Перейти к содержанию

Нервы, Бессонница, Антидепрессанты, Депрессии

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано
Ще й мама ридає вже котрий день. Спочатку до них прилетіло, і до нас, вона спати боїться.

мені на похорон мами для баті сімейний лікар порекомендувала барбовал. батя сказав, шо це тема, він і овочем не був, і душу не рвало.

там де не достає тупа зброя накшталт градів/смерчів/ураганів/гармат немає чого боятися спати, ну хіба що якщо у вас там поруч з'явився якийсь військовий об'єкт і достатньо місця, шоб якусь техніку цікаву кацапам заховати. все інше то бекфаєр нашої пропаганди, вони не будуть пускати ракети туди, де немає скупчення віійськових, які не можуть заховатися, або техніки

а от погіршення емоційного стану - це саме те, чого домагаються болотні тварини. спробуйте взяти себе в руки хоча б назло ворогам.

• Ответов 3.4 тыс
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

• marinacopy

712

• Outlawif

554

• Magnum_357

264

• Cardopusher

240

Топ авторов темы

Опубликовано

"лучшая" рекомендация - подсадить человека на барбитураты. Гениально

Опубликовано

у нього в інструкції написано, що можна вживати двома курсами по 2 тижні, а за пару прийомів ніхто нікуди не підсяде

Опубликовано

о, куплю собі барбовал, на випадок панічних атак. підсісти в мене ні на що не виходить в будь-якому випадку, бо я просто забуватиму випити)))

мама після смерті тата пила біфрен, їй підійшов, може хай знов купить. сьогодні вже трохи відійшла, хоча досі коли починає говорити про Оленівку, починає плакати.

біля мами нічого такого нема, вона у самісінькому центрі живе (хоча он "Ельворті" поруч, може русня вирішить що там не сівалки, а Хаймарси). але русняві тварі ж періодично розганяють різну стрьомну інформацію. то брат прочитав, що в них писали повідомлення типу "у Кропивницькому у районній лікарні склад боєприпасів". ну і цього достатньо, щоб люди перелякані були.

мене іноді нагрібає паніка, причому раціональні аргументи не діють. але ми живемо недалеко від авіазаводу, тут ракет дофіга прилітало вже. зараз період втоми і пофігізму трохи. роблю що можу і будь що буде.

Опубликовано

Не вызывает оно зависимости все равно.

Но очень седативный, трудно работать, угнетает когнитивные функции. С велика можешь грохнуться) И ты кажись говорила бывает давление падает? От него может вообще укататься до угрожающих значений.

Среццтво эффективное чтобы разово успокоиться, курсами ну нафиг.

Опубликовано

оце і я подумала, що разово, як буду погано спати, на ніч барбовалу вип"ю мінімально і подивлюся. згадала, пила його колись. туплю жахливо, але на ніч норм.

Опубликовано

Барбовал не от панических атак! Если уж прям так хочется что-то безрецептурное, с анаприлина толку больше будет

Опубликовано

Не каждый приступ волнения - паническая атака. Более того, это вообще редкое явление, в 99 из 100 случаев люди называют панической атакой то, что ей не является.

Анаприлин вообще не из этой оперы, он вспомогательный при панике, снять физические симптомы, типа тремора и тахикардии.

Как седативное фенобарбитал очень даже ок и куда оправданнее бета-блокаторов при "нервах".

Опубликовано

Не буду описывать все свои ощущения при пан атаке, но когда транков под рукой нет, а успокоиться нужно, Барбовал пойдет. Из нюансов отмечу, что сразу после еды его седативный эффект нужно дольше ждать, хотя мой желудок все равно ругается.

Все зависит от дозы и индивидуальной чувствительности. Кому-то 20-30 капель хватит для успокоения, а кому-то 100-150.

Опубликовано

я навіть вдома у холодильнику його знайшла ледве початий і протермінований) от як я "сідаю" на заспокіливі. згадала, що пила 20 крапель. так мені і корвалол норм, стаю трошки тупувата і спокійна. підійде, якщо нагрібатиме. хоча 4 таблетки болгарської валер"янки мені теж норм.

Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти
  • Создать...