Admin Опубліковано: 3 квітня 2009 Опубліковано: 3 квітня 2009 Предлагаю тут писать про экскурсию. Я б с удовольствием сходил. А это на выходных или на буднях?
DelMas Опубліковано: 3 квітня 2009 Опубліковано: 3 квітня 2009 Предлагаю тут писать про экскурсию. Я б с удовольствием сходил. А это на выходных или на буднях? В будни. После обеда. У нас машина идет в цех за людьми, и можно было бы совместить эти два мероприятия.
Admin Опубліковано: 3 квітня 2009 Автор Опубліковано: 3 квітня 2009 А что за экскурсия? когда? где? Пока договариваемся.
Илья Опубліковано: 3 квітня 2009 Опубліковано: 3 квітня 2009 Пока договариваемся. Где завод находится?
Admin Опубліковано: 3 квітня 2009 Автор Опубліковано: 3 квітня 2009 Бесплатно я так понимаю. Просто нужно 4 человека где-то насобирать.
extremal Опубліковано: 4 квітня 2009 Опубліковано: 4 квітня 2009 Бесплатно я так понимаю. Просто нужно 4 человека где-то насобирать. Екстремал тоже хочет на завод Делмаса! :crazy_pilot:
Dolce Опубліковано: 5 квітня 2009 Опубліковано: 5 квітня 2009 Екстремал тоже хочет на завод Делмаса! :crazy_pilot: А девочек с собой берете ? :aa: Я тоже с вами хочу !!
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз