extremal Опубліковано: 19 березня 2017 Автор Опубліковано: 19 березня 2017 Доречі, надійшло ще 250. Дякую Олександру). Хай будуть. Може 5 000 й назбираєм на ще 2 рпс. Сьогодні був на страйкболі. Бачив ці рпс у хлопців. Пошиті гарно. Доречі, вони майже повна копія російського оригіналу, й це трохи засмучує.
Дагот Опубліковано: 20 березня 2017 Опубліковано: 20 березня 2017 Сьогодні був на страйкболі. Бачив ці рпс у хлопців. Пошиті гарно. Доречі, вони майже повна копія російського оригіналу, й це трохи засмучує. Ось , друже , не розумію я цієї х..ні , коли війна у нас.... Я останній раз в пейнтбол в 2013 грався . Далі звали -не пійшов , якось аморально мені в війнухі грати , коли такі сводкі з фронту... Ти не міг тим хлопцям сказати , що такі рпс потрібні профі на війні , а не для іграшок . Що ми тут по копійчині збираємо на ті п'ять рпс і ніяк не зберемо , тому що у кожного ще є кому на фронт передати . Я цього не розумію , пробач...
Пропионатычь Опубліковано: 20 березня 2017 Опубліковано: 20 березня 2017 Ось , друже , не розумію я цієї х..ні , коли війна у нас.... Я останній раз в пейнтбол в 2013 грався . Далі звали -не пійшов , якось аморально мені в війнухі грати , коли такі сводкі з фронту... Ти не міг тим хлопцям сказати , що такі рпс потрібні профі на війні , а не для іграшок . Що ми тут по копійчині збираємо на ті п'ять рпс і ніяк не зберемо , тому що у кожного ще є кому на фронт передати . Я цього не розумію , пробач... Неужели это еще удивляет?Да большинству пофиг на войну.Для них ее просто не существует.Хуле им?Рядом не стреляют,значит все в порядке.А пиу-пиу шариками это же почти ,что воевал.Только УБД не дают.Как мне сказали на просьбу помочь парням.Та нам пох ,им платят пусть и покупают.Я их на войну не посылал и вообще,я пидорашу жду.
Scythe Опубліковано: 20 березня 2017 Опубліковано: 20 березня 2017 Доречі, надійшло ще 250. Дякую Олександру). Хай будуть. Може 5 000 й назбираєм на ще 2 рпс. Хм, ну будем стараться)
Пропионатычь Опубліковано: 20 березня 2017 Опубліковано: 20 березня 2017 Так тут помогает пару-тройку человек.На Милитаристе там большое сообщество.Молодцы парни.Был не прав на их счет.
extremal Опубліковано: 20 березня 2017 Автор Опубліковано: 20 березня 2017 Хм, ну будем стараться) Скіфе ти гарний хлопець!)) + 800 грн від людини якій не байдужа доля країни. 8050 грн. Подзвоню замовлю 3 рпс з вогами.
extremal Опубліковано: 21 березня 2017 Автор Опубліковано: 21 березня 2017 Якась вельмо шановна людина, дуже непомітно перерахувала чуттєво велику суму)) + 1000 грн! Дякуємо тобі друже! Маємо 9050 грн. Вперто йдем на 4 рпс!) До 23 є ще трохи часу.
extremal Опубліковано: 21 березня 2017 Автор Опубліковано: 21 березня 2017 Ця 1000 грн надійшла від патріота Stasis з форуму страйкболістів. І людина пропонувала ще.
extremal Опубліковано: 23 березня 2017 Автор Опубліковано: 23 березня 2017 +500 грн від Рус. Дякую! Сьогодні буду перераховувати гроші на 4 рпс.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз