Magnum_357 Опубліковано: 31 липня 2022 Опубліковано: 31 липня 2022 Если 20 капель помогают, то полный порядок. Понадобится, выпьешь и посмотришь, если не хватило, то ещё 10-15 и станет легче. Важно не передознуться.
marinacopy Опубліковано: 31 липня 2022 Опубліковано: 31 липня 2022 Та ну да. Если валериана помогает то действительно все в порядке. На практике с па я не знакома, но хорошо знаком мой муж. Там только гидазепам купирует
Finanse Опубліковано: 1 серпня 2022 Опубліковано: 1 серпня 2022 так мені і корвалол норм my_fair_lady, 4 таблетки болгарської валер"янки мені теж норм my_fair_lady, Леді, знаючи тебе по форуму - можу порадити спробувати, якщо нема вираженої артеріальної гіпотензії, Корвалмент (діюча речовина: розчин ментолу в ментиловому ефірі кислоти ізовалеріанової) Я вже десь писав, повторюсь - на мене діє і знімає легку тривогу, а деколи навіть сильну. Воно як цукерка ментолова. А ще треба зовнішні всі фактори усунути хоч на 10 хвилин, поки розсмоктуєш. Як перекур виходить, щоб відволіктись і перебити стресову ситуацію.
my_fair_lady Опубліковано: 1 серпня 2022 Опубліковано: 1 серпня 2022 дякую, спробую. знижений тиск усе життя, але зазвичай некритично. ковалменту вдома є ціла упаковка, на випадок болей у серці. але з зовнішніми факторами складніше, це треба щоб уся русня здохла))) а заодно вже і Китай із Сербією, раз така п"янка
marinacopy Опубліковано: 1 серпня 2022 Опубліковано: 1 серпня 2022 Корвалмент не снимает реальную боль в сердце, то бишь приступ стенокардии. Люди ну вы шо? 21 век на дворе
my_fair_lady Опубліковано: 1 серпня 2022 Опубліковано: 1 серпня 2022 перший пункт у інструкції до корвалменту. це ж не я вигадала. Показання Напади стенокардії легкого ступеня
J'aime Tate Опубліковано: 1 серпня 2022 Опубліковано: 1 серпня 2022 лікар швидкої сказав пару років тому, шо всі ці корвалоли корвалменти це просто як цукерки. нітрогліцерін ор дай
Outlawif Опубліковано: 1 серпня 2022 Опубліковано: 1 серпня 2022 Ментол блокирует кальциевые каналы, обладает слабым седативным и анальгезирующим действием. Так что не совсем конфетки. А мятные конфетки. Ключевое там "легкой ступени". Стенокардия легкой ступени это скорее всего в голове, чем реальная проблема с сердцем. Плацебо отлично работает. А мятное, успокаивающее плацебо так прямо волшебно работает в таких случаях. Чтобы не приучать людей жрать нитроглицерин при каждом волнении, очень даже хорошая стратегия дать им мятную конфету.
my_fair_lady Опубліковано: 1 серпня 2022 Опубліковано: 1 серпня 2022 звичайно, при серйозних проблемах краще взагалі швидку викликати. то для легкої седації, типу перенервувала - кольнуло серце - з"їсти Корвалмент - заспокоїтися. якщо не кольнуло, а просто перенервувала, то болгарська валер"янка))) або в мене ще є смердючий чай з валер"янкою, лавандою і ще якоюсь бурдою. правда, м"ятний прикольніший, особливо у спеку. просто беру свіжу м"яту заливаю у великому заварнику окропом і охолоджую. пити з льодом. офігенська штука. особливо якщо різних сортів м"яти намішати.
Outlawif Опубліковано: 1 серпня 2022 Опубліковано: 1 серпня 2022 Ну вот, видите. Зачем тут нитроглицерин, если это даже не сердце. Слабая колющая боль слева - это не стенокардия. Стенокардия боль давящая, в тяжелых случаях жгучая, сопровождается недостатком воздуха. Колет в сердце при перикардите и это точно ментолом не полечить.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз