Перейти до публікації

Нервы, Бессонница, Антидепрессанты, Депрессии

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Должно что-то сильно пойти не так
0utlaw,

не обов'язково. є ще вплив генетики, психологічні захворювання які передаються від батьків, або через покоління, або банальний збій на фоні перевиснаження і стресів. є люди які на фронті сидять в окопі і підбадьорюють інших, які в такі й же ситуації, але бачать це все абсолютно не так. думаю в одних інстинкт самозбереження штовхає на оптимізм, а в інших перетворюється просто в страх

• Відповіді 3,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• marinacopy

712

• Outlawif

554

• Magnum_357

264

• Cardopusher

240

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Глубокая философская мысль ))
0utlaw,

якщо чесно я почав цікавитись теорією хаосу після того як ти написав що хаос можна спрогнозувати, типу траекторія непостійності

У нас тут сеанс групповой терапии? ))
0utlaw,

в мене сьогодні виникла потреба в підбадьоренні, ви трохи допомогли, спасибі ))

Опубліковано:
вплив генетики

психологічні захворювання

банальний збій

Так ты перечислил причины, по которым может что-то сильно пойти не так. Их и больше может быть.

Расклад, при котором в голове порядок, но человек готов добровольно перестать бороться очень редкий, может быть связан только с объективной невозможностью избежать более мучительной, но не менее неизбежной смерти. Последняя стадия рака или типа того.

теорією хаосу
Ты про теорию динамического хаоса, множество Мандельброта, аттракторы и все вот это вот добро о поведении стохастических систем? ) Ну расскажешь потом, как успехи.

Я на самом деле о другом говорил тогда.

Опубліковано:
Я на самом деле о другом говорил тогда.
0utlaw,

я знаю, але зачепило саме те що ця галузь вивчається наукою - значить там є якісь факти, на які можна таки опиратися і це дає якусь надію (сам не знаю чому) :bs:

Опубліковано:

Потому что ничего надежнее науки пока не придумали и уже не придумают )

Опубліковано:

Расслабились вы господа, зажирели и расслабились. Ничего так не возрождает к жизни, как борьба за нее.

Опубліковано:

Вы это кто? У меня сплошная борьба, еще до войны началась, впору мейн кампф писать.

Опубліковано:
Ничего так не возрождает к жизни, как борьба за нее.
Attila,

простими словами - інстинкт самозбереження, який ми щойно обговорили

Опубліковано:

Мне отменили ламотриджин, изза сыпи уже точно. Крыша едет снова.... Ужасно едет. "Зажирела" наверное)

Опубліковано:

Может у тебя не верный диагноз? Может все-таки шизофрения?

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...