Перейти к содержанию

Нервы, Бессонница, Антидепрессанты, Депрессии

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

може я дурак, але я не проти, тоді б і в мене було моральне право на ліво

• Ответов 3.4 тыс
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

• marinacopy

712

• Outlawif

554

• Magnum_357

264

• Cardopusher

240

Топ авторов темы

Опубликовано

мав на увазі що ти зрадіш спілкуючись з гнучкими малишками тому що дуже важко втриматись у такому випадку.

Впрочем я ніколи не зраджував але на мене ніхто і не вішався, як це буває у кіно )

Опубликовано

Я вже зрозумів що мені не так блядування хочеться, як просто щоб мене дійсно любили і доглядали, а не як до чоловіка який має тільки сам проявляти увагу, вирішувати всі спільні справи і заробляти гроші. Може я сам у всьому винуватий, може роки спільного життя стерли всю романтику і почуття, а може я знов змінився і сам не знаю чого хочу (в мене з цим проблема - я постійно не знаю хто я і чого хочу, та ще й на додачу моя самоідентифікація ніколи не була стабільною).

Опубликовано

Огурца огромного тебе в заднице нехватает, потому что когда что-то толстое и впупырышку между булками торчит, то уже становится не до всех этих ванильно соплевых рассуждений. Ахахаха

Опубликовано
что-то толстое и впупырышку между булками торчит, то уже становится
Блин, прямо с таким знанием дела, шо аж заставочка в голове всплыла ))

Показать
Опубликовано

Ага))) мне просто вспомнились боянистые видосы с Поповым)

Опубликовано
Главмех, а вот эти фразочки про здорового мужика и тд нельзя плакать и показывать чувства - тупая стигматизация и унижение мужчин блин еще с совка.

нечего стыдиться. Мы все ЛЮДИ живые в первую очередь, а не жертвы гендерных стереотипов. Молодец что написал. Лучше высказаться.

marinacopy,

ну що тобі можу відповісти, "спасіба за заботу", видно що ти цінуєш людей

якщо пам'ять мене не підводить то хтось тут ще недавно говорив що чоловік, з яким пора розходитись - це просто співмешканець який взагалі не звертає уваги на твої проблеми і якби не квартира - вже б все давно закінчилося. що від друга більше уваги за два місяці ніж за все життя від чоловіка. пам'ятаю навіть як всі тобі радили кинути все і втекти. а хтось один намагався то все пом'якшити і не кидатись в категоричні рішення

тобі тоді ніхто не хотів огірки в сраку пхати. мені здається навіть була якась підтримка і співпереживання

Опубликовано

Свят, знаешь шо? Свое собачье говно я переварила, ошибки свои усвоила, пытаюсь дальше жить нормально, поддерживая уже мужа. Ты же прекрасно знаешь все что приключилось. У меня был момент слабости, сломленность, но надеюсь все позади. Чего и тебе желаю

Опубликовано

Ще раз дякую за розуміння і за те що я бачу тепер як ти сильно цінувала підтримку. Походу таки вже ВСЕ позаду, мені насправді так буде легше)

І своє гавно я в змозі сам переварити. Якщо форумчанам не цікава моя тема, або ви якимось чином сприйняли це як ниття - я абсолютно не проти щоб її видалили. Таки ти була права - люді х&й на блюдє)

Опубликовано

*абиделсо*

Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти
  • Создать...