Перейти к содержанию

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

.

• Ответов 906
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

• Outlawif

79

• andreyyy

73

• Redixin

44

• BamMargena

40

Топ авторов темы

Опубликовано
проколювати голкою. Але воно так глибоко було, що крім крові нічого не текло, то я перестав щоб ще в кров не запустити гній.

Прокол нужно делать только, если прощупывается мягкий "мешочек". В самое мягкое место под прямым углом смело всовывается игла, пока она не повалится в этот мешочек.

Если прыщара плотный на ощуп, то прокалывать нельзя. Не получится ничего. Даже если там под кожей есть явно гной, если область не мягкая-податливая, прокалывать нельзя

Опубликовано
.

Примітивно може звучати, але: проблема внутрішня.

часто связанная с печенью

Опубликовано

Або органами ЖКТ. Все перевіряв не однократно. Як і гормони, і все що приходило в голову в науковому інституті медицини, де мені навіть вакцину робили з того матеріалу що дістали з акне (я тоді не дуже розумів що взагалі відбувається, але по всіх варіантах перейшли). В кінці кінців мені радили РОА, але тоді в батьків вже не було коштів і вирішили що варіант "пожениться та й само пройде" теж норм. Вже 8 років одружений ))

Опубликовано

бензилпеницилин натриевая соль

можешь проколоть 5 дней

два раза в день по 2млн(2флакона)

людям помогает

Опубликовано

а, и мне аутовакцину делали

Сначала стандартная стафилококковая из апотеки, потом ауто-

Ну чо, обострение как побочный эффект добились.

Оно ж как. Макрофаги более активно начинают пожирать этих кокков, в результате много гнойников

Опубликовано
Сначала стандартная стафилококковая из апотеки, потом ауто-

Ну чо, обострение как побочный эффект добились.

andreyyy,

Аналогічний результат був. Я ще паралельно з аутовакциною (тепер пригадав, вроді ще в руку кололи) антибіотики пив.

• 2 недели спустя...
Опубликовано
бензилпеницилин натриевая соль
JOCKER,

Спробую одразу після курсу доксицикліну, бо вже спати не міг нормально, від поворотів уві сні десь зачіпаю прищ і одразу прокидаюсь. То закинув перевіреного антибіотика, поки його п'ю - 100% дію дає.

Один плюс - жим від грудей на нижній точці не розслабишся і на груди гриф не опустиш бо одразу вся футболка в плямах крові.

Опубликовано

если помогает докси, то бицилл будет мимо

есть смысл перейти на азитромицин

он на порядок сильнее

и менее токсичен

Опубликовано

Азитроміцин мені при ковіді виписували, я його тиждень пив - на акне не вплинуло. Якщо не помиляюсь - якраз після ковіду пішло загострення.

Ще пригадав що фінастерид мав хороший ефект (то я вже був тоді впевнений що причина в рецепторах ДГТ в сальних залозах), але теж поки пив. Після відміни все повернулось.

Мабуть треба РОА спробувати на довший період, десь місяців 4 попити

Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти
  • Создать...