Перейти до публікації

Спортивное питание Экстремал

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Ну тоді все зрозуміло. Цікаво з даного персоналу до спорту хоча б хтось має відношення, хтось час від часу хоч підтягується, віджимається, звідки беруться ідеї пропорції асортимент, відкіля ви знаєте що потрібно і що хоче організм для росту. Я ніколи не розумів чому Ви продаєтесь вірніше (Присутні на полках в Мегамаркеті –а зараз і в аптеках) а от в ціле направлених торгових точках ні аналогічно в тих самих Інтернет магазинах ні. Відколи Аптека стала базою спортивного харчування якщо розібратись в даний медичну установу відвідують люди які мають проброблему з здоров’ям. І що ми там маємо таблетку від недуг «Екстрімал». Маркетологи, стилісти ті ж хіміки алхіміки толкові менеджери - невід’ємна частина успіху.

Логика инопланетян.........

• Відповіді 5 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• extremal

1407

• 81eg

242

• Егорычъ

141

• OHIXA

138

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Логика инопланетян.........

Шановний Barabass, мені особисто дійсно дуже цікаво почути відповідь на питання, стосовно прямого відношення до спорту а не косвеного через спорт піт, хотілось також і побачити особисті ваші успіхи в тому чи іному виді спорту, якщо такі дані присутні в Вашому житті, я так розумію ви також маєте відношення до даного Продукту. Дякую.

Опубліковано:
Шановний Barabass, мені особисто дійсно дуже цікаво почути відповідь на питання, стосовно прямого відношення до спорту а не косвеного через спорт піт, хотілось також і побачити особисті ваші успіхи в тому чи іному виді спорту, якщо такі дані присутні в Вашому житті, я так розумію ви також маєте відношення до даного Продукту. Дякую.

Мое отношение к продукции Экстремал только ознакомительное, ...я ваще почти не использую в своем рационе спорт пит...Я предпочитаю правильную и качественную натуральную пищу... Но так как будучи немного в теме я просто обязан быть в курсе что как и у кого ...

продукцию пробовал, Экстремал присылал несколько позиций для ознакомления ...

Опубліковано:

«Особисто мені дуже б хотілось щоб Ваш асортимент товару також появився у продажі у dio, zimikk, supre, stromba, Наблюдатель, і на запитання шановний а щоб ви мені могли порадити вони пропонували відому на весь світ ТМ «EКСТРІМАЛ-КОТИГОРОШОК» завдяки якої великих успіхів у спорті одержали Збірні України, Знамениті та титуловані спортсмени сучасності». Пілі Пілі Пілі- блін будильник невже знову на роботу, ех нічого собі мені сни сняться.

Опубліковано:

Barabass, а каких результатов достигаешь без спорт пита? Объем руки? жим?

Опубліковано:

Сколько тебе лет?

Опубліковано:

шо значит без спорт пита? если я пью коктейль три раза в неделю - это тоже без спорт-пита?наверное.

Спорт-пит не панацея а всего лишь прибавка к основному питанию, если оно неполноценно. Я про белки.

Почему всего 3 раза в неделю? Да потому, что в нетренировочные дни я отлично питаюсь

Опубліковано: (змінено)

рост 175,

вес 115-126

52-54,

жим..? хз лучший горизонтальный рабочий 180 на 10, 190 на 6

под углом 160 на 6-7

31 год :)

Змінено користувачем Barabass
Опубліковано:
рост 175,

вес 115-126

52-54,

жим..? хз лучший горизонтальный рабочий 180 на 10, 190 на 6

под углом 160 на 6-7

31 год :)

талия?

Опубліковано:

81eg, Давно я цены не смотрел на экстремал. Да, сэкономить особенно не получится)

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...