Перейти к содержанию

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

в последнее время адово обсыпает верх затылка и частично голову в других местах ( не очень обильно, но крайне болючие и неприятные. под длинными волосами не видно, конечно, но все равно харит дико. никто не сталкивался?

• Ответов 906
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

• Outlawif

79

• andreyyy

73

• Redixin

44

• BamMargena

40

Топ авторов темы

Опубликовано
в последнее время адово обсыпает верх затылка и частично голову в других местах ( не очень обильно, но крайне болючие и неприятные. под длинными волосами не видно, конечно, но все равно харит дико. никто не сталкивался?

Я сталкивался, временами обсыпает. С чем-то конкретным связать так и не смог...

Опубликовано

welcome to the club

це щось типу фолукуліту

в мене аналогічна фігня

Опубликовано
welcome to the club

це щось типу фолукуліту

в мене аналогічна фігня

Мне вроде сульсен помогает

Опубликовано

мені не допомогло, так само як і дегтярне мило і дегтярний шампунь

чуть присушувало і все.

ЗІ: деколи такі болючі - ппц, спати на тій частині голови взагалі неможливо

Опубликовано
welcome to the club

це щось типу фолукуліту

в мене аналогічна фігня

О, и я к вам в клуб, можна?) У меня эта пакость вылазит не часто и, как правило, в количестве всего 2-4 шт, но зато просто адовые - и по размеру и по болючести(

Опубликовано
но зато просто адовые - и по размеру и по болючести(

запили фотку )))

Опубликовано
запили фотку )))

а ще краще таймлапс відео

в мене швидше за все всі прищі від травної системи, точніше від збоїв в її роботі

а ще мені дали інформацію від доволі досвідченого лікаря в цьому питанні що це все від синтетичного тестостерону і особливостей мого організму і "харкати" я буду ще довго - пропонують на короткий сторк занизити мій тестостерон уколами якогось там жіночого гормону (я ж звичайно на таку пропозицію не погоджуюсь)

ЗІ: мені будь-які випробовані мною до сьогодні поверхневі засоби (ті, що були направлені на усунення зовнішніх дефектів шкірного покрову) не допомогли, ставало краще, але після закінчення - ситуація поверталась на круги своя

Опубликовано
запили фотку )))

Хех, дык нечего ща фотать) Нууу, если на словах - это почти как сисьге у Занозы, только поменьше и не сисьге а прыщи)

Опубликовано

в мене нещодавно було 4 мегаприщі - не видавлювались, дозрівали пару тижнів, потім, коли вже видавились - то був просто ппц - куча гною, крові і світложовтої губчатої тканини - я не памятаю як вони називались, але то серйозна фігня була - казали що якби воно не видавилось, довелось би хірургічно їх чистити, але все пройшло, хоча на тих місцях залишились сліди моєї героїчної боротьби за чистоту шкіри - там росте менше волосся ніж до того

Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти
  • Создать...