Finanse Опубликовано 21 июня, 2022 Опубликовано 21 июня, 2022 Сиджу під кабінетом психотерапевта. Вперше прийшов, буде повне обстеження. Тривога просто шкалить, пишу щось відволіктись. Вчора дали направлення мені прямо в руки, я його ніс як найціннішу річ в житті, зайшов додому, порубався в плейстейш і зрозумів що загубив направлення. Шукав дві години і не знайшов. Прийшов в спортзал - зникла фотка моєї перепустки, мусів так домовлятися щоб впустили, добре що всіх дівчат з адмінки добре знаю. Сьогодні маю зустріч важливу - не пам'ятаю як звати людину з якою буду спілкуватися... Повне обстеження. Ще не почалося, а я вже почав згадувати травми дитинства. Краще би це забував, а не направлення. Живу тупо як останній день і дуже хєрове передчуття постійно, що от от той останній день настане. Раніше вже чекав того щоб вирішило всі проблеми, а зараз мене це лякає. З'явилися якісь цінності які не хочуться втрачати. Я розумію які в мене мізерні проблеми на фоні того що зараз відбувається в світі, але куди мені ще думати про глобальні проблеми, ітак тривожний. Насправді зроблю все щоб було добре мені і всім близьким, як тільки розберусь зі своїми проблемами. Хвала богам що дружина поставилась з розумінням, що на неї не схоже. Каже що я знов зовсім інша людина, але цей варіант мене їй не подобається. А я що можу зробити. Я намагаюся жити в моменті, поки є день і бажання хоч щось робити.
marinacopy Опубликовано 21 июня, 2022 Опубликовано 21 июня, 2022 Та харе ссать в компот, а то прокиснет
Finanse Опубликовано 21 июня, 2022 Опубликовано 21 июня, 2022 Це єдиний мінус ссання в компот? Бо якщо сцяти і не прокисне то норм?
marinacopy Опубликовано 21 июня, 2022 Опубликовано 21 июня, 2022 Тебе уже сказали, разными фразами - прекрати валить кирпичами в трусы)
Magnum_357 Опубликовано 21 июня, 2022 Опубликовано 21 июня, 2022 Сиджу під кабінетом психотерапевта. . Отпиши потом, что сказал психотерапевт. Аналогично в плане того, что даже понимая, что в мире полно людей, которым гораздо, гораздо хуже, все равно силой мысли не выходит перебить тревогу, страх. Я бы давно все закончил, но страх смерти не позволяет покинуть этот мир. Даже в этом плане не хватает силы воли. Зато один мужиГ, узнав про измену жены, накатал ВКонтакте слезное прощанье и повесился в сарае, хотя у него был восьмилетний сын. Но это так, ремарка. Держись камрад, у тебя есть любящая жена, а это уже большой плюс. Надеюсь психотерапевт тебе поможет.
marinacopy Опубликовано 21 июня, 2022 Опубликовано 21 июня, 2022 ничо там такого не было))) психотерапевт пошел в отпуск, вместо него была барышня психолог и давала детские тестики на логику, тип мышления и тд и тп. та и все. как я и говорила, вчера этому кадру, ничего серьезного не будет)
marinacopy Опубликовано 21 июня, 2022 Опубликовано 21 июня, 2022 Я бы давно все закончил, но страх смерти не позволяет покинуть этот мир. во во.... поэтому я всегда была иного мнения насчет утверждения, что суицид это слабость))) это даже не то что страх смерти, это ж блин переломать надо защитный механизм внутри, прежде, чем броситься с высоты и тд и тп.... пс. походу таки врачиха была права. сон у меня поломался нафиг, энергии куча, настроение шкалит на фоне раздражительности (канешно, бесит недосыпать).... пора пить нормотимики....((( работоспособность, память, концентрация нереально апнулись.... эх.... в глазах светло. дебильный мозг. почему другие ады его не берут, но только на сертралине начинаю вылетать в гипертимию/гипоманию даже на скромных дозах.... и тд и тп. биполярное расстройство исключено. в жизни такой ерунды не было, только на сертралине (я имею ввиду - перекос вверх).
marinacopy Опубликовано 21 июня, 2022 Опубликовано 21 июня, 2022 с перепугу позвонила врачу, та сказала снизить снова 75 на 50.... ладно, наблюдаем, но если снова будет провал вниз, то она сказала верняк добавим стабилизаторы и снова вернемся на 75.
Finanse Опубликовано 21 июня, 2022 Опубликовано 21 июня, 2022 Та, що можу сказати, дарма переживав, дали тупі тести на папері і запитали "розкажи чого прийшов", збс. Тепер чекаю свого психотерапевта щоб він по результатах того "обстеження", якщо можна це так назвати, щось мені пояснив. Тепер тривога тупо роздратованість перейшла і дике бажання щось робити і не можу сидіти на місці. Дівчинка, доречі, яка проводила обстеження така ніби студентка на практиці, думаю що вона там може знати, але поводилась максимально приємно і створювала комфортну обстановку, як і сам психотерапевт напередодні. Купа нав'язливих думок, не знаю що з тим робити, а він іде у відпустку сьогодні, буду сам якось поки роздуплятися, поки він не зможе прийняти. Капєц, Марина, тебе багато дуже всюди!)
Рекомендуемые сообщения
Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти