Barabass Опубліковано: 8 грудня 2011 Опубліковано: 8 грудня 2011 Ну тоді все зрозуміло. Цікаво з даного персоналу до спорту хоча б хтось має відношення, хтось час від часу хоч підтягується, віджимається, звідки беруться ідеї пропорції асортимент, відкіля ви знаєте що потрібно і що хоче організм для росту. Я ніколи не розумів чому Ви продаєтесь вірніше (Присутні на полках в Мегамаркеті –а зараз і в аптеках) а от в ціле направлених торгових точках ні аналогічно в тих самих Інтернет магазинах ні. Відколи Аптека стала базою спортивного харчування якщо розібратись в даний медичну установу відвідують люди які мають проброблему з здоров’ям. І що ми там маємо таблетку від недуг «Екстрімал». Маркетологи, стилісти ті ж хіміки алхіміки толкові менеджери - невід’ємна частина успіху. Логика инопланетян.........
Bilders Опубліковано: 8 грудня 2011 Опубліковано: 8 грудня 2011 Логика инопланетян......... Шановний Barabass, мені особисто дійсно дуже цікаво почути відповідь на питання, стосовно прямого відношення до спорту а не косвеного через спорт піт, хотілось також і побачити особисті ваші успіхи в тому чи іному виді спорту, якщо такі дані присутні в Вашому житті, я так розумію ви також маєте відношення до даного Продукту. Дякую.
Barabass Опубліковано: 8 грудня 2011 Опубліковано: 8 грудня 2011 Шановний Barabass, мені особисто дійсно дуже цікаво почути відповідь на питання, стосовно прямого відношення до спорту а не косвеного через спорт піт, хотілось також і побачити особисті ваші успіхи в тому чи іному виді спорту, якщо такі дані присутні в Вашому житті, я так розумію ви також маєте відношення до даного Продукту. Дякую. Мое отношение к продукции Экстремал только ознакомительное, ...я ваще почти не использую в своем рационе спорт пит...Я предпочитаю правильную и качественную натуральную пищу... Но так как будучи немного в теме я просто обязан быть в курсе что как и у кого ... продукцию пробовал, Экстремал присылал несколько позиций для ознакомления ...
Bilders Опубліковано: 8 грудня 2011 Опубліковано: 8 грудня 2011 «Особисто мені дуже б хотілось щоб Ваш асортимент товару також появився у продажі у dio, zimikk, supre, stromba, Наблюдатель, і на запитання шановний а щоб ви мені могли порадити вони пропонували відому на весь світ ТМ «EКСТРІМАЛ-КОТИГОРОШОК» завдяки якої великих успіхів у спорті одержали Збірні України, Знамениті та титуловані спортсмени сучасності». Пілі Пілі Пілі- блін будильник невже знову на роботу, ех нічого собі мені сни сняться.
Колян Опубліковано: 8 грудня 2011 Опубліковано: 8 грудня 2011 Barabass, а каких результатов достигаешь без спорт пита? Объем руки? жим?
paraschyk1 Опубліковано: 8 грудня 2011 Опубліковано: 8 грудня 2011 Barabass, а каких результатов достигаешь без спорт пита? Объем руки? жим? Сколько тебе лет?
xx07xx Опубліковано: 8 грудня 2011 Опубліковано: 8 грудня 2011 шо значит без спорт пита? если я пью коктейль три раза в неделю - это тоже без спорт-пита?наверное. Спорт-пит не панацея а всего лишь прибавка к основному питанию, если оно неполноценно. Я про белки. Почему всего 3 раза в неделю? Да потому, что в нетренировочные дни я отлично питаюсь
Barabass Опубліковано: 8 грудня 2011 Опубліковано: 8 грудня 2011 (змінено) Barabass, а каких результатов достигаешь без спорт пита? Объем руки? жим? рост 175, вес 115-126 52-54, жим..? хз лучший горизонтальный рабочий 180 на 10, 190 на 6 под углом 160 на 6-7 31 год :) Змінено 8 грудня 2011 користувачем Barabass
paraschyk1 Опубліковано: 8 грудня 2011 Опубліковано: 8 грудня 2011 рост 175, вес 115-126 52-54, жим..? хз лучший горизонтальный рабочий 180 на 10, 190 на 6 под углом 160 на 6-7 31 год :) талия?
Колян Опубліковано: 8 грудня 2011 Опубліковано: 8 грудня 2011 81eg, Давно я цены не смотрел на экстремал. Да, сэкономить особенно не получится)
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз