Outlawif Опубліковано: 15 серпня 2022 Опубліковано: 15 серпня 2022 обычный терапевт может выписать У нас нет, у нас нет регистрации препарата, ни одного аналога. В штатах его назначение регулируется управлением по борьбе с наркотиками, как Викодин. И в других странах его назначение очень ограничено, он обычно в самых жестких по контролю списках.
marinacopy Опубліковано: 15 серпня 2022 Опубліковано: 15 серпня 2022 Блин а нашо оно вообще надо если не в самых форс мажорных случаях, там например дичайшая паническая атака, истерика и тд.... Ну да валяется у меня тот лоразепам. Но меня от бессонницы и обычные донормилы вытягивают, зачем лоразепам пить Транк, назначенный врачом, уже отменён. Левана называется.
OlegRO Опубліковано: 15 серпня 2022 Опубліковано: 15 серпня 2022 Мари, сфотографируй свое ведро с таблетками.. ))
marinacopy Опубліковано: 15 серпня 2022 Опубліковано: 15 серпня 2022 Какое ведро?) Обижаешь меня?)))) Там целый шкаф и я не шучу!
Finanse Опубліковано: 15 серпня 2022 Опубліковано: 15 серпня 2022 Ну що ж друзі. Розшифрували мені ЕЕГ - швидше за все що набавився я своєю наркотою і алкоголем вже до кінця життя. Органічне порушення. Стабілізатори доки не здохну. АДи, вітаміни, ще якась х*йня для судин мозку які сук* спазмують. Нейролептики. Ще відправили на т3 т4 ттг. Фарму казали теж не бажано, але я в рот *бав, якщо після аналізів відновиться дітородна функція - зразу вжалюся, наху* таким як я плодитися (прищі до речі не зійшли навіть після двох піврічних курсів РОА). Зараз стан шикарний, я роботу за трьох зробив протягом тижня - пообіцяли підняти зп і зробити замісником головного фінансиста. Шкода дружини що з д*білом пів життя прожила і далі ніяк не хоче кинути то все. А зі всім іншим абсолютно прекрасно справляються таблетки на які тепер треба буде виділяти доля сімейного б`юджету. Нє блін щоб флуоксетин з карбамазепіном виписати - я б за якісь 300 грн в місяць міг то все накупити. Спортзал всеодно це крута штука і буду туди завжди ходити. Харчування, звісно, пішло по п**ді, нема ні сили волі до того, ні апетиту. Та й таке.
marinacopy Опубліковано: 15 серпня 2022 Опубліковано: 15 серпня 2022 Ой не ной, кореш по особенностям))) и вообще, тебе ламотрижин зашёл сказочный препарат а я из-за аллергии с голой жопой ахахаха и фиг мне что пока выпишут пока волдыри не подходят) пс. У меня поражение лобной доли, у Чвятика ещё затылок и чёт сама кора гм. Ну оно и видно, у него увы качели эти покруче моих(
Finanse Опубліковано: 15 серпня 2022 Опубліковано: 15 серпня 2022 І спазми судин там-само) можна на інший форум вже з такими темами пересідати)) але качалка цікавіша
marinacopy Опубліковано: 15 серпня 2022 Опубліковано: 15 серпня 2022 Та ладно. Пей свое комбо из лама венлы и кветиапина и пусть будет счастье)
Finanse Опубліковано: 16 серпня 2022 Опубліковано: 16 серпня 2022 В мене дилема. З одної сторони я пообіцяв що буду слухняним психіатру - з другої я не бачу об'єктивних причин піднімати дозування АДу, оскільки я зараз щасливий і максимально продуктивний. Ще й сон налагоджується потроху. Взагалі симптоми всі зникли. Плюс вона сама казала що розкриття АДу буде 14-21 день, а призначила збільшення дози на 11ий день. Я їй написав - вона не відповідає. Вже і так напічкала мене таблетками і уколами (вітамінки в основному ін'єкційні). А захід на Велаксин супроводжувався сильною гіперактивністю, яка призводила до тривог і деколи зривів. P.S. один раз не послухав її і випив одне пиво - через пару годин відчув ДУЖЕ погану побічну дію (не буду писати навіть яку) - розказав їй який я дурень, вона відповіла і всюди мені написала НЕ ВЖИВАТИ АЛЕКО І НАРКО, навіть цукерок з коньяком не можна. На все життя. Може то собі татуху набити з перекреслиним стаканом і доріжкою )))
my_fair_lady Опубліковано: 16 серпня 2022 Опубліковано: 16 серпня 2022 Свят, вибач за гумор (може недоречний), але у другій частині твого посту таке враження, що ти колишній написав))) або якійсь коханці нинішній
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз