Перейти к содержанию

Нервы, Бессонница, Антидепрессанты, Депрессии

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано
Тим паче що я собі теж трохи відриваюсь (в міру, бо вже не такий дикий як раніше, хоча тусити з дівчатами, які на 10 років молодші за тебе це вже неабияке задоволення). Не подумайте, я не бл&дую, просто приємно проводжу час :Laie_91B:

мабуть це в іншу тему)

але в мене була не одна розмова на цю тему, і чесно намагаюся в"їхати, чому може бути цікаво дорослому чоловікові спілкуватися з сильно молодшими за себе))) може маю профдеформацію, не знаю. спілкуюся багато ж зі студентами. так, це цікаво, але тільки у контексті "вчитель - учень" і при наявності субординації. навіть якщо я вчитель-друг, є певні межі. у повсякденному житті мені не дуже цікаво спілкуватися з сильно молодшими, розрив поколінь сильно відчувається, у людей інший бекграунд, проблеми і повсякденність. я це вже давно пройшла і тому якось не дуже й цікаво.

• Ответов 3.4 тыс
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

• marinacopy

712

• Outlawif

554

• Magnum_357

264

• Cardopusher

240

Топ авторов темы

Опубликовано
чому може бути цікаво дорослому
Тю. У вас же там все эти психологии преподают вроде. Дело вообще не в общении, а в ностальгии. Почуйствовать себя интересным молодому поколению, как бы самому вернуться в беззаботные времена. Что-то типа того.

Меня не очень тянет, потому что у меня те времена были нихрена не беззаботными )) Хотя может подъехать другая причина - наверстать упущенное...

Опубликовано
Почуйствовать себя интересным молодому поколению, как бы самому вернуться в беззаботные времена.
0utlaw,

я б сам краще не відповів)

плюс - в них нема тих турбот дорослого життя і все так легко що і сам забуваєш про всі проблеми, їм цікаві прості речі і вони з ентузіазмом і захватом ставляться до всього нового. вони ще сповнені амбіцій і впевнені що з часом все буде тільки краще

Опубликовано

та я і сама впевнена що буде краще) але роблю це "краще" своїми руками, як можу.

а зараз під час війни взагалі стало простіше радіти звичайним речам. кайфую он від тренувань, бігу, якихось дрібниць типу спекти пиріг чи зробити б"юті-процедуру.

тут питання ставлення, мабуть.

Опубликовано

Я думаю, это не от возраста, а ещё и от человека зависит. Личностные качества.

Опубликовано

я ще на початку війни сказала своїй сім"ї таку фразу, яку вони мені досі згадують - "навіщо жити, якщо не сподіватися на те, що буде краще?". от якось так і живу. накриває тільки дуже від новин про смерті людей. але це те, на що я прямо вплинути не можу, як би не хотілося...

Опубликовано

Проще конечно стараться не мыслить обо всем таком

Опубликовано
навіщо жити
Читал когда-то в детстве Дина Кунца "Полночь". Там главный герой пытался составить список вещей, почему ему стоит продолжать жить. Набралось всего 3 пункта, в которых было темное пиво Гинесс, актриса Голди Хоун и страх смерти. Ему было достаточно. Большинству же на самом деле достаточно и одного последнего.

Хорошо тебе, плохо, есть надежда, нет надежды, здоровый ты, больной - основной инстинкт выжить никто не отменял. Должно что-то сильно пойти не так в голове, чтобы он перестал срабатывать.

Опубликовано

не найкраща фраза для мене)

в моменти сильного спаду настрою, коли ти не знаєш що взагалі відбувається і розгублений - фраза розуміється зовсім не так як ти її бачиш, бо вектор руху явно не направлений на сподівання

просто ситуація склалась така як є і треба виходити з того що дано. сталось щось погане - воно вже сталось, рухаємось далі враховуючи зміни. я намагаюсь фокусуватись на базових потребах в такий час. забезпечити себе їжею, місцем де можна переночувати, люди з якими можна поспілкуватись, трохи доглянути себе

Опубликовано
ситуація склалась така як є
Глубокая философская мысль )) И правда, если бы сложилось иначе, ситуация была бы другой...

ЗЫ У нас тут сеанс групповой терапии? ))

Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти
  • Создать...