Outlawif Опубликовано 15 августа, 2022 Опубликовано 15 августа, 2022 обычный терапевт может выписать У нас нет, у нас нет регистрации препарата, ни одного аналога. В штатах его назначение регулируется управлением по борьбе с наркотиками, как Викодин. И в других странах его назначение очень ограничено, он обычно в самых жестких по контролю списках.
marinacopy Опубликовано 15 августа, 2022 Опубликовано 15 августа, 2022 Блин а нашо оно вообще надо если не в самых форс мажорных случаях, там например дичайшая паническая атака, истерика и тд.... Ну да валяется у меня тот лоразепам. Но меня от бессонницы и обычные донормилы вытягивают, зачем лоразепам пить Транк, назначенный врачом, уже отменён. Левана называется.
OlegRO Опубликовано 15 августа, 2022 Опубликовано 15 августа, 2022 Мари, сфотографируй свое ведро с таблетками.. ))
marinacopy Опубликовано 15 августа, 2022 Опубликовано 15 августа, 2022 Какое ведро?) Обижаешь меня?)))) Там целый шкаф и я не шучу!
Finanse Опубликовано 15 августа, 2022 Опубликовано 15 августа, 2022 Ну що ж друзі. Розшифрували мені ЕЕГ - швидше за все що набавився я своєю наркотою і алкоголем вже до кінця життя. Органічне порушення. Стабілізатори доки не здохну. АДи, вітаміни, ще якась х*йня для судин мозку які сук* спазмують. Нейролептики. Ще відправили на т3 т4 ттг. Фарму казали теж не бажано, але я в рот *бав, якщо після аналізів відновиться дітородна функція - зразу вжалюся, наху* таким як я плодитися (прищі до речі не зійшли навіть після двох піврічних курсів РОА). Зараз стан шикарний, я роботу за трьох зробив протягом тижня - пообіцяли підняти зп і зробити замісником головного фінансиста. Шкода дружини що з д*білом пів життя прожила і далі ніяк не хоче кинути то все. А зі всім іншим абсолютно прекрасно справляються таблетки на які тепер треба буде виділяти доля сімейного б`юджету. Нє блін щоб флуоксетин з карбамазепіном виписати - я б за якісь 300 грн в місяць міг то все накупити. Спортзал всеодно це крута штука і буду туди завжди ходити. Харчування, звісно, пішло по п**ді, нема ні сили волі до того, ні апетиту. Та й таке.
marinacopy Опубликовано 15 августа, 2022 Опубликовано 15 августа, 2022 Ой не ной, кореш по особенностям))) и вообще, тебе ламотрижин зашёл сказочный препарат а я из-за аллергии с голой жопой ахахаха и фиг мне что пока выпишут пока волдыри не подходят) пс. У меня поражение лобной доли, у Чвятика ещё затылок и чёт сама кора гм. Ну оно и видно, у него увы качели эти покруче моих(
Finanse Опубликовано 15 августа, 2022 Опубликовано 15 августа, 2022 І спазми судин там-само) можна на інший форум вже з такими темами пересідати)) але качалка цікавіша
marinacopy Опубликовано 15 августа, 2022 Опубликовано 15 августа, 2022 Та ладно. Пей свое комбо из лама венлы и кветиапина и пусть будет счастье)
Finanse Опубликовано 16 августа, 2022 Опубликовано 16 августа, 2022 В мене дилема. З одної сторони я пообіцяв що буду слухняним психіатру - з другої я не бачу об'єктивних причин піднімати дозування АДу, оскільки я зараз щасливий і максимально продуктивний. Ще й сон налагоджується потроху. Взагалі симптоми всі зникли. Плюс вона сама казала що розкриття АДу буде 14-21 день, а призначила збільшення дози на 11ий день. Я їй написав - вона не відповідає. Вже і так напічкала мене таблетками і уколами (вітамінки в основному ін'єкційні). А захід на Велаксин супроводжувався сильною гіперактивністю, яка призводила до тривог і деколи зривів. P.S. один раз не послухав її і випив одне пиво - через пару годин відчув ДУЖЕ погану побічну дію (не буду писати навіть яку) - розказав їй який я дурень, вона відповіла і всюди мені написала НЕ ВЖИВАТИ АЛЕКО І НАРКО, навіть цукерок з коньяком не можна. На все життя. Може то собі татуху набити з перекреслиним стаканом і доріжкою )))
my_fair_lady Опубликовано 16 августа, 2022 Опубликовано 16 августа, 2022 Свят, вибач за гумор (може недоречний), але у другій частині твого посту таке враження, що ти колишній написав))) або якійсь коханці нинішній
Рекомендуемые сообщения
Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти