операций с международными платежными картами «Вільний рух»)

Опубліковано:
75 грн.

За кожну карту, бо у мене два Класіка. Гривнева і доларова. Розраховуюся, як правило, доларовою.

та не, тогда в Укрсоце дешевле выходит и не надо еще и депозиты открывать

Опубліковано:

ты это ... последнего кто спрашивал о ихерб - забанили

Опубліковано:
парни, кто заказывает товар с iherb ?

На стілфакторі ятравку вже обсмоктали з усіх боків. Росіяни замовляють аж гай шумить. У них з митницею проблем менше. А тут ятравку не люблять. В першу чергу через те, що зразу починають парити купони і спамити ними. А це дратує. Ціни там вище ніж у форумчан, що продають спортхарч. Резону нема.

Опубліковано:
ты это ... последнего кто спрашивал о ихерб - забанили

т.е тут нельзя задавать вопросы прос этот ресурс?

На стілфакторі ятравку вже обсмоктали з усіх боків. Росіяни замовляють аж гай шумить. У них з митницею проблем менше. А тут ятравку не люблять. В першу чергу через те, що зразу починають парити купони і спамити ними. А це дратує. Ціни там вище ніж у форумчан, що продають спортхарч. Резону нема.

я спросил потому как хочу кое что заказать, родственники попросили. купоны те мне не нужны

Опубліковано:
Чому не можна? Можна. Але зазвичай той, хто питав, потім і купони свої парив.

В цій темі розписували механізм покупки. Ось прямий лінк - https://ironflex.com.ua/phorum/index.ph...indpost&p=61488

механизм покупки я знаю. только товар не пришел))) по этому больше заказывать лично ничего не хочу, может быть помогут люди которым нормально приходили товары

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...