Перейти до публікації

Спортивное питание Экстремал

Рекомендовані повідомлення

• Відповіді 5 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• extremal

1407

• 81eg

242

• Егорычъ

141

• OHIXA

138

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
В таком случае лучше не просить Экстремал делать питание дешевле, а просить перейти на контрабандное сырье - цена уменьшиться автоматически.

Я бы уже давно так сделал)))

Так и сравнивал сывороточные!!

например:

https://www.protein-ua.com.ua/products/prot...tein-8000-70_2/

https://megamuscle.com.ua/allprod/proteini/...otein-2-27.html

вообщем думаю всё это бессмысленно,кто что хочет,то и будет брать.. хотя критиковать и спорить-это и есть предназначение форумов..

У Экстремала КСБ, у Диматайза смесь изолята с КСБ (конечно он дороже), кстати цену можно и дешевле найти.

Опубліковано:
Я бы уже давно так сделал)))

У Экстремала КСБ, у Диматайза смесь изолята с КСБ (конечно он дороже), кстати цену можно и дешевле найти.

да и экстремал то 70%

Опубліковано:
да и экстремал то 70%

а это без разницы, я считаю стоимость 1 г чистого белка.

Опубліковано:
а это без разницы, я считаю стоимость 1 г чистого белка.

Протеин 8000 80% 2кг 430 грн.

All Natural Elite Whey 2,27 kg 493 грн.

тут и без подсчета видно что цена одинаковая

Опубліковано: (змінено)
Протеин 8000 80% 2кг 430 грн.

All Natural Elite Whey 2,27 kg 493 грн.

тут и без подсчета видно что цена одинаковая

А если учесть, что в Диматайзе есть изолят, вкус и растворимость?))) Какому продукту отдадите предпочтение?

Змінено користувачем OHIXA
Опубліковано:
А если учесть, что в Диматайзе есть изолят, вкус и растворимость?))) Какому продукту отдадите предпочтение?

ответ очевиден что не ех)))

Опубліковано:

У Зимикка

SCIFIT Instant Whey Protein 2.27кг---280грн

Twinlab 100% Whey Protein Fuel 2.27кг---330грн

Ultimate Prostar Whey 2.36кг---400грн

Опубліковано: (змінено)

Иванов Иван... Який контрабанда? Я офіційно купував спортивне харчування в США. Воно проходить митницю, стоять штампи. Все відповідно до чинного законодавства. Комар носа не підточить. Протеїни виходять дешевше!

Купував в українських інет-магазинах. Ціни дешевше. На них голограми від "ФітнесФактора", який наскільки я знаю є офіційним постачальником і дистриб'ютором багатьох зах.компаній...

Повертаючись до "Екстремала", якого захищаєш. Хто сказав, що сировина, яку фасує "Екстремал" є "чистою" з точки зору митних органів? І митна вартість не занижувалася, і не використовувалися схеми при ввезенні? Я чомусь впевнений, що це має місце. Бо будь-якому імпортеру ніколи не було проблематичним вирішити проблему із розмитненням. Потрібна сума коштів, свого часу це було від 2 до 5 тис. доларів за фуру, і машина навіть в Україну не заходить по документах. Це було декілька років тому. Сірі схеми вовсю юзаються в Україні. В інеті про це море...

Змінено користувачем Bund
Опубліковано:

Bund

Не корми тролля =)

Человек либо глупец, либо по-глупому пытается пиарить экстремал и что-то доказывать не имея при этом аргументов =)

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...