Finanse Опубліковано: 13 серпня 2022 Опубліковано: 13 серпня 2022 Должно что-то сильно пойти не так 0utlaw, не обов'язково. є ще вплив генетики, психологічні захворювання які передаються від батьків, або через покоління, або банальний збій на фоні перевиснаження і стресів. є люди які на фронті сидять в окопі і підбадьорюють інших, які в такі й же ситуації, але бачать це все абсолютно не так. думаю в одних інстинкт самозбереження штовхає на оптимізм, а в інших перетворюється просто в страх
Finanse Опубліковано: 13 серпня 2022 Опубліковано: 13 серпня 2022 Глубокая философская мысль )) 0utlaw, якщо чесно я почав цікавитись теорією хаосу після того як ти написав що хаос можна спрогнозувати, типу траекторія непостійності У нас тут сеанс групповой терапии? )) 0utlaw, в мене сьогодні виникла потреба в підбадьоренні, ви трохи допомогли, спасибі ))
Outlawif Опубліковано: 13 серпня 2022 Опубліковано: 13 серпня 2022 вплив генетики психологічні захворювання банальний збій Так ты перечислил причины, по которым может что-то сильно пойти не так. Их и больше может быть. Расклад, при котором в голове порядок, но человек готов добровольно перестать бороться очень редкий, может быть связан только с объективной невозможностью избежать более мучительной, но не менее неизбежной смерти. Последняя стадия рака или типа того. теорією хаосу Ты про теорию динамического хаоса, множество Мандельброта, аттракторы и все вот это вот добро о поведении стохастических систем? ) Ну расскажешь потом, как успехи. Я на самом деле о другом говорил тогда.
Finanse Опубліковано: 13 серпня 2022 Опубліковано: 13 серпня 2022 Я на самом деле о другом говорил тогда. 0utlaw, я знаю, але зачепило саме те що ця галузь вивчається наукою - значить там є якісь факти, на які можна таки опиратися і це дає якусь надію (сам не знаю чому) :bs:
Outlawif Опубліковано: 13 серпня 2022 Опубліковано: 13 серпня 2022 Потому что ничего надежнее науки пока не придумали и уже не придумают )
Attila Опубліковано: 13 серпня 2022 Опубліковано: 13 серпня 2022 Расслабились вы господа, зажирели и расслабились. Ничего так не возрождает к жизни, как борьба за нее.
Outlawif Опубліковано: 13 серпня 2022 Опубліковано: 13 серпня 2022 Вы это кто? У меня сплошная борьба, еще до войны началась, впору мейн кампф писать.
Finanse Опубліковано: 13 серпня 2022 Опубліковано: 13 серпня 2022 Ничего так не возрождает к жизни, как борьба за нее. Attila, простими словами - інстинкт самозбереження, який ми щойно обговорили
marinacopy Опубліковано: 13 серпня 2022 Опубліковано: 13 серпня 2022 Мне отменили ламотриджин, изза сыпи уже точно. Крыша едет снова.... Ужасно едет. "Зажирела" наверное)
Attila Опубліковано: 13 серпня 2022 Опубліковано: 13 серпня 2022 Может у тебя не верный диагноз? Может все-таки шизофрения?
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз