Перейти к содержанию

Допомога -морським котикам- 73 ОМЦСО та іншим гарним хлопцям

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

2160 грн перевів Страдіварі на купівлю ременів.

Також плануємо зустріч для передачі з ременями півсотні Аміпаків які вироблено під замовлення котиків. Це фонд у цю передачку від extremal

• Ответов 132
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

• extremal

81

• Дагот

10

• Пропионатычь

8

• templar

7

Топ авторов темы

Опубликовано

Ремені закуплені.

Зустрічаємося для передачі спортхарча і їде на фронт

3.jpg

Опубликовано

Вітаю Вас друзі!

Ще в лютому ми з Вами допомогали бійцям морського спецназу 73 МЦСО. Але світ тісний і реальність війни ближче ніж ми сподіваємось.

Сергій - сусід нашого з Вами форумчанина Рус (переводив дуже суттєві сумми на підсумки і ремені), виявляэться служить в 3 загіні 73-ої.

Сергей пошёл служить добровольцем, более года прослужил в боевом Правом секторе, позже прошёл отбор в 73, примерно полтора года служит там.

Прохання про допомогу просить поширити батько Сергія:

Группе морского спецназа из 73 морского центра специальных операций необходима помощь в приобретении ременно-плечевых систем в количестве 5 единиц, а так же гидраторов 5 шт. Группа работает на боевых выходах и "правильная" амуниция может спасти их жизни. Для приобретения данного снаряжения необходимо успеть собрать средства до 22 марта.

У парней попросту нет гидраторов, а имеющиеся РПС разваливаются от изношенности боевых выходов и годов выпуска этого хлама, не говоря уже о том, что для выполнения поставленных задач данные РПС вообще не предназначены.

Рус звернувся до мене. Я зв'язався зі Страдіварі, який вже 3 роки допомогає хлопцям саме 73-ої але іншому загіну.

Страдіварі:

Какой отряд и кто у них старший можешь узнать?

Просто может по месту свои же подсобят.

Я так понял они в .......... на подготовке.

Если брать РПСки, но нужно понимать какая группа у них... Есть ли пулеметчик, снайпера и тд... Разная комплектация подсумками/

Да, подберу без проблем. Мы своим тоже РПСки покупали. Разные тестили, вот эти оптимальные, они уже с подсумками, крепкие и регулируются хорошо.

Это производитель, должны скидку дать.

http://sts-gear.com.ua/p449796099-rps-avtomatchika.html

РПС автоматчика

Базовая комплектация РПС автоматчика состоит из 9 элементов:

1. лямки мягкие РПСМ - 1 шт.

2. ремень разгрузочный МКС2 - 1 шт.

3. сумка задняя малая - 1 шт.

4. подсумок АК-2К - 4 шт.

5. подсумок гранатный РГФ -2 шт.

2 830 грн.

При покупке РПС в базовой комплектации действует скидка 10 %

690342234_w800_h640_rps_avtom1c.jpg

690344414_w800_h640_rps_avtom4c.jpg

Ось інфо по гідраторам, хоча Страдіварі каже що його бійці їх не використовують. Вони вкладають пластикові пляшки в бокову кишеню рюкзака, або в один з поясних підсумків.

https://sourcetacticalgear.com/10-tactical-hydration-systems

Ось такий гідратор квадратної форми можна покласти в сухарку й закріпити її на спині. Але треба не забувати що на бойові бійці йдуть з рюкзаками.

В мене особисто є такий гідратор і мені подобається його юзати. Але я вважаю що це не є предметом першої необхідності. Доречі, Б/У гідратори продаються в різних мгазинах секонд хенд мілітарі, наприклад той же "Нато" на Комарова в Києві. При можливості зайду туди й з'ясую ціни.

ilps-3l.jpg

Друзі, прошу Вас зробити свій посильний внесок на купівлю амуніції для бійців 3 загону морського спецназу 73 МЦСО. Сума потрібна не мала - 12 600 грн на 5 РПС і ще біля 5 000 на другорядне замовлення - гідратори. Зібрати потрібно до 20 березня.

