MaJ0r Опубліковано: 12 травня 2021 Опубліковано: 12 травня 2021 У меня на прыщи хорошо влияет солнце, соленая вода и минимум быстрых углей.
Finanse Опубліковано: 12 травня 2021 Опубліковано: 12 травня 2021 Це однозначно допомагає. А ще відсутність стресів і хороший настрій. Але все це, на жаль, не лікує, а тільки трішки допомагає.
55Pavilion Опубліковано: 13 травня 2021 Опубліковано: 13 травня 2021 Мабуть треба РОА спробувати на довший період, десь місяців 4 попити а разве РОА не около 6 месяцев нужно пить для устойчивого эффекта?
bartid93 Опубліковано: 13 травня 2021 Опубліковано: 13 травня 2021 Я недавно попробовал ДериваСМС, очень хорошо прыщи убрал По инструкции не меньше недели, но эффект уже на 3й день заметный был
Finanse Опубліковано: 13 травня 2021 Опубліковано: 13 травня 2021 Проблема в побічках РОА тих що впливають на розвиток плода, якщо зробити дитину під час прийому. То ще й пів року його пити, потім додати час поки він ще буде в організмі. Вже мабуть краще антибіотик пити
Finanse Опубліковано: 13 травня 2021 Опубліковано: 13 травня 2021 Виношувати не буду, але мій матеріал буде задіяний в його створенні
Outlawif Опубліковано: 13 травня 2021 Опубліковано: 13 травня 2021 РОА обладает тератогенным эффектом. Эффектом непосредственно на плод. Если беременность наступила во время приема РОА женщиной или в течении месяца по окончании лечения, высок риск развития пороков развития плода. Мужчинам пофиг. Женщине надо предохраняться весь курс РОА и несколько месяцев спустя.
andreyyy Опубліковано: 13 травня 2021 Опубліковано: 13 травня 2021 Виношувати не буду Это бы существенно повысило популярность твоего ютуб-канала
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз