81eg Опубліковано: 7 грудня 2011 Опубліковано: 7 грудня 2011 себестоимость готового продукта - банка наполненная продуктом с наклеенной полиграфией. Так что мою банку за 30 никто не купит?! о_О
OHIXA Опубліковано: 7 грудня 2011 Опубліковано: 7 грудня 2011 Так что мою банку за 30 никто не купит?! о_О Наполни - и заберут ;)
Голодный котег Опубліковано: 7 грудня 2011 Опубліковано: 7 грудня 2011 to Экстремал , сочуствую тебе в общении с форумчанами. Крепись а чего сочувствовать? колохоз дело добровольное. можно заплатить за рекламу на сайте и избавить себя от всякого общения. пусть публика сама мучается догадками чем оправдана дороговизна. кстати это не избавит сам продукт от обуждения и критики.
Bilders Опубліковано: 7 грудня 2011 Опубліковано: 7 грудня 2011 мої 5 копійок. На мій погляд потрібно уволити весь штат адмін працівників які завесь щас дану торгову марку ні як не продвинули. Не в тому напрямку ви працюєте це все добре аптеки мегамаркети та остальні точки збуту де вхідні плюс маркетинги плюс шалена відсрочка а деж ціленаправлений збут. Деж асортимент який відповідає 21століті деж мірове визнання. Деж хоть один рекламний ролик звідомою особистість яка чогось добилась в спорті, хіміки алхіміки які моглиб придумати бомбу яка порвала всіх, а не зациклюватись на протиках. Я б мусолив тай мусолив. Але уже замахався клацати по телефону
Barabass Опубліковано: 8 грудня 2011 Опубліковано: 8 грудня 2011 (змінено) мої 5 копійок. На мій погляд потрібно уволити весь штат адмін працівників які завесь щас дану торгову марку ні як не продвинули. Не в тому напрямку ви працюєте це все добре аптеки мегамаркети та остальні точки збуту де вхідні плюс маркетинги плюс шалена відсрочка а деж ціленаправлений збут. Деж асортимент який відповідає 21століті деж мірове визнання. Деж хоть один рекламний ролик звідомою особистість яка чогось добилась в спорті, хіміки алхіміки які моглиб придумати бомбу яка порвала всіх, а не зациклюватись на протиках. Я б мусолив тай мусолив. Але уже замахався клацати по телефону у него и так очень маленький штат...Саша, жана бухгалтер, 3 фасовщика, 1 водитель-курьер...вроде так...мож еще кого незнаю...каких таких админ процивныкив? нас наверно, и Юру :bananagz3: Змінено 8 грудня 2011 користувачем Barabass
Колян Опубліковано: 8 грудня 2011 Опубліковано: 8 грудня 2011 OHIXA, знакомый брал продукцию этой марки, я пробывал. Думаю экономия не стоит того. Не хочеться писать плохое. Лишь скажу что мы с братом за американские фирмы. У брата рука 45,5 см на холодную. без стероидов. у меня пока на много скромней) Надо будит как нибудь фото выложить.
81eg Опубліковано: 8 грудня 2011 Опубліковано: 8 грудня 2011 Думаю экономия не стоит того. Так ты еще думал что экономишь))?
Bilders Опубліковано: 8 грудня 2011 Опубліковано: 8 грудня 2011 у него и так очень маленький штат...Саша, жана бухгалтер, 3 фасовщика, 1 водитель-курьер...вроде так...мож еще кого незнаю...каких таких админ процивныкив? нас наверно, и Юру :bananagz3: Ну тоді все зрозуміло. Цікаво з даного персоналу до спорту хоча б хтось має відношення, хтось час від часу хоч підтягується, віджимається, звідки беруться ідеї пропорції асортимент, відкіля ви знаєте що потрібно і що хоче організм для росту. Я ніколи не розумів чому Ви продаєтесь вірніше (Присутні на полках в Мегамаркеті –а зараз і в аптеках) а от в ціле направлених торгових точках ні аналогічно в тих самих Інтернет магазинах ні. Відколи Аптека стала базою спортивного харчування якщо розібратись в даний медичну установу відвідують люди які мають проброблему з здоров’ям. І що ми там маємо таблетку від недуг «Екстрімал». Маркетологи, стилісти ті ж хіміки алхіміки толкові менеджери - невід’ємна частина успіху.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз