uri1978 Опубліковано: 30 березня 2011 Опубліковано: 30 березня 2011 Я офіційно купував спортивне харчування в США. Воно проходить митницю, стоять штампи. Все відповідно до чинного законодавства. Комар носа не підточить. Протеїни виходять дешевше! Пожалуйста озвуч конечную цену (которую ты заплатил), вес и название товара (лучше дай ссылку на такой же но у нас) который ты купил. Сколько заплатил при растаможке? Прикинем сколько стоит протеин. Человек либо глупец, либо по-глупому пытается пиарить экстремал и что-то доказывать не имея при этом аргументов =) Пля! Мудрец нашелся! 1. С Экстремалом я любитель и подраться (посмотри мои посты). В личке вообще с ним заруба была. 2. Аргументы? Я привел таблицу расчета стоимости 1 грамма белка, не поленился сделал https://ironflex.com.ua/phorum/index.php?showtopic=3035. Ты же как раз просто трындишь, без аргументов. Кто из нас тролль и тупой?
uri1978 Опубліковано: 30 березня 2011 Опубліковано: 30 березня 2011 А вообще чего я встрял в разговор? :ag: Пейте что хотите и продавайте за сколько хотите, мне то что.
yobilovus Опубліковано: 30 березня 2011 Опубліковано: 30 березня 2011 прошу не переходить на личности - предупреждения заработают обое
Bund Опубліковано: 30 березня 2011 Опубліковано: 30 березня 2011 (змінено) Иванов Иван... Я описував ціни при замовленні спортхарчування за бугром в спеціалізованій темі "Заказ за границей". Мої пости з цінами з 19 гілки. Я неодноразово купував за бугром. Все доходило. Все ОК. Наприклад, Хплоуд коштував мені близько 36 дол. При ціні в мегамускулі в 499 грн. Це по пам'яті, бо замовлення робив ще до реєстрації на форумі... Наприклад, на ББ.комі при замовленні ось цього набору https://www.bodybuilding.com/store/opt/performancestack.html обходиться набагато дешевше за протеїни від "Екстремала". І це з доставкою. І все офіційно. Із проходженням митниці. Бо купується для особистих потреб у рітейлера. Щоб поставка не була кусучою на одиницю товару, то пакуєш шмотки зі Штатів, додаєш протик і вперед в Україну за допомогою посередника. І все легально. Ніякий митник і податківець не буде закидати порушення законодавства. Це для тих, хто не любить "контрабандистів". Хоча ці "контрабандисти" купують оптом, там знижки хороші можуть бути, платять при розмитненні ПДВ та ввізне мито, яке не таке критичне і дають нормальні ціни... З.І. Сам останнього разу брав у "контрабандиста", за що йому велика дяка за якісну продукцію та поради... І це дякуючи форуму... З.З.І. Навіть на тій самій ятравці при їх великих цінах можна купити протеїни дешевші за "Екстремал". 20 баксів за 2-фунтовий протеїн... Змінено 30 березня 2011 користувачем Bund
uri1978 Опубліковано: 30 березня 2011 Опубліковано: 30 березня 2011 Читаем самое главное: Щоб поставка не була кусучою на одиницю товару, то пакуєш шмотки зі Штатів, додаєш протик і вперед в Україну за допомогою посередника.
Bund Опубліковано: 30 березня 2011 Опубліковано: 30 березня 2011 (змінено) А що тут не так? Чи ніколи в одну посилку товари від декількох постачальників не пакував? Для цього і існують посередники, на складах яких можна декілька посилок в одну об'єднати. Головне вкластися в ліміт в 200 євро. Тим більше не так часто доводиться замовляти спортхарчування на 200 євро... Можна замовляти доставку спортхарчування авіапоштою. Тоді доставка копійчана. Ятравковці цим займаються. Якщо у "Екстремала" 700 г протеїн коштує 160 грн. (20 баксів), то 900 г протеїн мені з США привезуть за ті самі 20 баксів. Кг екстремалівського протеїну обходиться в 228 грн., а буржуйського в 177 грн. Так порівнювати загальновідомі бренди типу Твінлаба, ОН та інших із "Екстремалом" я аж ніяк не можу... Треба мабуть закінчувати годувати троля... Змінено 30 березня 2011 користувачем Bund
Андрей Максимов Опубліковано: 30 березня 2011 Опубліковано: 30 березня 2011 Давно уже пережевано...Цена такая же. Товар стоимостью до 200 евро-пошлиной не облагается.Какие нах контрабандисты?Если более,платишь пошлину,но с учетом опта-те же яйца по цене...
uri1978 Опубліковано: 30 березня 2011 Опубліковано: 30 березня 2011 Треба мабуть закінчувати годувати троля... Еще один :ag: Обсуждать тему называется троллить, я удивлен. Все кто с тобой не согласны - тролли? Учись общаться на форумах. Ты же сам пишешь, чтобы было дешевле нужно заказывать еще какой-то товар, чтобы посылка шла не с одним спортпитом! А если мне нафиг ничего не нужно забугром заказывать? Посчитай стоимость доставки твоей банки спортпита из-за бугра без дополнительных шмоток. И сколько ты её ждешь? А то тут Экстремал дает скидку 40 грн. Хотя на одной банке реально 20 грн скидки. Другой считает стоимость товара из-за бугра с учетом доставки другого товара. Вы тут издеваетесь что ли? :ag:
gvintik Опубліковано: 30 березня 2011 Опубліковано: 30 березня 2011 Еще один :ag: Обсуждать тему называется троллить, я удивлен. Все кто с тобой не согласны - тролли? Учись общаться на форумах. Ты же сам пишешь, чтобы было дешевле нужно заказывать еще какой-то товар, чтобы посылка шла не с одним спортпитом! А если мне нафиг ничего не нужно забугром заказывать? Посчитай стоимость доставки твоей банки спортпита из-за бугра без дополнительных шмоток. И сколько ты её ждешь? А то тут Экстремал дает скидку 40 грн. Хотя на одной банке реально 20 грн скидки. Другой считает стоимость товара из-за бугра с учетом доставки другого товара. Вы тут издеваетесь что ли? :ag: на 200 гр дороже, за то скидка 20 гр ватэта да, ржу нимагу
81eg Опубліковано: 30 березня 2011 Опубліковано: 30 березня 2011 (змінено) на одной банке реально 20 грн скидки. Ваня та прекращай уже, не смешно :focus: Змінено 30 березня 2011 користувачем 81eg
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз