Finanse Опубліковано: 21 червня 2022 Опубліковано: 21 червня 2022 Сиджу під кабінетом психотерапевта. Вперше прийшов, буде повне обстеження. Тривога просто шкалить, пишу щось відволіктись. Вчора дали направлення мені прямо в руки, я його ніс як найціннішу річ в житті, зайшов додому, порубався в плейстейш і зрозумів що загубив направлення. Шукав дві години і не знайшов. Прийшов в спортзал - зникла фотка моєї перепустки, мусів так домовлятися щоб впустили, добре що всіх дівчат з адмінки добре знаю. Сьогодні маю зустріч важливу - не пам'ятаю як звати людину з якою буду спілкуватися... Повне обстеження. Ще не почалося, а я вже почав згадувати травми дитинства. Краще би це забував, а не направлення. Живу тупо як останній день і дуже хєрове передчуття постійно, що от от той останній день настане. Раніше вже чекав того щоб вирішило всі проблеми, а зараз мене це лякає. З'явилися якісь цінності які не хочуться втрачати. Я розумію які в мене мізерні проблеми на фоні того що зараз відбувається в світі, але куди мені ще думати про глобальні проблеми, ітак тривожний. Насправді зроблю все щоб було добре мені і всім близьким, як тільки розберусь зі своїми проблемами. Хвала богам що дружина поставилась з розумінням, що на неї не схоже. Каже що я знов зовсім інша людина, але цей варіант мене їй не подобається. А я що можу зробити. Я намагаюся жити в моменті, поки є день і бажання хоч щось робити.
marinacopy Опубліковано: 21 червня 2022 Опубліковано: 21 червня 2022 Та харе ссать в компот, а то прокиснет
Finanse Опубліковано: 21 червня 2022 Опубліковано: 21 червня 2022 Це єдиний мінус ссання в компот? Бо якщо сцяти і не прокисне то норм?
marinacopy Опубліковано: 21 червня 2022 Опубліковано: 21 червня 2022 Тебе уже сказали, разными фразами - прекрати валить кирпичами в трусы)
Magnum_357 Опубліковано: 21 червня 2022 Опубліковано: 21 червня 2022 Сиджу під кабінетом психотерапевта. . Отпиши потом, что сказал психотерапевт. Аналогично в плане того, что даже понимая, что в мире полно людей, которым гораздо, гораздо хуже, все равно силой мысли не выходит перебить тревогу, страх. Я бы давно все закончил, но страх смерти не позволяет покинуть этот мир. Даже в этом плане не хватает силы воли. Зато один мужиГ, узнав про измену жены, накатал ВКонтакте слезное прощанье и повесился в сарае, хотя у него был восьмилетний сын. Но это так, ремарка. Держись камрад, у тебя есть любящая жена, а это уже большой плюс. Надеюсь психотерапевт тебе поможет.
marinacopy Опубліковано: 21 червня 2022 Опубліковано: 21 червня 2022 ничо там такого не было))) психотерапевт пошел в отпуск, вместо него была барышня психолог и давала детские тестики на логику, тип мышления и тд и тп. та и все. как я и говорила, вчера этому кадру, ничего серьезного не будет)
marinacopy Опубліковано: 21 червня 2022 Опубліковано: 21 червня 2022 Я бы давно все закончил, но страх смерти не позволяет покинуть этот мир. во во.... поэтому я всегда была иного мнения насчет утверждения, что суицид это слабость))) это даже не то что страх смерти, это ж блин переломать надо защитный механизм внутри, прежде, чем броситься с высоты и тд и тп.... пс. походу таки врачиха была права. сон у меня поломался нафиг, энергии куча, настроение шкалит на фоне раздражительности (канешно, бесит недосыпать).... пора пить нормотимики....((( работоспособность, память, концентрация нереально апнулись.... эх.... в глазах светло. дебильный мозг. почему другие ады его не берут, но только на сертралине начинаю вылетать в гипертимию/гипоманию даже на скромных дозах.... и тд и тп. биполярное расстройство исключено. в жизни такой ерунды не было, только на сертралине (я имею ввиду - перекос вверх).
marinacopy Опубліковано: 21 червня 2022 Опубліковано: 21 червня 2022 с перепугу позвонила врачу, та сказала снизить снова 75 на 50.... ладно, наблюдаем, но если снова будет провал вниз, то она сказала верняк добавим стабилизаторы и снова вернемся на 75.
Finanse Опубліковано: 21 червня 2022 Опубліковано: 21 червня 2022 Та, що можу сказати, дарма переживав, дали тупі тести на папері і запитали "розкажи чого прийшов", збс. Тепер чекаю свого психотерапевта щоб він по результатах того "обстеження", якщо можна це так назвати, щось мені пояснив. Тепер тривога тупо роздратованість перейшла і дике бажання щось робити і не можу сидіти на місці. Дівчинка, доречі, яка проводила обстеження така ніби студентка на практиці, думаю що вона там може знати, але поводилась максимально приємно і створювала комфортну обстановку, як і сам психотерапевт напередодні. Купа нав'язливих думок, не знаю що з тим робити, а він іде у відпустку сьогодні, буду сам якось поки роздуплятися, поки він не зможе прийняти. Капєц, Марина, тебе багато дуже всюди!)
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз