sal Опубліковано: 11 жовтня 2012 Опубліковано: 11 жовтня 2012 в последнее время адово обсыпает верх затылка и частично голову в других местах ( не очень обильно, но крайне болючие и неприятные. под длинными волосами не видно, конечно, но все равно харит дико. никто не сталкивался?
gunR Опубліковано: 11 жовтня 2012 Опубліковано: 11 жовтня 2012 в последнее время адово обсыпает верх затылка и частично голову в других местах ( не очень обильно, но крайне болючие и неприятные. под длинными волосами не видно, конечно, но все равно харит дико. никто не сталкивался? Я сталкивался, временами обсыпает. С чем-то конкретным связать так и не смог...
yobilovus Опубліковано: 12 жовтня 2012 Опубліковано: 12 жовтня 2012 в последнее время адово обсыпает верх затылка и частично голову в других местах ( не очень обильно, но крайне болючие и неприятные. под длинными волосами не видно, конечно, но все равно харит дико. никто не сталкивался? welcome to the club це щось типу фолукуліту в мене аналогічна фігня
gunR Опубліковано: 12 жовтня 2012 Опубліковано: 12 жовтня 2012 welcome to the club це щось типу фолукуліту в мене аналогічна фігня Мне вроде сульсен помогает
yobilovus Опубліковано: 12 жовтня 2012 Опубліковано: 12 жовтня 2012 мені не допомогло, так само як і дегтярне мило і дегтярний шампунь чуть присушувало і все. ЗІ: деколи такі болючі - ппц, спати на тій частині голови взагалі неможливо
Scythe Опубліковано: 12 жовтня 2012 Опубліковано: 12 жовтня 2012 welcome to the club це щось типу фолукуліту в мене аналогічна фігня О, и я к вам в клуб, можна?) У меня эта пакость вылазит не часто и, как правило, в количестве всего 2-4 шт, но зато просто адовые - и по размеру и по болючести(
Егорычъ Опубліковано: 12 жовтня 2012 Опубліковано: 12 жовтня 2012 но зато просто адовые - и по размеру и по болючести( запили фотку )))
yobilovus Опубліковано: 12 жовтня 2012 Опубліковано: 12 жовтня 2012 запили фотку ))) а ще краще таймлапс відео в мене швидше за все всі прищі від травної системи, точніше від збоїв в її роботі а ще мені дали інформацію від доволі досвідченого лікаря в цьому питанні що це все від синтетичного тестостерону і особливостей мого організму і "харкати" я буду ще довго - пропонують на короткий сторк занизити мій тестостерон уколами якогось там жіночого гормону (я ж звичайно на таку пропозицію не погоджуюсь) ЗІ: мені будь-які випробовані мною до сьогодні поверхневі засоби (ті, що були направлені на усунення зовнішніх дефектів шкірного покрову) не допомогли, ставало краще, але після закінчення - ситуація поверталась на круги своя
Scythe Опубліковано: 12 жовтня 2012 Опубліковано: 12 жовтня 2012 запили фотку ))) Хех, дык нечего ща фотать) Нууу, если на словах - это почти как сисьге у Занозы, только поменьше и не сисьге а прыщи)
yobilovus Опубліковано: 12 жовтня 2012 Опубліковано: 12 жовтня 2012 в мене нещодавно було 4 мегаприщі - не видавлювались, дозрівали пару тижнів, потім, коли вже видавились - то був просто ппц - куча гною, крові і світложовтої губчатої тканини - я не памятаю як вони називались, але то серйозна фігня була - казали що якби воно не видавилось, довелось би хірургічно їх чистити, але все пройшло, хоча на тих місцях залишились сліди моєї героїчної боротьби за чистоту шкіри - там росте менше волосся ніж до того
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз