marinacopy Опубліковано: 27 липня 2022 Опубліковано: 27 липня 2022 Покажи им пузо волосатое, най вспокояться
OlegRO Опубліковано: 30 липня 2022 Опубліковано: 30 липня 2022 після вчорашнього взагалі жити не хочеться в такому світі, phpBB [media]
my_fair_lady Опубліковано: 30 липня 2022 Опубліковано: 30 липня 2022 дякую. мене шось і Козінчук не рятує іноді. подивлюся і це. хоча певне поради одні й ті самі. біг відволікає. але щоб таке забути, не знаю, куди мене треба забігти. я стільки не пробіжу.
Magnum_357 Опубліковано: 30 липня 2022 Опубліковано: 30 липня 2022 Меня тоже новость про такую мерзкую подлость со стороны мразей в отношении к военнопленным расколыхала. Как только не старался о чем-то другом думать, все равно плохие мысли в голову лезли в плане мести. Вон не сдержался и в теме политики написал ерунду про яд. Леди, ты не одна, кого тронула гибель ребят. Мне тоже очень жалко их и семьи.
my_fair_lady Опубліковано: 30 липня 2022 Опубліковано: 30 липня 2022 Ще й мама ридає вже котрий день. Спочатку до них прилетіло, і до нас, вона спати боїться. Потім Оленівка, тортури, вбивства людей на зупинці у Миколаєві. Я сама не знаю, як усе вивозити. Стараюсь чимось себе зайняти, і по роботі-дому, і волонтерством. Це краще ніж нічого, але усе вимагає величезних зусиль.
marinacopy Опубліковано: 31 липня 2022 Опубліковано: 31 липня 2022 Постреакция еще может прилететь потом, как все закончится
my_fair_lady Опубліковано: 31 липня 2022 Опубліковано: 31 липня 2022 як усе закінчиться, я куплю квитки у Італію, і це точно буде найкраще, що можна буде зробити для себе. пошлю усю роботу нах і поїду дивитися озеро Гарда та Лігурійське узбережжя.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз