Перейти до публікації

Нервы, Бессонница, Антидепрессанты, Депрессии

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Здоровый больного не поймет
Magnum,

парадигма в тому що якби здоровий в плані психіки розумів хворого то він би вже не був здоровим, бо швидше за все щоб зрозуміти таке треба самому пережити ці відчуття

В отличии от меня, его здоровье выдержало нервотрёпки, но сейчас в свои 34 он алкоголик, пьющий постоянно.
Magnum,

Так собі "витримав"... Та і ситуації у всіх різні були з батьками алкоголіками і кожен батько алкоголік по різному поводився. Мій, наприклад, взагалі з часом зав'язав, хоча вже далеко від нас був і так і не повернувся. А в дружини був постійно п'яний, але спокійний (в сильних запоях просто валявся і нікому не шкодив) - хоча таке теж б'є по психіці. Помагати тягнути п'яного батька без тями до дверей будинку ще те задоволення, особливо коли тобі 10

• Відповіді 3,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• marinacopy

712

• Outlawif

554

• Magnum_357

266

• Cardopusher

240

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

Хорошо понимаю и что такое отец алкоголик, и что такое депрессия.

Но справедливости ради, некоторые хватаются за эту депрессию, как за соломинку, и потом все в своей жизни ею объясняют и вокруг нее, можно сказать, строят свою жизнь. Переходя все медицинские и разумные грани. При этом ведь не докажешь, что жалость к себе не имеет ничего общего с депрессией и психическими расстройствами.

Опубліковано:

Я більше схильний вважати що людина яка добре розумієш що таке депра - ніколи не використав її для пояснення своїх вчинків (окрім соціопатів). Це як не вийти на роботу і сказати що хворий на якусь серйозну хворобу.

Опубліковано:

В общем. Иногда лучше просто промолчать чем ляпать ерунду без смысла.

Опубліковано:

Марин, как сейчас у тебя дела?

На фото из другой темы выглядишь вообще хорошо)

Опубліковано:
Случайно пропустила это сообщение. Ну молодец медаль себе купи. Почему то я это сообщение восприняла как издёвку. Я рада что у тебя крепкая психика, видать батенька с ножиком на тебя не бросался в детстве. Извини за сумбур, конечно, но вот как-то реально на издёвку похоже. И я надеюсь что это не так.

ні, звичайно. стало просто соромно скаржитися на якісь свої трабли зі здоров"ям, тому що на фоні тих проблем, про які тут у темі пишуть, у мене повна дурня, яка лікується валер"янкою.

Опубліковано:
на фоні тих проблем, про які тут у темі пишуть
my_fair_lady,

Я коли реєструвався на форум то ніколи б не припустив що тут буде така популярна тема неврозів і депресій, ахаха. Видно просто відкриті і розуміючі люди зібрались

Опубліковано:
популярна тема
Как любил выражаться один мой товарищ "жизнь говно" )
Опубліковано:

Кстати а бывают в лабах анализы на все эти гормоны «настроения» ?

Дофамин, серотонин,эндорфин, окситоцин?

Опубліковано:

Для этого тебе придется вскрыть мозги. Нейромедиаторы можно найти где угодно, в крови и других тканях, но какое-то значение они имеют в синаптической щели, т.е. в мозге. Причем я не уверен, что существует корректная методика оценить их там.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...