Я роблю перший внесок - 500 грн на карту 5457 0822 3321 7327 С.О.О.

Також вносьте будь ласка свої пропозиції по амуніції та її компановці.

З повагою: EXTREMAL, Рус, Страдіварі, військовослужбовець Сергій, батько Сергія Максим.

Опубликовано
Вітаю Вас друзі!

Ще в лютому ми з Вами допомогали бійцям морського спецназу 73 МЦСО. Але світ тісний і реальність війни ближче ніж ми сподіваємось.

Сергій - сусід нашого з Вами форумчанина Рус (переводив дуже суттєві сумми на підсумки і ремені), виявляэться служить в 3 загіні 73-ої.

Прохання про допомогу просить поширити батько Сергія:

Рус звернувся до мене. Я зв'язався зі Страдіварі, який вже 3 роки допомогає хлопцям саме 73-ої але іншому загіну.

http://sts-gear.com.ua/p449796099-rps-avtomatchika.html

РПС автоматчика

Базовая комплектация РПС автоматчика состоит из 9 элементов:

1. лямки мягкие РПСМ - 1 шт.

2. ремень разгрузочный МКС2 - 1 шт.

3. сумка задняя малая - 1 шт.

4. подсумок АК-2К - 4 шт.

5. подсумок гранатный РГФ -2 шт.

2 830 грн.

При покупке РПС в базовой комплектации действует скидка 10 %

690342234_w800_h640_rps_avtom1c.jpg

690344414_w800_h640_rps_avtom4c.jpg

Ось інфо по гідраторам, хоча Страдіварі каже що його бійці їх не використовують. Вони вкладають пластикові пляшки в бокову кишеню рюкзака, або в один з поясних підсумків.

https://sourcetacticalgear.com/10-tactical-hydration-systems

Ось такий гідратор квадратної форми можна покласти в сухарку й закріпити її на спині. Але треба не забувати що на бойові бійці йдуть з рюкзаками.

В мене особисто є такий гідратор і мені подобається його юзати. Але я вважаю що це не є предметом першої необхідності. Доречі, Б/У гідратори продаються в різних мгазинах секонд хенд мілітарі, наприклад той же "Нато" на Комарова в Києві. При можливості зайду туди й з'ясую ціни.

ilps-3l.jpg

Друзі, прошу Вас зробити свій посильний внесок на купівлю амуніції для бійців 3 загону морського спецназу 73 МЦСО. Сума потрібна не мала - 12 600 грн на 5 РПС і ще біля 5 000 на другорядне замовлення - гідратори. Зібрати потрібно до 20 березня.

Я роблю перший внесок - 500 грн на карту 5457 0822 3321 7327 С.О.О.

Також вносьте будь ласка свої пропозиції по амуніції та її компановці.

З повагою: EXTREMAL, Рус, Страдіварі, військовослужбовець Сергій, батько Сергія Максим.

Extremal , огромнейшее спасибо за Вашу помощь, за Ваше неравнодушие, пока есть такие украинцы нас не победить! От себя закидываю первый платёж, пусть наши ребята вернутся с победой!

P.S. Максим (Лысый)- это друг бойца Сергея, вечером внесу первую сумму от него.

Опубликовано

Дякую Рус (Руслан) за поповнення картки + 1000 грн.

На рахунку 1500 грн

Опубликовано

Дякую Скіфе! Ти вже постійний клієнт цього топіку. Тобі знижка)

+ 400

На рахунку 1900 грн

До речі про знижки. Чудова ідея!

Увага! Всім АТОшникам, та патріотам що допомогають нашим бійцям в цій темі, 20% знижки при купівлі спортивного харчування в інтернет магазині EXTREMAL www.protex.in.ua

Допоміг бійцям - отримай бонус- купон на закупку протеіну з 20% знижкою в будь якій кількості

Друзі, це не нагла реклама а маленька подяка.

Опубликовано
Добавил немного.

Спасибо! Добавил от друга Макса.

Опубликовано

Дякую. Чудово.

В нас вже 2900 грн.

Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти
  • Создать...