andreyyy Опубліковано: 30 квітня 2021 Опубліковано: 30 квітня 2021 проколювати голкою. Але воно так глибоко було, що крім крові нічого не текло, то я перестав щоб ще в кров не запустити гній. Прокол нужно делать только, если прощупывается мягкий "мешочек". В самое мягкое место под прямым углом смело всовывается игла, пока она не повалится в этот мешочек. Если прыщара плотный на ощуп, то прокалывать нельзя. Не получится ничего. Даже если там под кожей есть явно гной, если область не мягкая-податливая, прокалывать нельзя
JOCKER Опубліковано: 30 квітня 2021 Опубліковано: 30 квітня 2021 . Примітивно може звучати, але: проблема внутрішня. часто связанная с печенью
Finanse Опубліковано: 30 квітня 2021 Опубліковано: 30 квітня 2021 Або органами ЖКТ. Все перевіряв не однократно. Як і гормони, і все що приходило в голову в науковому інституті медицини, де мені навіть вакцину робили з того матеріалу що дістали з акне (я тоді не дуже розумів що взагалі відбувається, але по всіх варіантах перейшли). В кінці кінців мені радили РОА, але тоді в батьків вже не було коштів і вирішили що варіант "пожениться та й само пройде" теж норм. Вже 8 років одружений ))
JOCKER Опубліковано: 30 квітня 2021 Опубліковано: 30 квітня 2021 бензилпеницилин натриевая соль можешь проколоть 5 дней два раза в день по 2млн(2флакона) людям помогает
andreyyy Опубліковано: 30 квітня 2021 Опубліковано: 30 квітня 2021 а, и мне аутовакцину делали Сначала стандартная стафилококковая из апотеки, потом ауто- Ну чо, обострение как побочный эффект добились. Оно ж как. Макрофаги более активно начинают пожирать этих кокков, в результате много гнойников
Finanse Опубліковано: 30 квітня 2021 Опубліковано: 30 квітня 2021 Сначала стандартная стафилококковая из апотеки, потом ауто- Ну чо, обострение как побочный эффект добились. andreyyy, Аналогічний результат був. Я ще паралельно з аутовакциною (тепер пригадав, вроді ще в руку кололи) антибіотики пив.
Finanse Опубліковано: 12 травня 2021 Опубліковано: 12 травня 2021 бензилпеницилин натриевая соль JOCKER, Спробую одразу після курсу доксицикліну, бо вже спати не міг нормально, від поворотів уві сні десь зачіпаю прищ і одразу прокидаюсь. То закинув перевіреного антибіотика, поки його п'ю - 100% дію дає. Один плюс - жим від грудей на нижній точці не розслабишся і на груди гриф не опустиш бо одразу вся футболка в плямах крові.
JOCKER Опубліковано: 12 травня 2021 Опубліковано: 12 травня 2021 если помогает докси, то бицилл будет мимо есть смысл перейти на азитромицин он на порядок сильнее и менее токсичен
Finanse Опубліковано: 12 травня 2021 Опубліковано: 12 травня 2021 Азитроміцин мені при ковіді виписували, я його тиждень пив - на акне не вплинуло. Якщо не помиляюсь - якраз після ковіду пішло загострення. Ще пригадав що фінастерид мав хороший ефект (то я вже був тоді впевнений що причина в рецепторах ДГТ в сальних залозах), але теж поки пив. Після відміни все повернулось. Мабуть треба РОА спробувати на довший період, десь місяців 4 попити
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз