81eg Опубліковано: 19 квітня 2012 Опубліковано: 19 квітня 2012 экстремал не ем.и то было сказано с юмором))) Шейкер отрабатываешь? охохохо)) Главное чтобы Ваш А тут что Ваши и Наши?))
Егорычъ Опубліковано: 19 квітня 2012 Опубліковано: 19 квітня 2012 Шейкер отрабатываешь? охохохо)) ну да.мне ж пробник ксб в килограмм не кто не высылал)))) Главное чтобы Ваш (Егорыч) юмор был понят как юмор, не что-то другое. кому надо тот поймет))
Витязь Опубліковано: 19 квітня 2012 Опубліковано: 19 квітня 2012 А тут что Ваши и Наши?)) Ну как-то обращение "господин" и пан" у нас не прижилось, разве что можно изменить на "товарищ"
Егорычъ Опубліковано: 19 квітня 2012 Опубліковано: 19 квітня 2012 Ну как-то обращение "господин" и пан" у нас не прижилось, разве что можно изменить на "товарищ" можно проще.на ТЫ
81eg Опубліковано: 19 квітня 2012 Опубліковано: 19 квітня 2012 ну да.мне ж пробник ксб в килограмм не кто не высылал)))) Что значит пробник? Я купил кг и пробую себе, емае!)
Bund Опубліковано: 19 квітня 2012 Опубліковано: 19 квітня 2012 Знову екстремал буцаєте? А за що? Чи просто так?
81eg Опубліковано: 19 квітня 2012 Опубліковано: 19 квітня 2012 О, что я слышу (читаю) - как запахло скидками и "халявой", то все стали на этом форуме доборые и пушистые по отношению к директору "ЕХ" Отакие все падлюки)) Знову екстремал буцаєте? А за що? Чи просто так? Та никто никого не буцает.
TOSHIBA Опубліковано: 19 квітня 2012 Опубліковано: 19 квітня 2012 а че грубо )))))))) я ж птицу имел ввиду
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз