Перейти до публікації

Нервы, Бессонница, Антидепрессанты, Депрессии

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Тим паче що я собі теж трохи відриваюсь (в міру, бо вже не такий дикий як раніше, хоча тусити з дівчатами, які на 10 років молодші за тебе це вже неабияке задоволення). Не подумайте, я не бл&дую, просто приємно проводжу час :Laie_91B:

мабуть це в іншу тему)

але в мене була не одна розмова на цю тему, і чесно намагаюся в"їхати, чому може бути цікаво дорослому чоловікові спілкуватися з сильно молодшими за себе))) може маю профдеформацію, не знаю. спілкуюся багато ж зі студентами. так, це цікаво, але тільки у контексті "вчитель - учень" і при наявності субординації. навіть якщо я вчитель-друг, є певні межі. у повсякденному житті мені не дуже цікаво спілкуватися з сильно молодшими, розрив поколінь сильно відчувається, у людей інший бекграунд, проблеми і повсякденність. я це вже давно пройшла і тому якось не дуже й цікаво.

• Відповіді 3,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• marinacopy

712

• Outlawif

554

• Magnum_357

264

• Cardopusher

240

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
чому може бути цікаво дорослому
Тю. У вас же там все эти психологии преподают вроде. Дело вообще не в общении, а в ностальгии. Почуйствовать себя интересным молодому поколению, как бы самому вернуться в беззаботные времена. Что-то типа того.

Меня не очень тянет, потому что у меня те времена были нихрена не беззаботными )) Хотя может подъехать другая причина - наверстать упущенное...

Опубліковано:
Почуйствовать себя интересным молодому поколению, как бы самому вернуться в беззаботные времена.
0utlaw,

я б сам краще не відповів)

плюс - в них нема тих турбот дорослого життя і все так легко що і сам забуваєш про всі проблеми, їм цікаві прості речі і вони з ентузіазмом і захватом ставляться до всього нового. вони ще сповнені амбіцій і впевнені що з часом все буде тільки краще

Опубліковано:

та я і сама впевнена що буде краще) але роблю це "краще" своїми руками, як можу.

а зараз під час війни взагалі стало простіше радіти звичайним речам. кайфую он від тренувань, бігу, якихось дрібниць типу спекти пиріг чи зробити б"юті-процедуру.

тут питання ставлення, мабуть.

Опубліковано:

Я думаю, это не от возраста, а ещё и от человека зависит. Личностные качества.

Опубліковано:

я ще на початку війни сказала своїй сім"ї таку фразу, яку вони мені досі згадують - "навіщо жити, якщо не сподіватися на те, що буде краще?". от якось так і живу. накриває тільки дуже від новин про смерті людей. але це те, на що я прямо вплинути не можу, як би не хотілося...

Опубліковано:

Проще конечно стараться не мыслить обо всем таком

Опубліковано:
навіщо жити
Читал когда-то в детстве Дина Кунца "Полночь". Там главный герой пытался составить список вещей, почему ему стоит продолжать жить. Набралось всего 3 пункта, в которых было темное пиво Гинесс, актриса Голди Хоун и страх смерти. Ему было достаточно. Большинству же на самом деле достаточно и одного последнего.

Хорошо тебе, плохо, есть надежда, нет надежды, здоровый ты, больной - основной инстинкт выжить никто не отменял. Должно что-то сильно пойти не так в голове, чтобы он перестал срабатывать.

Опубліковано:

не найкраща фраза для мене)

в моменти сильного спаду настрою, коли ти не знаєш що взагалі відбувається і розгублений - фраза розуміється зовсім не так як ти її бачиш, бо вектор руху явно не направлений на сподівання

просто ситуація склалась така як є і треба виходити з того що дано. сталось щось погане - воно вже сталось, рухаємось далі враховуючи зміни. я намагаюсь фокусуватись на базових потребах в такий час. забезпечити себе їжею, місцем де можна переночувати, люди з якими можна поспілкуватись, трохи доглянути себе

Опубліковано:
ситуація склалась така як є
Глубокая философская мысль )) И правда, если бы сложилось иначе, ситуация была бы другой...

ЗЫ У нас тут сеанс групповой терапии? ))

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...